הומממ
שונאת, שונאת מקומות חדשים. הנה אני בפתח. מה זה על הקירות כאן? מה זה התכלת הציוני הזה?? איפה הכורסה שלי? איפה שמים את התיק? מישהו יכול לסגור את המיזוג? כן, כן, באתי לחרב לכם את השמחה עם איזה חרדונת קטנה. לא הסכימו לי פיל. אמרו לי, או פ י ל, או פיל האחת והיחידה, או פיל מהצ'ט (!!!) או פיל בדרכים. סתאאם. בסוף הסתבר שיש פילאטוס, ואחר הסתבר שזו אני מלפני מאה שנה, אלוהים יודעת למה, אז לבשתי לה את הסוודר ונכנסתי. איך, איך זה יכול להיות שאפילו וירטואלית, מה כבר ביקשו ממני, לחיצת כפתור, תנועת עכבר, איך אפילו ככה בחלל הלא חללי הזה נהיה לי הקור בלב של המקומות החדשים? מה זה הרעש?? יש פה עוד חדרים? נועה, אולי תנעלי את הדלת הראשית לאיזה יום-יומיים, עד שאחזור לנשום סדיר? מה קרה לעור הפיל שלי? איך נהיה דק כמו של איזו לטאה שקפקפת? הם מדברים עברית פה, בתפוז? יש להם ארבע על ארבע או שהם נוסעים במוניות? אמממממא! (דלי מים, עלמה עלמה, מהפנים החוצה כדי לגרש את כל המריעין בישין, פעם אחת שופכים לצד ימין, נגד אויבים מתוחכמים וקרי לב, פעם אחת לצד שמאל, נגד מרוקאיות עצבניות שנושכות, פעם אחת קדימה, נגד ג'וקים, ומה שנשאר שופכים על הידיים, שלא יגידו לא נקי אצלנו. ושישה ראשי שום על המשקוף, נגד ערפדים. יש למישהו כוסית? הבאתי ערק, ליתר של הביטחון)