וואלה

brbrita

New member
וואלה

הקיץ מתקרב( טוב אנחנו עדיין בעונת האביב) ומי הולך לים? כמעט כולם אולי כולם!!!!! כבר הלכתי כדי להשתזף כמובן אך לא הייתה שמש חזקה נאלצתי בצבע אדום קל לא נורא אחכה לחודש מאי ואקווה שהשמש יותר חזקה ומה איתכם...? ((:)

brbrita

New member
שכחתי להוסיף אחרי "נאלצתי"- לקבל את

הצבע ולא בצבע

Catty

New member
אלא מה?

רצית לקבל את הצבע השחור...? טוף סתאם

brbrita

New member
חחחחח

רציתי ללכת על הצבע החום אך הסתפקתי לבינתיים בצבע אדום קל

Catty

New member
מה רע בצבע עור בהיר?

טוף בכל אופן לא אוכל להמשיך בדיון כי הנני מתנתקת... אז יאללה ביי שבת שלום!!!

brbrita

New member
כן

אך רציתי להיות חומה קצת אך זה לא לכל החיים מותר קצת להשתזף

המרחפת

New member
מותר קצת להשתזף

האמת, אני בספק. השמש הישראלית כל כך חזקה, והעור שלנו לא נועד לחשיפות ממושכות אליה. אנחנו רואים רק את ההשפעה לטווח הקצר: עור בצבע שחמחם, ולברי המזל, גוון ברונזה, או לחלופין, כמו שקורה לי, עור אדמדם עד אדום לובסטר. מה עם ההשפעות לטווח הארוך? ההזדקנות המהירה של העור, הקמטים המרובים, כתמי שמש, נקודות חן מסוכנות, שלא לדבר על הגדלת הסיכויים באופן משמעותי לסרטן עור. אני לבנה. מאד. גם גאה בזה. אני לא משתזפת לקראת הקיץ הבא עלינו.

אורלה

New member
תשובה../images/Emo66.gif

נכון את צודקת...... אבל יש אנשים שאוהבים להסתכן..... זה הבעיה שלהם אז אי אשפר להגיד להם כלום..... אם הם נישרפו.......גם אני לבנה בעצמי אבל לא גאה בזה כי תמיד שאני נימצאת בשמש במיוחד בקיץ אני חייבת לשים קרם הגנה וזה מעצבן..... בגלל שיש לי נקודות חן........

brbrita

New member
אני לא מסתכנת

אני לא אומרת שאלך כל זמן לים כדי להשתזף אלא פעם בחודש ויותר וזהו אני לבנה מאוד אני כן גאה בזה אך לפעמים אני רוצה לה]תיע את חבריי ולתת להם מראה שונה

LordNor

New member
כנ"ל..

גם לי יש עור לבן, ואני לא נוהג להשתזף כל כך הרבה זמן.. אחרת אחטוף סרטן העור. והיו מקרים שהייתי דקות בודדות בשמש וכבר נשרפתי בכל העור (לא שמתי קרם הגנה..). ואני מסכים עימך לגבי ההשפעעות של השמש על גופנו ושרואים זאת לטווח קצר. ממה שאני יודע, אם נשרפים כמה פעמיים יש סיכוי מאוד גדול לחטוף סרטן. וזה הוכח ע"י מחקרים שנעשו, ועוד מזה שאמא שלי אחות בכירה בביה"ח רמב"ם ויש לה הרבה ניסיון בתחום.. בכל מקרה, לפני שמתזפים, צריך למרוח הרבה קרם הגנה ליתר ביטחון
.. ולאלה שהולכים להשתזף הקיץ הזה, שמרו על עצמכם!!!

Catty

New member
חחח מה זה כולם פה לבנים?

גם אני לבנה
... ואני לא מבינה את הקטע של כולם "להשתזף..."

למעלה