וואנסרים וואנסריות! 5x3

אביטל186

New member
וואנסרים וואנסריות! 5x3

אהלן חברה!
אז היום הפציע בשמי העולם פרק חדש ומרתק.
מה חשבתם עליו?
איך התרשמתם ממנו?
מה אהבתם במיוחד?
יש כאן שיפרים של קפטן סוואן שבורי לב?
אה, והכי חשוב!
אמרתי לכם!!!!!!!!!!!!!( מי שרוצה לדעת במה מדובר שיסתכל באחד הדיונים למטה שפתחתי על הלב שאמה ריסקה בשביל הקללה האפילה)

יאלה שוטו!

Lion_Heart

Well-known member
tragic... poor captain hook...never though ill say that ever

אבל ככה זה ...
אני כרגע ב binge watching של כל 4 ה עונות הראשונות

Lion_Heart

Well-known member
לא יודע...אולי עכשיו

אולי שהיא תיגמר ואוכל לצפות בה ביום וחצי ^_^

אביטל186

New member
אני יכולה להבין. אם לא מתוקף תפקדי הייתי מחכה

שיצתברו כמה פרקים לראות יחד.
מתסכל לחכות..

אביטל186

New member
סניק פיק נוסף! יצא לפני כמה שעות.

http://www.ew.com/article/2015/10/15/once-upon-time-snow-charming-fight-video

Y. Welis

New member
the plot thikens

פרק שכתבה אספנסון (בשעתו אחת המקוריות שבכותבות 'באפי'), אבל חלש כמו רוב הפרקים שלה.
&nbsp
דיוויד במוקד העניינים (שוב מוזכר שהיה רועה במקור, שמצא מלוכה - בדיוק כמו מלכינו...) הוא מתחיל BONDING עם ארתור, במסע אחרי הפטריה (נראה שזו לקוחה מאגדה אחרת) שאמורה לאפשר לתקשר עם מרלין.
&nbsp
בסוף מסתבר שארתור לא כזה תמים... וקאמלוט גם לא כזו טובה. חלש. למה שהיא לא תהיה? מי השחית? למה הסטיה מהאגדות (לא חסרו שם דמויות מושחתות - מורגאנה ומורדרד)? פיתרונות פשטניים GALORE.
&nbsp
בינתיים רמפל' מוחזר לחיים זמנית; הוק מתפכח מאהבתו, ורג'ינה מציעה עיסקה לאחותה (דווקא אהבתי את הכישוף המשתיק. שימושי בעוד מצבים).
&nbsp

Lion_Heart

Well-known member
יכול להיות שפספסתי משהו...אבל
אולי

איפה סיר גלהד...האם הזכירו את ה fisher king? האם הזכירו את הגביע...אתם יודעים...זה שמרפא הכל...וברצינות...איפה מורגנה לה פי?

Y. Welis

New member
הוזכר ה'כיסא המסוכן', ששמור למי שיביא את הגביע

אבל הגביע עצמו לא הוזכר...
&nbsp
אגב סיר פרסיבל שחוסל, הוא שייך לגירסאות קדומות של הסיפור, שם הוא היה אביר הגביע הראשון (גם בסרט של בורמן).
במאוחרות יותר גלאהד החליף אותו כאביר הגביע (טהור ונוצרי יותר). בגירסה אחת לאנסלוט היה גם - אבל חטא כאמור.
&nbsp
האגדה היא לא זו הידועה, אלא זו של דיסני מהסרט המצוייר. היא כנראה הרפרנס היחידי.
&nbsp
זיכרו את a man named Walt... רק על פיו ישק דבר.

אביטל186

New member
אז יאלה.. אחרי איחור מטורף.. ביקורת על הפרק הזה!

