וואללה רמאייםםםםםםםםם

linkin park2

New member
וואללה רמאייםםםםםםםםם

למה כי האקס בוקס עולה 200 דולר שזה בערךךךךך2100 שקל ו ואללה מוכרים את האקס בוקס ב רק הצעת פתיחה חחח......... תיתכוננו לצחוק 4500 שקל זיןןןןןןןןןןןן על וואללה אני מעדיף לנסות להביא מחול!!!!! אני אומר שצריכים לעשות מחאה נגד כול מי שמוכר במכיר גבוה ממה שמוכרים בארה"ב עלק בגלל הדיודי הפלסטייישן 2 גם היה קצת יותר מדי 3000 שקל ואז הורידו ל 1900

יש לך טעות...

בארה"ב ה X BOX יעלה 400 דולר. 400 דולר= בערך 1600 שקל. אבל זה עדיין הרבה! הפלייסטיישן 2 עולה 300 דולר= בערך 1200 שקל והגיים קיוב עולה 200 דולר= 800 שקל במחיר של ה XBOX אפשר לקנות שתי גיים קיוב.

מני.ת

New member
גם זה לא נכון.

המכשיר עולה 299 דולר. אני קניתי אותו, ומאד מבסוט ממנו. יופי של מכשיר.

metal_slug

New member
בן דוד שלי הביא לי מארה"ב ב-450 עם

שלושה משחקים. אחלה של דבר, במיוחד על מסך טלויזיה גדול, וגם הסאונד באמת על רמה.

mr-s

New member
איזה משחקים קיבלת?

וביאזה שיטה המכשיר תומך? הוא מולטיסיסטם? או רק ntsc? השלט שלו נוח? תתחדש

metal_slug

New member
המכשיר אמריקאי, אז אני

מניח שהוא תומך רק NTSC, למרות שלא בדקתי, פשוט נורא רציתי לנסות אותו, ויש לי טלויזיה Multisystem, אז לא בדקתי... המשחקים הם: Cel damage, Halo, DOA3. ניסיתי בעיקר את Halo, וזאת ממש יצירת אמנות לדעתי... אני חושב שהמושג "כיף" צריך לכלול את התמונה של המשחק הזה לידו במילון... Cel damage גם לא רע, בעיקר כי יש לו גראפיקה נורא קארטונית (Cartoon), אבל השלבים די קטנים, מה שדי מוריד מהכיף של המשחק... Twisted metal black היה יותר טוב. אבל DOA3, מרבע השעה ששיחקתי בו עד עכשיו, ענק. הגרפיקה קשה לתאור, פשוט לא ראיתי משהו כזה במשחק אף פעם. צריך לראות כדי להבין... גם הכוח של המכשיר בא לידי ביטוי: מהזמן ששיחקתי בשלושת אלה, לא ראיתי אף האטה בפריים רייט. אולי קצת בhalo, כשנכנסים לרכבים, אבל אני לא משוכנע, כי השעה הייתה אחת בלילה, ושיחקתי במשחק משהו כמו שלוש וחצי שעות, אז המוח קולט פחות בשעות כאלה :) השלטים לא רעים, אבל זה תלוי במשחק: נורא קל להתרגל ל-DOA3, אבל לHalo יותר קשה, כי יש שם את כל העניין של להסתכל למעלה ולמטה, ולוקח זמן לעשות את זה אם אתה רגיל למקלדת ועכבר. אבל הפורס פידבק של השלט ממש אחלה, ב-Halo התחושה נהדרת...

למעלה