ווהוו

l i o r a n g e

New member
ווהוו../images/Emo41.gif

ובכן,
מי חבר הלהקה האהוב עליך?
למה?
מה עושה אותו מיוחד בעיניך?
אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו?
על מה הוא מנגן?
תמונה משעשעת שלו:

hermaioni

New member
../images/Emo41.gif[זה המאומץ שלי חח]

מי חבר הלהקה האהוב עליך?בילי
[אובססיה ><]. למה?: כי יש לו קול מדהים, הוא מנגנן ממש יפה, הוא טוב על הבמה ולדעתי הוא פחות או יותר מושלם תגידו מה שתגידו... מה עושה אותו מיוחד בעיניך?הוא במיוחד בעיני בגלל כל מה שהזכרתי למעלה ^^. אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו?שאני מעריצה גדולה שלו ושאני אוהבת אותו ואת הלהקה וכל זה....אני כבר חולמת על זה מלא זמן
עדיין אין לי מושג מה אני אגיד לו. על מה הוא מנגן?את כולם =\ : גיטרה, מפוחית, מנדולינה, תופים, פסנתר וסקסופון . תמונה משעשעת שלו:יש לי כל כך הרבה שלו... יותר מאוחר.

^_^ ../images/Emo163.gif

מי חבר הלהקה האהוב עליך?טרה? למה?כי הוא אליל מין מה עושה אותו מיוחד בעיניך?הבולבול הקטן והחמודי שלו (שכולנו זכינו לראות
) אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו?תתלבש! על מה הוא מנגן?תופיסט תמונה משעשעת שלו:המממממממ נניח שיש לי *מחפשת*

../images/Emo151.gif

מי חבר הלהקה האהוב עליך?טרה למה?כי הוא שמן מה עושה אותו מיוחד בעיניך?השיער שלו אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו?אז מה?אתה בא לפה הרבה? על מה הוא מנגן?תופים תמונה משעשעת שלו:

doh doh

New member
שיו וואו וואו

*טרה *כי יש לו חולצה של TILT שזאת להקת פאנק רוק בת זונה עם זמרת מעולה!!!! בקליפ של basket case *הוא עושה מעברים קטלנים בתיפופים שלו *מקלל אותו בעיברית וצוחק... *תופאי [ גיחי גיחי נועה עלק תופיסט P= ]

P: ../images/Emo163.gif

נו אני לומדת מילדים סורגים (ואם אתה לא מכיר את זה יש לך חתיכת חור בהשכלה!!!)

תשובות ^-^

מי חבר הלהקה האהוב עליך?אממ... זה כמו לשאול אמא מי מהילדים היא אוהבת יותר ....אוף קשה להחליט .שיהיה טרה_למרות שאני מתה על בילי _וגם על מייק 3> למה?כי הוא חמודדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עושה אותו מיוחד בעיניך?ההבעות שלו .השיער שלו.היעניים שלו אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו?קופצת עליו על מה הוא מנגן?תופים תמונה משעשעת שלו:תמונה אחת שווה 1000 מילים

IפותI

New member
יאללה, גם ככה אין לי משהו אחר לעשות

מי חבר הלהקה האהוב עליך? מייק. למה? כי הוא סקסי טילים. מה עושה אותו מיוחד בעיניך? שהוא סקסי טילים. אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו? "אתה סקסי טילים" על מה הוא מנגן? בס. תמונה משעשעת שלו: נהה..

../images/Emo42.gifבלופ דה בלופ

מי חבר הלהקה האהוב עליך? טרה למה? שמעתם אותו מדבר??
מה עושה אותו מיוחד בעיניך? הממ.. להתחיל??? אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו? תעשה ילד וזה...
סתם, מאיפה לי?? ><' על מה הוא מנגן? תופיסטטט תמונה משעשעת שלו: הממ... אני מניחה שזאת

דניתיי16

New member
Well Well Well...חחח

מי חבר הלהקה האהוב עליך?חייבים להליט?? אוףף.. טוב טרה
למה?כי הוא מטוררףףףף[Just like me] מה עושה אותו מיוחד בעיניך?אמממ...החיוך אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו?אחרי שהיתי קמה מהעילפון בטח היתי קופצת עליו או משהו... על מה הוא מנגן?תופים תמונה משעשעת שלו:

עדן גפן

New member
אוקיי..../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif|פיס|

מי חבר הלהקה האהוב עליך? בילי למה? כי הוא כותב מדהים.. ! מה עושה אותו מיוחד בעיניך? אממ זה שהוא כותב מוכשר ביותר.. ואממ.. לדעתי המילים הכי חשובות, ככה שאני הכי אוהבת אותו.. אה.. והוא גם ממש סקסי כשהוא רוצה
אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו? "אעאעאעעעע" חח סתם.. אממ הייתי אומרת לו שהוא מוכשר [כאילו שהוא לא יודע..] ושאני הכי מתחברת בעולם [טוב נו, כמעט בעולם..] לשירים שלו ובקיצור שיעשה לי ילד מוכשר כמוהו, ככה נחסל שתי ציפורים במכה..
חחח על מה הוא מנגן? גיטרה תמונה משעשעת שלו: אממ... לא משעשעת.. אבל זה משהו שהכנתי ואני אוהבת:]

l i o r a n g e

New member
אוקיי..

מי שאמר שמתופפים הם מקופחים בהחלט טעה במקרה שלנו.. *מייק *כי הוא באסיסט *האף הסקסי שלו (תעיזו להתווכח
) *ממממ... תלמד אותי לבסס
*באס. *אין לי :-X

Pink Floyd 117

New member
../images/Emo40.gif

*מי חבר הלהקה האהוב עליך?: מייק *למה? שאלה טובה, לא יודעת, הוא מצחיק בעיני, ובסיסט ומה עוד צריך? *מה עושה אותו מיוחד בעיניך?: המוזיקה שלו, החיבור שלו בלהקה... *אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו? אני חושבת שאתה נגן ממש ממש טוב וקניתי גיטרה בס כדי לנגן כמוך? *על מה הוא מנגן? גיטרה בס מדהימה!!! (בעצם כמה). *תמונה משעשעת שלו: אין לי מושג איך להעלות תמונות...

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|*באיחור שוב*

מי חבר הלהקה האהוב עליך? אני מעריכה את כולם במידה שווה עד עכשיו. למה? כי כולם נראים מאוד נחמדים, והם מנגנים אחלה וכותבים יפה. מה עושה אותו מיוחד בעיניך? הדברים הכל כך מטומטמים שהם אומרים לפעמים, והמוזיקה- שהרבה פעמים היא גם קליטה וגם לא נמאסת. אם הייתם נפגשים, מה היית אומר/ת לו? "OMGOMGOMG!!!!!!!!!1111111111 אני אוהבת אתכם!!%&$@)^&%#" על מה הוא מנגן? טרה- תופים, מייק- בס, בילי- גיטרה. תמונה משעשעת שלו: מממ בואי נראה... אה ו, אני בספק אם התגובה הזו נשלחה בכלל, אני רק רוצה לומר שחזרתי מחופשה כשבמחשב יש פאק רציני ואני לא יכולה לראות אף תגובה. רק שירשורים לפעמים. אני בטוחה שאני לא אהיה חסרה, אבל אני אשתדל לכתוב כמה שאני יכולה

למעלה