וואנסרים שלום!
4x20

אביטל186

New member
וואנסרים שלום!
4x20

אז הנה אנחנו קרובים לסוף סידרתנו האהובה...
מי היה מאמין...
אז הזריזים שבינינו שכבר צפו, שתפו אותנו במחשבותיכם, מסקנותיכם החשובות.

בייי

אביטל186

New member
אני רק הערה...

יש כאלו שסופרים את הפרק הזה כ 19.
בגלל פרק 8 הכפול בזמנו...

אביטל186

New member
שלום כולם!
איזה פרק טוב וכיף!

כמה שחששתי מהפרק הזה היה ממש מרגיע וטוב.
1.אמה! עדיין עם אופי רע, א-ב-ל! רג'ינה ה
פשוט הצילה אותה ואת כולם!
איך רג' נהיתה מלאך זה לא יאומן! אני ממש ממש אוהבת אותה. יצאה

2.לילי המסכנה ממש דפקה לה את החיים לאמה. ולא פעם אחת. אני מבינה למה אמה זרקה אותה, זה הגיע לה.
3.ממש שמחתי שהם השלימו אמה ולילי. הם עצרו לנו עם הנשימה ברגע שהיא כמעט הרגה אותה. מי יודע, אולי בגלל זה לילי תפסיק להרוס לה את החיים. לפגוע בהורים שלה.
4.גולד. אם זה לא תכסיס, הוא התעלה על עצמו איך החזיר לה את הלב. והלך. אפילו אני קצת ריחמתי עליו .
5.איזה מסכנה רג'ינה!! הירוקה הזאת בהריון! איזה רעה! אבל לכו תדעו אולי גם זה שקר כדי לשמור את רובין איתה. הרחק מרג'ינה.
אבל הכי שמחתי לראות איך אמה לקחה צעד אחורה ולא הרגה את לילי. ותכלס ככה צרותיה היו נגמרות.
איך התוכנית של גולד נגמרה. (מקווה...)
אז מה שבוע הבא פרק אחרון?

420

רגי'נה הולכת להציל את רובין!

לילי ואמה הצעירות : הבלונדינית הצעירה
משחקת יותר טוב ממוריסון, שלפחות נראתה פחות רע הפעם.

לילי ואמה היום : היה נחמד אבל אני עדיין מחכה לסצנות מעניינות עם שתיהן!

רגי'נה מוצאת את רובין
רובין מגן על מריאן
רובין מגלה שאין מריאן

הלוואי
שזלינה אומרת את האמת ויש עוד רובין קטן בדרך! הראשון
ממש מתוק!

אני חושב שזה יהיה מגניב לעלילה
רולנד יהיה אח, רג'ינה תהיה דודה, זלינה תהיה אמא

ואז התינוק יגדל ויקנא ברולנד שאוהבים אותו יותר ויהיה ירוק ויהפוך אנשים לקופים מעופפים
ויירה עליהם חיצים

יש לי גם שם בשבילו - וולש. ואם זאת בת - דורות'י. או קורה.

ואם כבר מדברים על תינוקות - מישהו זוכר שניל קיים?

אביטל186

New member
חחחח אתה קורע..

זה באמת נכון שכחנו מניל לגמרי!!!!
בדיוק כמו שאוגוסט התאדה.
זה לא יאומן איך נותרו כאן בדיוק כמה שחקנים.
ואת כל השאר לא סופרים
נשארנו עם צארמיניגס אמה רגינה גולד סופר ועןד כמה שוליים

Y. Welis

New member
|ספויילר| miss badass

חוזרים לדרכים - אמה ורג'ינה בחוץ, נגד האויבים החדשים. למה לא להיאבק בראמפל' בינתיים? לא ברור. אם יש לרג'ינה יכולת לחסום אותו, למה לא להציב קסם כזה סביב ביתו ולהבטיח שלא ייצא? לא משנה. לא לשאול שאלות מיותרות.
&nbsp
אגב הקוסם הזקן - נראה שהוא התחבב על היוצרים. עכשיו צריך לשאול - עם מי בדיוק הוא דיבר. מי מעליו. who's the boss, כמו ששאל פעם טוני דנזה.
&nbsp
דווקא הייתי חושב שה-badass השניה, לילי[ת'] היתה צריכה להתנפל בחיבוקים על אמה, וככה להוציא ממנה יותר פרטים. לברוח משם, ועוד ברכב הצהוב? לא נשמע הגיוני. למה לא להתחבב ולבוא בכיף ואז לבגוד? אבל כאמור badass.
&nbsp
לפחות לא היה הוייב הלסבי הפעם בקטעי העבר (כמו שצויין כאן ע"י הגולשות - לא רק אני).
&nbsp
אגב runaway (שם כולל לבני נוער שבורחים מהבית ומסתובבים ברחובות - תופעה ידועה באמריקה), יש בדיחה יפה בסרט 'אנחנו המילרים' (we're the Millers - שווה, למרות הגסויות), על אחת הדמויות שם - בורחת אופיינית:
בסוף הסרט (כמובן) היא מגיעה לכסף. השאלה מה היא תעשה אז - you can buy a house - and then runaway from it...
מהגדולים שהיו בשנים האחרונות.
&nbsp
והטוויסט - סרט טורקי. ובאמת, מה איכפת לרובין? אם היא נראית לו כמו מריאן. שיהיה.

