וואן צ'ו, וואן צ'ו... שומעים?

יש למישו מים? ../images/Emo66.gif

פיל איך אמרת? הדלי בכיוון פנים או חוץ הבית?
ומותר לשתות מזה קודם שלוק? כי אני מזיעה מחיפוש הקומבינה המתאימה שתרשה לי להשאר בשמי המקורי.
ונראה מה זה עושה כאן- :)

הו עלמה, אם אני נאלצתי להיכנס לכאן

בניק אחר משהתכוונתי - ... סבלנות. עם הזמן נסתדר כאן לנוחות כולנו.

דפקא נוח לי כאן

ולא יעזור לך כלום, השם הזה יפה לך, מאד אפילו. תשאר ככה. נוּח נוּח, הכל בסדר.

noa128

New member
עלמתי, עלמה עלמה דפקא מתאים ../images/Emo68.gif

שיהיה כאן ברור מי האורגינל... והדלי.. אם הבנתי נכון - הדלי זה כשעוזבים, שופכים את המים אחרי (או על, תלוי מי זה שעוזב) כדי שישוב כמו שהמים חוזרים לים או משהו כזה.... פה צריך היה לבוא
- או במקרה שלנו
- שזה מזל, או מסעדה טובה של פירות ים - מה שמתאים.

הכל מתאים אבל אני מתעקשת :)

לפיל היה משהו עם דלי מים בכניסה לדירה חדשה, אפילו שקלתי לעשות את זה בכניסתי למעוני החדש. נווווו פילללללל איפה את? הציליני נא !

קיבינימט!!!!!! כלומר, מזל טוב! |בלו

פפפפפ... למי יש סיגריה??????? קודם כל גנבו לי את השם ואני חמה רצח! רצח! כאילו... פפפפ... מה? תסלחו לי, כן? אבל בילי בדרכים? בילי בדרכים? מי לוקח לעצמו מין שם שכזה? אה? אה? אה? פפפפ... ססססס.... מרוב עצבים ניסיתי איזה ניק שכזה עם המון ה'אים ואחר כך לא הצלחתי לזכור עם כמה ה'אים כתבתי אותו אז לא הצלחתי להכנס. אז זה השם שיש. מצטערת. הגירסא המיקראית של עצמי, תצטרכו להסתגל. בשבילכם אני כמובן בילי... גם את זה יש כבר לאלפים כאן כמובן ואני לא מוכנה להסתובב עם שמות כמו בילי של הצ'אט או בילי היחידה... אוי, אוי, אוי, סליחה על משב הרוח אבל יש לי ממש דקות ספורות לפני שאני יוצאת וכל כך רציתי להגיד שלום ומזל טוב וכל התקיעות הטכנית הזאת שלי ו... אוי גוועלד, אני מסתכלת למטה ומגלה שאני לבושה בגלבייה מכותנה יצוקה... משהו מזעזע עם ריקמות, ויש לי גם עגילי כסף ומטפחת ראש מואבייה... פאק, איפה שמתי את הכבשים שלי ואיפה אני אדחוף עכשיו את צרור השיבולים הזה? בילהה במישעולים, נו באמת. טוב, נרגעתי לגמרי... אפשר להתחיל מזל טוב לנו!!!! שיהיה בהצלחה! שיהיה שמח אבל גם קצת מרגש עם איזה בכי הגון מדי פעם בפעם. שנדע אהבה ושלא נזוז יותר איזה תקופה למרות שזה נעים מאוד הפעם. ועכשיו יש לי דייט עם זיטה וקלוני ואני חייבת להיפטר מהגלבייה. נשיקות בינתיים, אציץ עוד לפני שאצא מהבית אני מקוה. מזל טוב האשה השורשית מכולן - בילי.

זהו, אנחנו לא רגילים לפורטלים

הענקיים האלה, שאיזה שם שלא תמציא, כבר יש שישה כמוך לקולה פחות... הכי טוב התארגנה נועה עם מספר בצד. וואללה כאן צריך ליסוע עם מספר רישוי. אני חושב לקרוא לי מיצובישי 44-205-78 (הנהג התבקש לרכב, אתה חוסם את החניה.) אולי גריפון 23,493? מי יודע כמה כמוני יש פה כבר. זהו, יא ג'מעה, כנראה ככה זה כשיוצאים מהארון!

