וואלק ממש מונו באונו אאה???

MoonSoFast

New member
תגובה

טוב אני לא אגיד כלום על קן טבעון כי אני לא מכירה אבל...אם אתה כזה אמיץ לקרוא לנו, הטיפשים והמתלהבים יש אומץ לומר מי אנחנו ולא *אלמוניים* אז שקט טוב.....
זה לא בושה להיות הומו וחוץ מזה אנחנו אונו אז תסתמו וקחו אוויר ותתקעו ת´ראש בקיר!
ואם אתה רוצה לגעת איך קוראים לי....אביב עשיתי מודגש כדי שתבין שאני לא פחדנית טוב?

טוב כל אונו תקראו../images/Emo92.gif

די בהתחלה זה היה מגניב כל המונו באונו וכל השטויות.. אבל יאללה זה מאוס כבר כולנו יודעים שמונו באונו וניראה לי שגם כל שאר האנשים בפורום הבינו את זה אז די להציף את הפורום כי בסוף אונוסתם יוצא קן של מאוסים..... נ.ב אני יודעת שזאת הפעם השנייה פשוט הקודם היה ממש למטה ורציתי שכל אונו ( מונו) יקראו את זה...

אם אין לכם משו חשוב להגיד..

אז עדיף שתשתקו. כי אתם באמת עושים לנו שם רע אז תפסיקו.. נ.ב טוב שלא לקח לי שנה להצליח להכנס לפורום..זה ממש מעצבן.

אביבוש

קודם כל.... כל מה שאני אומרת לך לא קשור להודעה שלך אבל אני כותבת לך את זה כאן... די כבר עם ההצגות של המטאל כי זה לא את,לא מתאים לך ולא יאה לך... וגם איך שאת שרה את השירים האלו זה נראה הכל כמו הצגה אחת גדולה...אז תפרשי.... נ.ב אני יודעת שלא איבדת את המחברת בערבית וסתם לא היה לך כוח לדבר איתי אבל חפיף...
love u dandush

דנה....מנשר

את לא חושבת שזה היה ממש מיותר ההודעה המטופשת הזאת?! את יודעת.......זה מיותר וחוץ מזה את היית יכולה לשלוח לה לפלאפון לא?!

nir sigman

New member
לא , קן טבעון !

הייתה מת להיות חצי ממה שקן קרית אונו שכחנו איזה קן טוב {וגדול} טבעון!

למעלה