ווא וחשבתי שהפורום הזה מת

doh doh

New member
ווא וחשבתי שהפורום הזה מת

נתתם לי חשק לשבת לשמוע ולנגן ביחד שירים ( של גרין דיי כמובן) :) חיחי

Bob טיפש

New member
הפורום לא מת :)

גם יש פה אנשים חדשים וגרין דיי אחלה להקה סבבה שתחזרי לשמוע אותם חח הממ את/ה גם בפורום פאנק נכון? (טוב זאת שאלה רטורית נראה לי.. אל תתיחס/י אני לא בדעות צלולות הממ אוי חח העיקר שאני מצחיקה את עצמי..)

GReY DAY

New member
חח.... קורה.... ../images/Emo98.gif

זה פסייידרררר.... גמני (תמיד) מצחיקה את עצמי....

גמלי קורה!!!

אני רואה שאנלא היחידה שמצחיקה ת'עצמי יש פה הרבה אנשים שמצחיקים ת'עצמם..מ-ג-נ-י-ב!!!

הפורום בהחלט לא מת

bobטיפש ממצב?... הפורום בהחלט לא מת כי אני הגעתי עליו ח.ח.ח.ח. סתם... גרין דיי בהחלט אלחה להקה...אוייש נהייתה לי אובססיב כלפי המילה בהחלט... חיחיחיחי...בהחלט ח.ח.ח.ח.ח אני בהחלט מסטולה ...בהחלט בהחלט

Bob טיפש

New member
שאלון חיית הפורום חיחי

הממ אני פסיידר נראה לי :) חח כה גם לי קורה שיש אובססיוט למילים חחח שאלי את "גריי דיי" כמה פעמים ביום אני אומרת "משעשע" חח טוף יאללה אנשושים שאלון (כה כה שוב משעמם לי:)) הממ.. שם: גיל: כתובת מס' ת.ז.. חח סתם סתם הממ עיר: ארץ(זה לא חובה כי באמת שיש הבדלים גדולים בין הארצות...): מה השעה עכשיף?: שם חיבה (או כמה שמות...): צבע שיער: צבע מועדף אהוב מאובסס או וואטבר שיהיה: מה את/ה רואה מולך כעת?: מתי בפעם האחרונה קראת ספר?: "_______________" ראית טלוויזיה?: האם ת' אוהב או את אוהבת בעלי חיים? אם כן אז איזה? האם יש'ך? כמה קיבלת במבחן האחרון או מה הממוצע בתעודה ש'ך? האם ת' אוהב אותי חח? האם משעמם לך? אם לא אז למה ת'עונה על השאלון הזה?

GReY DAY

New member
לא הבנתי....

זה אומר שאני צריכה ללכת לדוקטור להיבדק??....

clam

New member
עניתי!

שם: ארבל גיל:17 עיר: רחובות צבע שיער: שחור אין צבע מועדף מתי בפעם האחרונה קראת ספר: המממ...לפני חצי שנה לעבודה לבית ספר.. מתי בפעם האחרונה ראית טלויזיה: לפני 20 דקות האם אתה אוהב בע"ח: תלוי איזה...כלבים נחמדים...אין לי בע"ח במבחן האחרון קיבלתי 81 במתמטיקה ואני לא רוצה לדעת מה הממוצע שלי בתעודה. אני מאוד אוהב אותך! האם משעמם לך? כן

Bob טיפש

New member
זה אומר.....................

שתעני על השאות שלי!!! ואת הדוקטור את צריכה לבקר כל יום בלי קשר :) טוב אני אענה גם (לעצמי) שם: לידיה גיל:15 כתובת מס' ת.ז.. (לא זוכרת.. אני באמת סינילית.. ת'זה 2 בנות פה יכולות להוכיח..!) חח סתם סתם הממ עיר: חולון עיר הרשע והפשע ארץ(זה לא חובה כי באמת שיש הבדלים גדולים בין הארצות...): אם אני לא טועה ישראל :/ מה השעה עכשיף?: משו כמו 3, 3 ומשו אין לי שעונים בבית בעצם יש אבל ה לא עובדים נראה לי שם חיבה (או כמה שמות...): לידקה, לידיוש, לידי, דידי והממ נראה לי יש עוד הרבה צבע שיער: חום מוזר והוא משתנה פה ושם צבע מועדף אהוב מאובסס או וואטבר שיהיה: ___ ____ . __| | | | | | | | | | | |___ | | | / **אם זה לא מובן כתוב "כחול.." מה את/ה רואה מולך כעת?: ת'מסך של המחשב מתי בפעם האחרונה קראת ספר?: בכיתה ב או משו כזה נראה לי.. אולי זה לא היה ממש ספר אבל קראתי משו "_______________" ראית טלוויזיה?: עכשיף בערך האם ת' אוהב או את אוהבת בעלי חיים? הממ שיהיה.. חתולים חמודים גם הכינת מחמד שלי שנפתרה לא ממזמן הייתה משעשעת אם כן אז איזה? עניתי למעלה האם יש'ך?כה הרבה כינים) חח לא האמת אין לי יש לי חתולים כמה קיבלת במבחן האחרון או מה הממוצע בתעודה ש'ך? משו כמו 21 לא זוכרת ולאדעת ומקווה לא לדעת בחיים לא שזה ישנה כ"כ... האם ת' אוהב אותי חח? ברור שאני אוהבת ת'עצמי
חיחיח האם משעמם לך? הממ לא אם לא אז למה ת'עונה על השאלון הזה? בגלל שאני כתבתי אותו אז צריך!

