אני לא חושבת שהם מנסים להציג את עצמם כמסכנים בכלל
אני לא ראיתי עד כה שום התייחסות מצידם לכך שהם מסכנים או לא יודעים כלום מהחיים שלהם. זה שאנשים משליכים מהיותם עולים חדשים ומגיעים למסקנות משלהם זה לא תלוי בהם.
יש רוסים שנמצאים הרבה שנים בארץ ועדיין יש להם שגיאות ושיבושי שפה, כמו עולים חדשים מהרבה מדינות. יש כאלו שיש להם כישרון לשפות וקליטה מהירה, תרתי משמע, הם נטמעים בקלות ומאוד חפצים להשתלב, יש כאלו שקשה להם יותר עם התרבות החדשה, השפה, המנטליות, ומכיוון שיש בארץ מובלעות של תת תרבות רוסית הם מרגישים שהם יכולים להסתדר גם בלעדיה. הסבא רבא הייקה של חברה שלי למשל, דיבר עברית רצוצה עד יומו האחרון, למרות שחי כאן לפחות 20 שנה והעדיף תמיד לתקשר בגרמנית.
לי הם נשמעים טיבעים מאוד וממש לא כאלו שעושים הצגות, אם זו הצגה אז מגיע להם אוסקר.
ושיהנו מדקות התהילה שלהם, למה לא? הם ממש לא פעילים יותר בתחום הזה מאלכסה ורז למשל, או מיוכי, לינור, מאירי ודניאל שמככבים נון סטופ במדורי הרכילות מתחילת השידורים, או מאוריאל וטום שגם הם מככבים בהשקות השונות, או התאומים שמנסים לקדם את העסק שלהם. את שי ושני יחסית לא רואים וגם לא את המודחים הראשונים (טילטיל ומזרחי, יפה, בעז והחליל, אירית וסיני).