פילאטוס

New member
הומממ

שונאת, שונאת מקומות חדשים. הנה אני בפתח. מה זה על הקירות כאן? מה זה התכלת הציוני הזה?? איפה הכורסה שלי? איפה שמים את התיק? מישהו יכול לסגור את המיזוג? כן, כן, באתי לחרב לכם את השמחה עם איזה חרדונת קטנה. לא הסכימו לי פיל. אמרו לי, או פ י ל, או פיל האחת והיחידה, או פיל מהצ'ט (!!!) או פיל בדרכים. סתאאם. בסוף הסתבר שיש פילאטוס, ואחר הסתבר שזו אני מלפני מאה שנה, אלוהים יודעת למה, אז לבשתי לה את הסוודר ונכנסתי. איך, איך זה יכול להיות שאפילו וירטואלית, מה כבר ביקשו ממני, לחיצת כפתור, תנועת עכבר, איך אפילו ככה בחלל הלא חללי הזה נהיה לי הקור בלב של המקומות החדשים? מה זה הרעש?? יש פה עוד חדרים? נועה, אולי תנעלי את הדלת הראשית לאיזה יום-יומיים, עד שאחזור לנשום סדיר? מה קרה לעור הפיל שלי? איך נהיה דק כמו של איזו לטאה שקפקפת? הם מדברים עברית פה, בתפוז? יש להם ארבע על ארבע או שהם נוסעים במוניות? אמממממא! (דלי מים, עלמה עלמה, מהפנים החוצה כדי לגרש את כל המריעין בישין, פעם אחת שופכים לצד ימין, נגד אויבים מתוחכמים וקרי לב, פעם אחת לצד שמאל, נגד מרוקאיות עצבניות שנושכות, פעם אחת קדימה, נגד ג'וקים, ומה שנשאר שופכים על הידיים, שלא יגידו לא נקי אצלנו. ושישה ראשי שום על המשקוף, נגד ערפדים. יש למישהו כוסית? הבאתי ערק, ליתר של הביטחון)

לדעתי

זה שלא בחרת בפיל בדרכים זה בכייה לדורות. תזכרי מה שאמרתי לך!!! (שומעים? שומעים את הריש הגרונית החדשה והמתגלגלת שלי?) שיט. ושתדעו לכם שבגלל הגלבייה יוצא בסוף שהתלבשתי כמו איזה חולת נפש. שוין, את קלוני אני כבר לא אקח הביתה הלילה... לילה טוף לכולם ופיל, קחי את הדובי ביטחון שלי בינתיים, נשיקות. בילי האחת והיחידה מהצ'ט מהפורום מישראל, המזרח התיכון, העולם, היקום, מערכת השמש ובלה בלה בלה

כן כן ככה אני אוהבת אותכם ../images/Emo99.gif

אמרה עלמה השוקעת לה אט אט עקב שבת אבא ורודה ומלאת תוכניות שהופכת לה אט אט לשבת אמא במשרה מלאה מלאה. ובנתיים אני עוד מתאפקת
.

noa128

New member
פילאטוס הייתה ותהיה (תמיד) רק אחת

ומשהו אומר לי שתחזרי לנשום סדיר מהר יותר מכולנו - תכונה ירושלמית ידועה... (ידעתי שהערק אצלך - לרגע חשדתי באוריגמי- עוד שתיין עראק ידוע..) נ.

noa128

New member
בילילי ! קחי, קחי סיגריה מאמי

מצטערת על העיכוב, בערוב ימיי גיליתי שאין לי ג'אווה במחשב.. (מי ידע בכלל שצריך כזה..) בכל מקרה יפה לך הגלבייה, ואת השיבולים תתקעי בכד, בשפיל הדקורציה. שבי יקירתי, מרטיני בשבילך? נועה.

למעלה