ווהו תמונות פירסום לעונה 3

Hieros Gamos

New member
ווהו תמונות פירסום לעונה 3../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה לא באמת ספוילרים. האוס, קאדי, ווילסון והדאקלינגס מופיעים. מה?! באמת?!

Hieros Gamos

New member
עוד אחת!!

זו רק אני או שג'סי וג'ניפר נראים ממש ממש ממש מוזר עם הניו היירדו?!

princess taly

New member
those come-kiss-me cheeks

חזרתי שוב!! זהו זה ברור בכל ליבי - התמונה הזאת הפוכה! אני שמה 100 פאונד שהתמונה הזאת עברה flip !! אני מכירה את הבחור שלי מספיק טוב.! עין אחת שלו תמימה ומפוכחת ועין שניה שלו אפלה ומלאה תסביכים *רעד* זהו אני הולכת נראה שלא תזכו לראות אותי במצבי הפיכח......הפיספוס. שמחתי להכיר אתכם! המון בהצלחה בחיים ונשיקות

neurotica

New member
צודקת לגבי ההיירדו.../images/Emo163.gif

ג'סי נראה קצת כמו ילד רוסי. התמונה של גרג עם צלליות הרופאים ממש מגניבה, רק שהם גרמו לו להראות נמוך.

Hieros Gamos

New member
כבר?../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אפילו אם אני אעמיד אותו ליד שאקיל אוניל?

Benjamin Turner

New member
כן, כבר. בהאוס הוא נראה נמוך

יותר (בגלל המקל), והאמת שחשבתי שRSL נמוך, ויו נראה בהאוס גבוה ממנו בסנטימטרים ספורים בלבד (בדיעבד גיליתי שגובהו של RSL הוא 1.83 מ', אבל לא משנה...
) בקיצור, כן, כבר
, כי אני כבר יודעת שהוא עמוד חשמל.

jessie_chan

New member
אוף לג'סי היה שיער כל כך מהמם

באורך מושלם- לא ארוך מדי ולא קצר מדי כך שאפשר לראות איזה שיער בלונדיני חלק יש לו. באסה שהוא הסתפר!

J e i n

New member
כע X_X

ג'ניפר (אני מסיקה שזאת קמרון.. ^^") נראית ממש גרוע עם השיער החדש, *ממש* לא מתאים לה. ואצל ג'סי (צ'ייס, כמסתבר
) זה סתם לא משהו ._. והאוס נשאר שקסי כרגיל ^.^

princess taly

New member
והפעם טור האופנה של יו לורי

חזרתי! דיברנו על הנעליים. מה עם הגרביים. אני רוצה לגעת בגרביים שלו. אני מקווה שזה לא מוזר מדי בשבילכם. אם כן תרגישו חופשיים ללכת להזדיין. מה זה המקל הזה? למה כל כך... פשוט ו... זקן ומבגר? כי זה מקל סבא? סו וואט? שיחזרו למקלות הקוליים שוב. מצידי מקלות על סוכריות. מצידי צ'ופסטיקס! ומה יש פה מול עינינו... ג'ינס חדש??? תתחדש, אח שלי. הרבה זמן היה לשופינג עם האשה בלונדון. גם חולצה שחורה וג'קט גרדרובה שלמה. רק תקלטו אנשים שמלבישים את יו לורי שאפור לא מחמיא לא מסעיר ובוא נאמר לא מצעיר במיוחד! מי נמצא במיטה הזאת? האם הוא מת ולכן הם עגומים כה? ועומר אפס עושה את הישיבה של לורי . תנסה לחקות את האי-שימת-מסקרה, הא? לורינוש היפה שלי באסה שיש לי חבר ולך יש ילדים כי מה זה עשרים שנים פה ושם ומה זה לטוס לאל.איי אם רק תרצה אני מרגישה ששתיתי יותר מדי שוב פאק איט

princess taly

New member
ניתוח מדוקדק של התמונה

יש להאוס נעליים חדשות! והן מכוערות וכתומות! לא, כתום מטאלי! משו חללי! קאדי נראית טוב. נראית גם קצת כמו חרדית. אבל נראית טוב. אי אפשר להגיד את זה על קמרון. איזה פוני. עם האיפור המזעזע אפשר לראות איך היא תיראה עוד 30 שנה. *אכזרית* עומר אפס נראה כאילו הוא לא הצליח לישון בלילה כי הילדים שלו כל הזמן התעוררו צ'ייסי נראה כאילו הוא עומד להתפקע מצחוק. הוא נראה כמו ילד בפנימיה אוסטרלית. ווילסון תקוע. זו רק אני או שיו נראה חמוד כל יום יותר? ...Oh hughy you’re so fine you blow ma mind hey hughy hey hughy

Koki Girl1

New member
מערכת שעות ../images/Emo9.gif אני אעשה כשיהיה לי

זמן גם מהתמונות החדשות

Benjamin Turner

New member
יההה, הכל כל כך יפהפה...

תגידי, אני יכולה להיות חוצפנית? סיימתי כבר די מזמן את התיכון כך שמערכת שעות כזו היא לא כל כך שימושית עבורי, אולם אני מצרפת את מערכת השעות ש*אני* משתמשת בה... יש מצב שתהפכי לי אותה ליפה כמו זו שבהודעה שאליה אני מגיבה (התמונה שבה כולם צוחקים/מחייכים)?

Koki Girl1

New member
אני אשמח!../images/Emo9.gif אם הצלחת ובא לך משהו

אחר אז אין בעיה !:] :}

למעלה