וואצאפ על מכשיר חדש

jellybrain

New member
וואצאפ על מכשיר חדש

היה לי סמסונג S5 ועכשיו קניתי סמסונג A51
העברתי הכל למכשיר החדש אבל כשהתקנתי וואצאפ ונרשמתי עם המספר הישן אני לא מצליח להעביר את כל השיחות שהיו לי שם.
עכשיו, אין לי גיבוי על ענן, אף פעם לא עשיתי, את הגיבויים לוואצאפ עשיתי לוקאלית לכרטיס זכרון. פעם שעברה שהחלפתי מכשיר פשוט העלתי את הגיבויים מהכרטיס והכל עבר לוואצאפ, הפעם נראה שאין אפשרות כזאת. ניסיתי כמה פעמים להסיר ולהתקין מחדש, בכל פעם נשלח SMS לאימות אבל אחרכך לא היתה אפשרות למשיכה מהכרטיס זכרון רק מגוגל דרייב. מה השתנה בשנים האחרונות? אי אפשר להעלות גיבויים מהכרטיס יותר?

jellybrain

New member
הקובץ ממוקם נכון

ב sdcard/WhatsApp/Databases
ונקרא" msgstore.db.crypt"
שאר הקבצים שם עם אותו שם אבל בנוסף יש תאריכים

:)

jellybrain

New member
אוקי

נשמע רעיון טוב, פשוט בגלל שאתמול אחרי כמה נסיונות להתנתק ולהתחבר נחסמתי ל 7 שעות. אני די מפחד שפעם הבאה שאנסה יחסמו אותי לתמיד ( זה היה אתמול והשתחרר ב 21:00)
לכן רוצה ללכת על בטוח- באתר שלהם ובמדריכים כתוב לשמור על הכרטיס זכרון, ההצעה הזאת לשמור על המכשיר היא מניסיון? זה "אמור" לעבוד ?( ברור לי שאין מאה אחוז והכל על אחריותי וכו ) מנסה לקחת כמה שפחות סיכונים
&nbsp
בנוסף האם ידוע כמה ניסיונות מותר עד לחסימה מלאה או שזה לפי המצברוח של השרתים שלהם?

binon

New member
אפשרות נוספת אם המכשיר הישן עדיין תקין

תיכנס לווצאפ במכשיר הישן.
לדעתי 98% מהשיחות מיותר לגבות... סתם קישקושים שרוצים לשמור וממילא אף פעם לא תחזור אליהן.
את השיחות החשובות שאתה רוצה לשמור יש אפשרות לייצא למייל. שלח אותן אליך לגיבוי.
את התמונות והסירטונים אתה יכול גם להעביר מהתיקייה של ווצאפ למחשב (ואחר כך להעביר לנייד החדש אם אתה רוצה)
ואז תתחיל מחדש עם ווצאפ נקי כשכל מה שאתה באמת צריך מגובה.

YosMan1

New member
המיקום של הקבצים תלוי גם במערכת ההפעלה וגם בהגדרות של

המכשיר.
הדבר הכי טוב היה לעשות פעם אחת התקנה נקיה ולראות איפה הווטסאפ ממקם את הקבצים ואז לעשות הסרה, ולהעתיק את הקבצים לאותו המיקום.
כמו כן להעתיק את כל תיקיית הווטסאפ ולא רק את הדאטהבייס.
אני לא מכיר את האלגוריתם של האבטחה שלהם אז הייתי די נזהר עם המשך ריבוי ההתקנות.
בעבר עשיתי זאת מספר פעמים וזה עבד יפה.

jellybrain

New member
הלכתי לפי העצה שלך

בסוף העתקתי את הקובץ גיבוי למכשיר עצמו באמת ולא לכרטיס זכרון והכל עבר.
תודה על העזרה !!

למעלה