ובכן,
הגעתי לתור של וומבלי בשעה 11:30 בערך והייתי בין עשרת הראשונים במקום... הזמן עבר יחסית מהר, אבל היתה בעיה אחת. כל היום לא שתיתי כלום כדי שאני לא אצטרך לשירותים. אבל זה לא עבד. הייתי ממש צריכה. וגם התייבשתי. סופר דופר
האנשים בתור היו מעצבנים קצת כי חשבתי שהם יהיו יותר חברותיים וגם הם היו במליוני הופעות של קין וממש קינאתי. היתה אחת שקנתה כרטיסים לכל הופעה והופעה. אמנם אני חושבת שזה מטוטם כי ככל שהולכים יותר מתרגשים פחות (מי כמוני יודעת) נכנסנו (הייתי אני וחברה שלי) ורצנו לתפוס מקום אפילו שכל השומרים ניסו לעצור אותנו פיזית
. תפסנו מקום מצוין. ואז רצנו כל אחת בתורה לשירותים
וואי זה היה קשה. בכל אופן, היו שתי במות. אחת גדולה ואחת קטנה שכדי להגיע לקטנה היה צריך לעבור בשביל כזה כמו בתצוגות אופנה, אז שם עמדנו. הכרתי שם מישהי ממש חמודה ודיברתי איתה מלא על ישראל וקין (והארי פוטר
) ומולנו היה שומר שכל הזמן בהה בי ובחברה שלי ודיבר איתנו (הוא אפילו שאל אותה כל מיני שאלות מגעילות אבל לא משנה. חשבתי שזה יועיל לנו בהמשך) פתאום מולנו הוא מראה לנו סימון כזה של איקס. והוא אמר- פה טום עומד באחד השירים. ממש לידינו. וכה שמחתי והייתי מאושרת! ואז עלו להקת החימום וההתייבשות שלי התחילה לעלות לי לראש והרגשתי שאני ממש רואה שחור והם היו נורא גרועים ופיזית המוזיקה שלהם עשתה לי בחילה. והרגשתי ממש רע... ואז הם סיימו אחרי איזה 45 דקות תודה לאל... אבל רושם הבחילה נותר עליי... בכל מקרה, חיכינו עוד מליון שנה עד שקין עלו ובמקום לעלות ב8:30 הם עלו ברבע ל9... והם שרו וצרחנו ממש והיה כיף אבל טום הנבלה השחצן! (כן אני שונאת אותו שוב) הלך רק לצד אחד והוא בסוף לא בא אלינו!!! כמעט בכיתי
באסת על. בכל מקרה נחזור להתחלה. חלק מהשיר הראשון (PIBY כרגיל) הוא הסתכל עלינו ואז אחרי איזה 2 שירים הוא עבר לבמה הקטנה וכשהוא בא לכיוון במה ב' הוא עבר לידינו בשביל הזה נעצר לשניה ועשה לנו "WAH"
זה היה ממש משעשע... אבל אחרי זה הוא בקושי הסתכל אלינו שוב חוץ מפעם אחת אבל לא משהו מרשים כמו בקריסטל בול של אלי פלי (הו, וואט אה נייט איט וואז
) בכל אופן, למרות שהייתי חצי מעוכה בהופעה בגלל שהתייבשתי, שרתי את כל המילים בלי להפסיק...! וקלטו את קטע חייכם. בSOWK צרחתי הכי חזק, פתאום רני קולטת את עצמי על המסך האחורי הענקי מאחורי טום
לאיזה 30 שניות! איזה הזוי זה היה
אז אני קצת מפורסמת
או! וצילמתי את אלקס לייק זה שתמיד עושה תמונות לקין
ראיתי אותו שם... האולם היה ענקי ומפוצץ!! ומלא צלמים... והקהל היה בהרבה יותר שווה מALLY PALLY כי הם ממש השתוללו הפעם וכו'... אבל עוד אכזבה- הם סיימו ב10:15!!! הם גם איחרו רבע שעה וגם סיימו רבע שעה קודם.. זה הרגיש כאילו הם ניגנו את השירים מהר יותר ממה שהם באמת
אולי אבל זה היה בגלל שהיו אמורות להיות הפסקות ולא היו... (אני תוהה אם באלי פאלי היה יותר כיף כי זו היתה ההופעה הראשונה שלי או כי היה יותר אינטמי או כי לא הייתי מיובשת
אבל זה בטח בגלל שטום לא בא אליי הפעם... אוף אבל זה מדכא אותי אם אני לא אהנה יותר בהופעות שלהם.. בעע מה יהיה?) אוי אני חייבת לעוף אמשיך את הסיכום מאוחר יותר!! לא סיימתי! שב"ש