זה אומר.....................
שתעני על השאות שלי!!! ואת הדוקטור את צריכה לבקר כל יום בלי קשר
טוב אני אענה גם (לעצמי) שם: לידיה גיל:15 כתובת מס' ת.ז.. (לא זוכרת.. אני באמת סינילית.. ת'זה 2 בנות פה יכולות להוכיח..!) חח סתם סתם הממ עיר: חולון עיר הרשע והפשע ארץ(זה לא חובה כי באמת שיש הבדלים גדולים בין הארצות...): אם אני לא טועה ישראל :/ מה השעה עכשיף?: משו כמו 3, 3 ומשו אין לי שעונים בבית בעצם יש אבל ה לא עובדים נראה לי שם חיבה (או כמה שמות...): לידקה, לידיוש, לידי, דידי והממ נראה לי יש עוד הרבה צבע שיער: חום מוזר והוא משתנה פה ושם צבע מועדף אהוב מאובסס או וואטבר שיהיה: ___ ____ . __| | | | | | | | | | | |___ | | | / **אם זה לא מובן כתוב "כחול.." מה את/ה רואה מולך כעת?: ת'מסך של המחשב מתי בפעם האחרונה קראת ספר?: בכיתה ב או משו כזה נראה לי.. אולי זה לא היה ממש ספר אבל קראתי משו "_______________" ראית טלוויזיה?: עכשיף בערך האם ת' אוהב או את אוהבת בעלי חיים? הממ שיהיה.. חתולים חמודים גם הכינת מחמד שלי שנפתרה לא ממזמן הייתה משעשעת אם כן אז איזה? עניתי למעלה האם יש'ך?כה הרבה כינים) חח לא האמת אין לי יש לי חתולים כמה קיבלת במבחן האחרון או מה הממוצע בתעודה ש'ך? משו כמו 21 לא זוכרת ולאדעת ומקווה לא לדעת בחיים לא שזה ישנה כ"כ... האם ת' אוהב אותי חח? ברור שאני אוהבת ת'עצמי
חיחיח האם משעמם לך? הממ לא אם לא אז למה ת'עונה על השאלון הזה? בגלל שאני כתבתי אותו אז צריך!