ווארלה

עת השתחררתי

הרופאים המליצו לי ביקור חד פעמי במסעדת יוקרה, זה באמת עושה לי טוב לראות כתף טלה ממולה בתוך קולז' פרות וצנובר, אחר כך כבר יותר קל הלחץ על העין השטופה לוקח לי אחר הצהריים חיובי נוסע לנמל לעצמי אני אומר בדרך שזאת רק פעם אחת ואחרכך מייד להיגמל עצמי עונה לי בהגיענו כן זה ברור זה כבר שבוע שבכדי לבא לכן אני לא אוכל. הדלתות מנחשות אותי ונפתחות לי מעצמן אני נכנס לאט עם הרבה טקס בישבן וכל האינטרקונטיננטליה מדגדגת לי כאן וכאן וכאן לוקח את עצמי לשירותים להרגע גונב איזו הצצונת בראי רואה שם משוגע חתיכות כמו הטלה ההוא שהזכרתי רבות יש מסוגה עומד שם מעונב נראה לי גיי מגוהץ כולו שער עם ג'יל אני עוצר מנומס כמו השמוק ההוא מהביזנס קלאס בטיסת סוויסאייר בדיוק עובר לידי הטלה אני תוקע בו מבט חודר רץ למצא לי מקום פנוי אחד לייד הדלת התפנה המלוקק אומר המנה תהיה מוכנה רק עוד שעה רמקולים מנומסים נותנים לי התראה כאן בצד פתאום אני מרגיש כמו הפרעה הולכת ונילחצת לי החוצה הכרעה - אויי הכדורים נגד גזים נשארו בבית הולכת להיות כאן תאונה. רץ בחזרה לשירותים להספיק את הצרה חתיכות נייר פיזרתי מזל יש גם ז'ורנל איזו הכלה הצרה כבר לא שם וכל מי שהיה בסביבה כנ"ל רמקולים מנומסים עם טון יותר תקיף מי עישן במסעדה וזרק את הסיגריה לתוך הריף כאן בצד המצב הולך ומחריף כמעט בלי נשימה אני נתקל במעקה צ'אקלקות צבעוניות בסנוורים אותי מכה המנייק מחייך מחליק עוצר ומחכה המנייק רץ אלי וגם ההוא המתרומם מסבירים לי בנימוס אל תוך האודם העומם דרך הדמעה של הליצן המשתומם אני מתחיל לספוג את זה כעוד התלוצצות פתאום את השלווה מפרה התפוצצות במסעדה למטה ולמעלה מתחילה התרוצצות כאן בצד השתחררה לי ההתכווצות

למעלה