וואנסרים יקרים!! עונה 6 תחזןר אלינו

אביטל186

New member
וואנסרים יקרים!! עונה 6 תחזןר אלינו

בסוף ספטמבר/תחילת אוקטובר של השנה הנוכחית!!
צילומים עדיין לא התחילו, אני אעלה עידכונים וחדשות מדי פעם

xokeren

New member
שאני אעלה תמונות מצילומים של הפרק האחרון?

כן הלכתי לצילומים של הפרק האחרון באיזור שלי

xokeren

New member
בדיחה? למה מתכוונת?

אני גרה באיזחר שמצלמים את הסדרה... הרחוב הראשי נמצא 5 דקות נסיעה מהבית שלי...

אביטל186

New member
את אמיתית??? ברור שתעלי לנן!!!!

יוהו אני בשוק לא הבנתי שאת מחו"ל!!! איזה כיף לך הצלחת לרגש אותי עכשיו ממש

xokeren

New member
אני גרה בקנדה כבר 11 שנה :)

ואני מבקרת בסט מהעונה ה2 :) אני דווקא חברה עם katmtan אם את מכירה :) אנחנו הולכות לפעמים לקונצרטים ביחד

אביטל186

New member
יוהווווו איזה אדיר את לא מבינה!

בטח אני מכירה אותה, רגע את גם אושיית טוויטר מוכרת?
יופי אז יש לנו שליחה של תפוז פרטית, שמדווחת מהשטח, אין לנו בונוסים כאן בפורום
האינטימי שלנו???יאלה פליז תעלי תמונות שיש רק לך!!!
הצטלמת עם השחקנים? איך הם באמת?

xokeren

New member
אני לא.. :) (כולל
למי שלא ראה את הפרק האחרון)

אני אוהבת לשמור על הפרטיות שלי ^_^ אבל אפשר למצוא אותי בכמה תמונות
אבל אין מצב שתדעי בדיוק מי אני... יש לי טוויטר אבל אני יותר בכיוון של טוויטר כללי כזה לא רק של הסדרה...

הנה צירפתי כמה תמונות :)

וכן פגשתי כמה משחקנים... פגשתי את אמילי (בל) פעמיים, קולין (הוק) פעמיים, רוברט (ראמפל), ג'רד (הנרי), ג'וש (דויויד), שון (רובין), מייגן (כיפה אדומה), דילן (זה שיחק את בלפייר הצעיר המקורי), ג'וליאן (הנסיך פיליפ), לי (לירוי הגמד), אדם (אחד מיוצרי הסדרה), זאת שמשחקת את הסבתא של כיפה אדומה, ג'יימי (זה ששיחק את השריף בעונה 1 ועכשיו משחק ב50 גוונים של אפור), ג'ורגינה (אלסה), אליזבת' (מלכת הקרח, עונה 4), מייקל (וויל), רפאל (ג'ימני\ הפסיכולוג), אית'ן (גרג\אוון).

אביטל186

New member
ןואי איזה כיף לך!!

כשאת אומרת שפגשת, את מתכוונת דיברת איתם חיבוקים תמונות???
איך העזת בכלל אני הייתי נוטפת זיעה מפחד

xokeren

New member
יש תמונות :) וחיבוקים ^_^

עם אמילי (בל) כשפגשתי אותה פעם שניה היו רק איזה 4 אנשים אז יצא לי גם לדבר איתה...זה היה בעונה השניה אני חושבת... בדיוק שידרו את הפרק שבל וראמפל מדברים על המבורגר אז אמרתי לה שאהבתי את הסצינה והיא אמרה שגם היא ושזו סצינה שריגשה אותה :)
&nbsp
כיום קשה יותר לפגוש אותם במיוחד כשהם מצלמים בסטיבסטון (הרחוב הראשי של סטוריבוק)... יש בדר"כ מעל 100 אנשים...
&nbsp
פגשתי את קולין פעם שניה כאשר הם צילמו את החלק הראשון של העונה האחרונה... זה לא היה בסטיסטון אלא בפארק אז היו פחות אנשים (משהו כמו 15 אולי).
&nbsp
קאט (katmtan) הולכת פחות או יותר לכול מקום שהם מצלמים ברחוב אבל אני לא ממש יכולה כי אני לומדת... אני מקווה שכשיתחילו את העונה ה6 בקרוב אוכל ללכת יותר כי אני לא לומדת בשלישי ושישי ואני מתחילה מאוחר ברביעי אז דווקא זה אחלה כי בדרך כלל הם מצלמים בשלישי\רביעי בסטבסטון... :)

Y. Welis

New member
היא כתבה כאן גם בעבר, לפני 3 שנים בערך

יש לי הודעה שלה עם רשימת מקומות מעניינים לראות בסביבות וואנקובר (מתכנן לראות בעתיד, עדיין).

igloo2

New member
וואו זה נראה מדהים!

אגב זו לא הפעם הראשונה שמציגים אותה כמרידה

למעלה