וואלה

GoldenEyes

Well-known member
ראיתם מה עשו בוואלה ?
יש לי בכרום ublock וזה היה מצויין למליון פרסומות שמרוחות על כל הדף בוואלה.
עכשיו בוואלה החכימו , והאתר עולה לדקה ואחרי זה מקבלים דף לבן
אם מנטרלים את ה ublock תוכל לקרוא את הכתבות , וכמובן עם מליון פרסומות מציקות

אני עובד עם ABP ואחרי כמה שניות זה בכ"ז מעלה את הכתבה מבלי לנטרל אותו
הכי מעצבן זה שאי אפשר להגדיר את המייל שלהם בפלאפון וחייבים את האפליקציה ושם זה הרבה יותר גרוע ...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אכן בדקתי וזה קורה...תשתמש בפיירפוקס שם אני מצליח עם אותו חוסם פרסומות לקרוא כתבות בלי בעיה ובלי פרסומות כמובן

GoldenEyes

Well-known member
אכן בדקתי וזה קורה...תשתמש בפיירפוקס שם אני מצליח עם אותו חוסם פרסומות לקרוא כתבות בלי בעיה ובלי פרסומות כמובן
שלא יעשו טובות , באמת
יש אתרי חדשות אחרים בנוסף
לא בא לי להתקין עוד דפדפן על המחשב שלי בגלל הגחמות של וואלה
כמו שהם מצאו דרך לעקוף את יו בלוק בכרום , ימצאו דרך לעקוף גם בשועל אש :)

WHAAAT

Active member
כל הפרסומות שלהם שם יצאו לי מכל החורים. שחכתי כבר מתי נכנסתי לאתר ההוא.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
טוב למרות שלא מזיק בכלל שני דפדפנים זה דווקא יותר טוב...יש אפשרות לעבור לשני אם הראשון נדפק מאיזה סיבה..מעבר לזה בעיניי פיירפוקס פשוט יותר טוב מכרום..בטח במשאבי זיכרון ופיירפוקס יותר מאובטח ושומר פרטיות...תוריד כמובן 64 ביט..מהאתר הרשמי בחו"ל..אם תרצה. ונסה גם באדג' החדש אם אתה על ווינדוס 10 הוא גם טוב ומובנה ממילא...גם אופציה טובה לא בדקתי האמת אם וואלה שם עושה את זה או לא אבל יש סיכוי הוא מבוסס כרומיום..

GoldenEyes

Well-known member
טוב למרות שלא מזיק בכלל שני דפדפנים זה דווקא יותר טוב...יש אפשרות לעבור לשני אם הראשון נדפק מאיזה סיבה..מעבר לזה בעיניי פיירפוקס פשוט יותר טוב מכרום..בטח במשאבי זיכרון ופיירפוקס יותר מאובטח ושומר פרטיות...תוריד כמובן 64 ביט..מהאתר הרשמי בחו"ל..אם תרצה. ונסה גם באדג' החדש אם אתה על ווינדוס 10 הוא גם טוב ומובנה ממילא...גם אופציה טובה לא בדקתי האמת אם וואלה שם עושה את זה או לא אבל יש סיכוי הוא מבוסס כרומיום..
יש לי וינדוס 10
לא התלהבתי מהאדג' למען האמת
אז יש לי אדג'
יש לי איכספלורר
ויש לי כרום

קלייטון.ש

Well-known member
תתקין noscript
הוא חוסם סקריפטים ובוואלה לפחות כרגע במצב חסימה כולל הם מציגים טקסט ואת רוב התמונות.
אתה יכול לשחרר סקריפטים מסויימים ואז לקבל יותר תכונות ועוד קצת פרסומת

למעלה