ווא!!! אני מתה על גוד שארלוט!!!

ווא!!! אני מתה על גוד שארלוט!!!

קוראים לי פיטהההה ואני מתה על גוד שארלוט!! (לא באמת קוראים לי פיטה אבל יו נאו... זה אינטרנט.. חיחי ^-^) יש להם שירים מעולים! אני גם אוהבת את אבריל לאבין וגרין דיי אבל הכי גוד שארלוט! הם הלהקה האהובה עליי! אני לא אוהבת אותם בצורה של לקנות המון פוסטרים ושכל החדר יהיה מלא בהם.. נהה.. זה לא הקטע שלי... חוצמזה כל החדר שלי מלא כבר בדולפינים אז אין מקום *_* חיחי ^-^ בכל מקרה, אני מתה עליהם בגלל המוזיקה! לדעתי יש להם מוזיקה שולטת וחכמה! אני כבר שנים מנסה להשיג את הדיסק הראשון שלהם אבל לא מצליחה.... ההורים שלי לא קונים לי דיסקים ואני לא יכולה לקנות בעצמי כי אין לי כסף,כאילו... בעיקרון יש לי כסף.. כרגע כלום... אבל, כל שנה אני חוסכת כל השנה למחנה בקנדה כדי שאני יוכל לטוס אליו כמו שאני טסה כל שנה כבר חמש שנים.. חיחי אני מצליחה לחסוך מעבודה רק איזה 1000 ש"ח שזה כלום יחסית רק למחנה שעולה איזה 3000 דולר קנדי לא כולל טיסה... אבל ההורים שלי רואים שאני משתדלת אז הם משלימים לי :) בלעע אני ילדה חדשה פה ואני כבר מבלבלת את המוח.. חח בכל מקרה מי שמעונין לדבר שרק יכתוב לי אני ישמח לקבל תגובות על ההודעה הארוכה שלי! :O :) באהבה, פיטה בראד! :)))

S k 8 t a R i t

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo26.gif

את יכולה להוריד את כל השירים שלהם מקאזה..פשוט תרשמי Good Charlotte...

יש לי המון שירים שלהם

יש לי המון שירים שלהם... חסרים לי כמה כי המון מהם לא בדיסקים אז אין אותם כל כך אבל יש לי המון... יש לי גם את הדיסק דה יאנג אנד דה הופלס שקנו לי במקרה.. חיחי לא נורא סיפור ארוך :)

קאזה זה כל-כך לא שווה.

אני ממליצה בחום על הדיסק הראשון כדיסק, למי שיש לו דרך להשיג אותו.

Addicted to GC

New member
אבל מורי...../images/Emo19.gif

לא לכולם יש איך להשיג אותו....(לצערי
) אז קזזה זה הדבר הטוב (טוב, הרע, אבל עדיין) הבא.

¥EleVatioN¥

New member
בלע איפה אפשר באמת?../images/Emo129.gif

אני תמיד מחפשת בחנויות וזה אין זכר לא לראשון ולא לשני זה מעצבןןן

Blizzard Beach

New member
וולקום../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

לי קוראים נעה באמת
.... אז יאללה, שילוב יפה.

¥EleVatioN¥

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

אני דיי מנסה להשיג את 2 הדיסקים שלהם אבל כנראה התעוררתי מאוחר מידי ועכשיו אני לא מוצאת בשום מקום
המממממ בהצלחה עם המחנה קיץ הזה

את הדיסק הראשון אין בארץ.../images/Emo4.gif

לפחות לא ראיתי אותו בשום מקום...

BryNicky

New member
נכון..

גמני לא ראיתי את הדיסק הראשון בארץ.. אבל אפשר להזמין אותו..

למעלה