אז מה היה פרק הזה?
הי הפרק חביב.
ניסו לתת טעימה לשיפרים השונים, שבראש כמובן קפטן סוואן.
צארמינג שלנו ניצב בפרונט, בהרפתקאה כפולה, בקמלוט, ובסטוריברוק.
יש לי תחושה שזה די חוזר על עצמו עם צאמינג. או מרדפים, או מסעות אל תוך הלילה למצוא משהו, שבסוף כמובן נגמר בקרב.
אני אוהבתלראות שצארמינג יותר מעורב, וגם אוהבת שמראים את הצד האבהי שלו. מעט מידי לטעמי, אבל הוא נותןתחושה שהוא באמת אבא, ובאמת הוא דואג לה כמו לילדה.
סנואו היתה בסדר גמור, לא עשתה יותר מידי.
רג'ינה הראתה שהצד האפל שלה עדיין חי קיים ובועט והיא פשוט מפנה אותו לכיוונים שהיא בוחרת, להלן- זלינה. אני לא מבינה איך לרג'ינה מותר להיותרעה, ולהפגין רוע, ועדיין היא לא תחשב יותר רעה אלא גיבורה, ואילו כל דבר הרבה יותר קטן מאמה הופך אותה למפלצת. לא הוגן החיים האלו פשוט לא הוגן.
ארתור ארתור ארתור.. אז הוא נבל. בהנחה שלנסלוט, אכן הוא ולא איזה קורה שהתחפשה אליו, יש מה להיזהר ממנו, כמו שראינו בהמשך.
הדמות של ארתור עדיין לא מובנת לגמרי. הוא מרשה לעצמו לעשותמעשים בשם הצלת הממלכה, שזה מילים מכובסות להצלת הכתר של עצמו ואנוכיות, אבל הוא לא נבל לשם נבלות . הוא עושה בחירות רעות. מענין מה יהיה בהמשך אני כבר לא אוהבת אותו. שלא לדבר על אשתו גווינביר שלא אהבתי אותה מהרגע הראשון.
על הדייט של הוק ואמה אני לא ארחיב.. לא היה משהו מיוחד, מה שכן די גרמו לנו לחשוב בהתחלה שמה שהיא ניסתה להשיג זה את הוק עצמו. לאחר מכן התברר שהיא עשתה את כל ההצגה בשביל החרב.
די מגוחך היא יכלה ללכת בעצמה בלי כל הסיפור הזה. היא הדרקוואן למען השם!
בסוף הפרק יש לנו אישור לכך שהיא הרגה את הוק בקמלוט, מה שכנראה אומר שהיא התחלקה איתו בלב שלה, כי אחרת איךהוא חי.
תכלס לא משהנ מי נראה שימות בקמלוט כמו שאמרו לנו שיהיה בפרק 10, זה לא משהו חשוב וגם אם כן הוא ימשיך לחיות אכשהו. כולם כאן עכישו אז יהיה בסדר.
אהבתי את הדו שיח בין אמה לשד-רמפל.
א. היא היתה יפה במיוחד למרות הדרקוואניות.
ב. המשחק שלה היה יפה.
גם גולד ער היה כיף.. סוף סוף הוא יהיה טוב ולא רע.. או לפחות לא מזיק..
טוב יקריי, אלו תובנותי לעת עתה.
יום טוב!
&nbsp

kot4

New member
2 שאלות

היי לכולם,
אני בקצב של הצפיה בYES אז לא ממש פעילה בפורום מכיוון שאתם משיגים אותי במלאאאא פרקים (ובעוד יותר מלאאאא מידע
).
לגבי פרק 5*3 לא הבנתי משו:
1. למה אמה לא יכלה לקחת את החרב בעצמה?
2. איך הגעתם למסקנה שהלב שריסקה היה של הוק?

ועוד תהיה ממש קריטית; למה האישה לא עושה יישור שיניים תחתונות?!?!?! זה מעצבן ברמות וממש לא אסתטי.....

אביטל186

New member
אהלן! מה שלומך?

קודם כל אני ממליצה לך לפתוח פיד חדש לשאלות שיהיו לך כי אף אחד לא יראה את מה שאת כותבת בדיונים הישנים.
נשמח לעננות על כל פרק, כל זמן כל שעה בכיף

1.רק גיבור אמיתי וטהור לב יכול להוציא את החרב
2.כדי להטיל את הקללה צריך לרסק את הלב של האדם שאתה הכי אוהב. מה האופציות?
הוק והנרי? מה הנראה לך יותר הגיוני?
&nbsp
3. לא שמתי לב לשום בעיה אסטטית מודה.... היא מושלמת בעייני כדרקוואן. (די לא מאמינה שאני אומרת את זה. אני הייתי מאלו שבכו מרורות על זה)

למעלה