וואלק חבר'ה אני מרגיש רע

וואלק חבר'ה אני מרגיש רע

מאוווווווווודדד רע דיברתי לפני כמה שעות החברה הקודמת שלי היא כרגע נפרדה מהחבר הנוכחי שלה והיא מרגישה רע אז אני מרגיש רע איתה דיברתי איתה ניסיתי לעודד אותה אנעארף המצב שלי לא מאפשר לי להרגיש רע אני לא ישן ויש לי כאבי בטן בגללה עכשיו ואני מתגעגע לחברה שלי לא ראיתי אותה כמה זמן ודיברתי גם עם בת דודה שלי מעזה היום ואני גם מתגעגע לסבתא שלי ולדודים שלי בעזה אני רוצה לצאת מהארץ הזאת לקחת חופשה ארוכהההההההה בלי אינטרנט בלי טלפונים בלי פגישות מעצבנות אפילו בלי החברה לצאת לבד לעיירת נפש רחוק מכל העולם וכל היום לישון ולאכול ולשחות אני ממש צריך את זה אני מקבל התמוטטות עצבים אם אני אמשיך ככה (זה במקרה הגרוע) ואני יכול או להשתגע או למות (וזה במקרה הטוב) אניייי רוצההה למוווותתתתתת

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב נשמה, מה קורה איתך נשמה

תתגבר אתה גבררררר:) כשהכל נראה שחור, זה רק בגלל שאתה עוצם את העיניים.. אגב, מה שעובר עליך זה סימפטומים של קדם מחזור, אז מבינה אותך
יום טוב נשמה..

מוחמד5

New member
תתחזק גבר

יש תקופות קשות בחיים, ויש רגעים לא קלים. דווקא שמחנו בשבלך על העבודה החדשה ,חשבנו שהשינוי החדש הוא לטובה. תחשוב על הדברים הטובים שקוראים לך ,תתחזק ותמשיך. שמור על עצמך גבר

מוחמד זה לא קטע של העבודה

1. זאת עבודה קשה ואני לא אוהב לעבוד קשה 2. רבתי עם האחראי עליי
3. האנשים למעלה שאחראים על האחראי שלי יודעים שהוא לא מנהל את העבודה כמו שצריך אז מעבירים אותי למקום אחר ועד שמעבירים אותי אני בבית יושב אני מחכה שיפתחו את הבריכה ואז אני אעבוד בבריכה ויהיה סבבה(אני אראה אנשים שלא עובדים לשם שינוי) 4. אל תדאגו למצב הרע שאני נמצא בו אני לא מצליח להרגיש רע להרבה זמן זה רגע של שעה אחת עד שאני מתחיל להרגיש טוב כתבתי את ההודעה ואחרי זה הרגשתי מאוד טוב

למעלה