gp53

New member
המפ

שם: גילי גיל: 15 ומשהו כתובת מס' ת.ז.. חח סתם סתם הממ עיר: עיר? נסי חור. גדרות ארץ(זה לא חובה כי באמת שיש הבדלים גדולים בין הארצות...): ישראל? מה השעה עכשיף?: 20:00 שם חיבה (או כמה שמות...): גיב צבע שיער: חום צבע מועדף אהוב מאובסס או וואטבר שיהיה: אדום מה את/ה רואה מולך כעת?: צג מחשב מתי בפעם האחרונה קראת ספר?: לפני כמה דקות, לבוק ריפורט "_______________" ראית טלוויזיה?: 5 דקות האם ת' אוהב או את אוהבת בעלי חיים? כע למה לא אם כן אז איזה? כלבים האם יש'ך? כן, איציק הכלבה הצהובה כמה קיבלת במבחן האחרון או מה הממוצע בתעודה ש'ך? המפ 95 בביולוגיה האם ת' אוהב אותי חח? נגיד ש האם משעמם לך? כן אם לא אז למה ת'עונה על השאלון הזה? -

תשובון לחיית הפורום..

שמי: שכחתי. גיל: 1222 אני חייה כבר 10 גילגולים. כתובת: פח זבל פינתי. ת.ז: שונאת מספרים. עיר: אבגדה. ארץ: הדגבא. שעה עכשיו:21:34 זה משתנה כל שניה אני מודיע מראש. שם חיבה: אין לי כי לא מחבבים אותי ח.ח.ח.ח צבע שער: כחול + סגלגל צבע מאובסס: צבע הדם שנשפח מאנשים פצועים אני רואה מולי את מאמקה עסוקה בלמשש לפאפקה..(איכס) מתי קראתי ספר בפעם האחרונה: כיתה א' קראתי על אותיות ומספרים טיוי נו ב'מת איך אפשר בלי טיוי... אני אוהבת דולפין אם גוף של סוס יש לי גנחיות שלם בבית אחי אמא ואבא הם נדירים דרכאגב... מבחן אחרון:0.0001 ממוצע: 0.00004 אני לא אוהבת אותך אני חולה עליך... לא משעמם לי כי יש לי אותך אוקיי כן משעמם לי אז בגלל זה אני עונה על השאלון... חיחיחיחיחי אהבתי ת'שאלון תחת... הטיפש i love you bob

Bob טיפש

New member
זה היה אמור להיות שאלון להחיית

הפורו חח ולא חיית.. אבל חאפיף קרעעעעעעעת אותי פיצלוחקה חחח הנה רואה יש לך שם חיבה!!... חח גמני 'תך וראסמי נראה לי יש לנו את אותו הממוצע זה אפילו די מוזר! אנשים עודמעט חוווווווווווווופפפפפפפששששששש! אה נו זה עוד הרבה זמן..

גם אני

שם:לירון גיל:14 כתובת מס' ת.ז.. חח סתם סתם הממ עיר:ת"א ארץ(זה לא חובה כי באמת שיש הבדלים גדולים בין הארצות...):ישראל מה השעה עכשיף?:מוקדם בבוקר צבע שיער: חום צבע מועדף אהוב מאובסס או וואטבר שיהיה: כחול ירוק אדום שחור מה את/ה רואה מולך כעת?: שאלון מתי בפעם האחרונה קראת ספר?: לפני 3 חודשים "_______________" ראית טלוויזיה?: עכשיו האם ת' אוהב או את אוהבת בעלי חיים? את רובם אם כן אז איזה? כולם חוץ מיתושים האם יש'ך? כלבה וחתול כמה קיבלת במבחן האחרון או מה הממוצע בתעודה ש'ך? לא זוכרת האם ת' אוהב אותי חח? בטח! האם משעמם לך? מאוד אם לא אז למה ת'עונה על השאלון הזה?--

אני שמייחה!!!

אני שמייחה שקרעתי אותך ואני שמייחה שיש לי סופסוף שם חיבה גנוש אני רצה לספר לראש הממשלה...(טוב מה זה קשור?) חחחחח וווווו פפפפפ שששש וואו כמה שאני מכחה לחופש...הוא עוד מאט בא....עוד איזה 809898948576 ימים הוא יבוא.. .אני מקווה שהוא לא יאחר... טוב זה לא מצחיק..חיחיחי אנשושה שמעי...מה דעתך על להקדים לנו ת'חופש?...חישבי על זה ועני לי!!!
הברק יעזור לאיקיו שלך לפעול הוא יעורר אותו ח.ח.ח.ח.ח.

Bob טיפש

New member
אני מוזרה

חח גיליתי עכשיף שאני בטעות כל פעם שוכחת אותיות במילים... וחח אלוש אל תדאגי החופש יבוא העיקר שעברנו מחצית ראשונה ביישלום :)

כה אשכרה בשלום

אני ממש ציפיתי לתעודה גרועה אבל היא הייתה טובה!!! ח.ח.ח..ח.ח.ח.ח.ח.ח.ח. בישבילי טובה בישביל מאמה ופאפה לא!!!

למעלה