אביטל186

New member
אא לשאל את כל השאלות האמיתיות שיש כאן על העלילה

כי לא נצא מזה....
הם העבירו את הסידרה דרך חתכתכים, ואין ברירה אלא לבלוע את כל הצפרדעים..

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה בדרכים

בקיצור, נהניתי. מעניין לראות את עוץ לי גוץ לי פועל הפעם בשיתוף פעולה עם מישהו אף על פי שהוא בדרך כלל פועל לבד או שולח מישהו לעשות עבורו את העבודה השחורה כמו שעשה עם הטרציו הידוע לשמצה של העונה. הפעם הם שותפים מלאים למזימה - עוץ לי גוץ לי מסיח את דעתה של מליפיסנט וויל שודד את לבה של בל ממשרדה של ראש העיר. גם היה שיתוף פעולה אחר - בין אמה לרג'ינה - שהוכיח שהן התקדמו הרבה לנקודת ההתחלה הראשונית של שתיהן. לילי, בשתי התגלמויותיה, היא דמות מעניינת. מפחיד לחשוב מה היא תעשה כשהכוחות הקסומים שלה יתעוררו בסטוריברוק (הצ'ארמינגים דחפו לתוכה את כל הקסם האפל שהיה אצור באמה.) ומעניין לראות שכוחותיה של אמה כה חזקים עד שהם עובדים מחוץ לסטוריברוק ולו לרגע כשהיא מתרגשת. ולסיכום, האם, לדעתכם, "העולם האמיתי" של הסדרה הוא מלכות סיפור? זה יסביר את היכולת של שוליית המכשף להיכנס ולצאת ממנו כרצונו ויסביר למה אמה ולילי כפופות ל-"גורל".

אביטל186

New member
הי הלדיל שתי שאלות:

איפה ראית את הכוחות של אמה פועלים?
הקטע שהמנורה של הרכב מתפוצצת? כי לפי מה שראיתי זה קרה כשלילי החטיפה לה. יעני היא די חזקה. חייבת לאמר שלא מוצא חן בעיני שיהיה לה כוחות קוסם. והצארמינגס לא דחפו ללילי את הקסם האפל אלא את הנטייה להיות רע. בא לא נגדיל וננפח את זה מעבר למה שזה באמת.
&nbsp
&nbsp
והשאלה בסוף עם העולמות לא הבנתי למה התכוונת?

הלדיל

New member
לדעתי,

במהלך העימות בין לילי לאמה רואים את השמיים נעשים לרגע לבבואה של מזג רוחה של אמה: סוערים. לגבי הצ'ארמינגס, החיזיון האפל הראתה את אמה משתמשת בקסם אפל של עקירת לב. גם בלי לדחוף ללילי את כל האפילה שבאמה, היא בתה של מליפיסנט כך שייתכן ויש לה, בכל מקרה, קסם אפל. מעבר לכך, לילי דיברה במפורש על משיכה לאמה באחת הסצנות שהיא מרגישה שהעולם נראה יותר טוב בנוכחותה.

הסופר מספר לקרואלה דה וויל שהוא נודד בין מלכויות סיפור כמו שלה. הן לא חייבות להיות קסומות כמו המציאות ממנה באה קרואלה דה וויל. חשבתי שטוויסט אפשרי הוא שגם "העולם האמיתי" הוא מלכות סיפור - העתיד של העולם שממנו באים הדארלינגים. הזמן במלכויות הסיפור מתקדם הרי אנחנו פוגשים את קרואלה דה וויל עשרים שנה לפני המאורע שעשה אותה לידועה לשמצה. בכל מקרה זו השערה שצפה לי בדעתי.

אביטל186

New member
אתה צודק בקשר לזה

שאני מניחה שבתור ביתה של מליפיסנט היא גם בעלת כוחות קסם. והיא מתעלת אותם לרעה בגלל מה שעשו לה.
מה שסנואו ראתה בחיזיון היה את אמה רעה. זה לא נקרא קסם אפל. היכולת להוציא לב זה פונקציה של כוחות קסם כל שהן לאו דווקא אפלים.
אני גם ראיתי שלילי אמרה משהו על הארה בנוכחות אמה.
מה זה מוכיח?
לי היה נראה שהשמיים עם הרעם היה קשור ללילי.
לא ממש הבנתי את הסוף שלך עם הממלכות.

הלדיל

New member
ננסה שוב.

מה שחשבתי הוא ש-"העולם האמיתי" הוא אחד ממלכויות הסיפור שהסופר מדבר עליהם. הכותבים של הסדרה כבר אמרו באחד הראיונות שהדארלינגים הם חלק מההיסטוריה של העולם הזה בעוד שידוע לנו שהם לא היו קיימים במציאות. (דמויתיהם בוססו על ילדים שהמחבר של 'פיטר פן' הכיר.)

אביטל186

New member
הבנתי. יש מצב. ספוילר

אני מאמינה שעכשיו בפרקים האחרונים יגלו הרבה קלפים.
אנחנו בטח נראה מה הסופר שינה בין סנואו לרגינה ובין רגינה לרובין.
ספויילר
&nbsp
&nbsp
לפי הפרומו אני מקווה שסנואו נשארת בחיים זה
נראה שלילי הופכת לדרקון כמו אמא שלה ומנסה להרוג אותה.

למעלה