ווהו!!!

וואי, איזה צירוף מקרים

בדיוק גם לעדי צור יש יומולדת היום! אז מזל-טוב לשניהם, אריכות ימים ואריכות שיער כמיטב מסורת המטאל, בנים זכרים כחול אשר על שפת הים וכמספר להקות הפאוור-מטאל הפיניות! שראשכם יתנודד קדימה ואחורה ברחבות אפלות לנצח, שבדמכם יזרום דם המלכים לעד, ושתתחילו להתנהג כבר כמו תאומים! [כן, זה אומר לבוא למסיבות מטאל עם בגדים תואמים] צ'ירס!

אין תודה, אין כלום,

אין "גם אני אוהב אותך". שלחתי לך הודעה לפלאפון. מזל טוב בכל מקרה ילדי הלוחם!
זה הנאום של אראגורן לפני הקרב על השער השחור אבל זה נשמע כמו ציטוט משיר מטאל. אז... תהנה!!! Sons of Gondor, of Rohan, my brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of Fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields, when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day, WE FIGHT! by all that you hold dear, on this good earth, i bid you STAND! Men of the West

Alison Hell

New member
לצוף אחי היקר...

למרות שכבר היה לי דיבור איתך היום תמשיך להיות כזה שובר, תברח מהצבא ובוא איתי ועם מיש לוואקן הקיץ. תמדיך להשריץ את הכלבות כמו שרק אתה יודע... וזכור תמוד מה מנאוור כתבו עלנו: Wherever we ride it's metal we bring Two Kings of Metal Two Metal Kings Death to the false ones Dance on a string 'Til the blood on your sword is the blood of a king 'Til the blood on your hand is the blood of a king Blood of a king.

Alison Hell

New member
ולצופה אחותי היקרה....

שיהיה לך במזל טוב, תמשיכי להיות הכי טרו
בעולם ותהרגי כל פוזר באשר הוא :) ובהזדמנות זו אני מקדיש לך את השיר הכי טרו בעולם (mother north של סאטיריקון יא לא מבינים!!) Mother north - how can they sleep while their beds are burning? Mother north - your fields are bleeding Memories... The invisible wounds Pictures that enshrine your throne (gone?) A Future benighted still they are blind Pigeonhearted beings of flesh and blood Keeps closing their eyes for the dangers that threat... ourselves and our nature And that is why They all enrage me Sometimes in the dead of the night I mesmerize my soul Sights and visions prophecies and horror They all come in one Mother north - united we stand (together we walk) Phantom north - I'll be there when you hunt them down תמשיכי לתת בראש!!!

svety

New member
../images/Emo12.gifהתמונה שהקדשתם לי...../images/Emo190.gif

אני בוכה כאן עוד שנייה מהתרגשות

sivani

New member
יומולדת שמח ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif

גם לרועי וגם לעדי! (תפסיקו לעשות מעדי נספחת) אבל בכל זאת, עקב הגדרתי... בייחוד לצור
(לשעבר) טוב די עם הדביקי
(זה היה בכלל אמור להיות שרשור שלי, יב יא חוצפן

maya metal

New member
מצטערת מראש-../images/Emo147.gif- חפירה

אני פשוט חייבת לפרוק.. עכשיו ראיתי בפעם השלישית השבוע את איש הפיל [אני משערת שחלכחם ראו] וזה הסרט הכי עצוב ומחריד שראיתי אי פעם. החלק שהכי קרע אותי [במובן השלילי] זה כשהוא [ג'ון מריק] בחדר שלו ואומרים לו שמעכשיו זה ביתו והוא מודה לכולם ואומר מספר פעמים "חברי", ואז הם מביאים לו תיבה ובה מוצרי טיפוח, ורואים אותו לבד בחדר, הוא שם על עצמו בושם ומדמיין שיש ליידו אישה. עד שהוא סוף סוף מרגיש כמו בן אדם, נכנס לחדר גבר שלוקח כסף על זה שהוא מראה לאנשים את ג'ון מבלי שאף אחד ידע והם משפילים אותו כ"כ. זורקים עליו נשים, ושופכים עליו אלכוהול ומרימים אותו באוויר ואז שמים לו מראה מול הפנים והוא נבהל וכולם שם צוחקים. זה כ"כ נורא! הוא היה מושפל כל החיים!. עוד קטע שהיה נוראי זה כשהוא הולך בתחנת הרכבת וכל ההמון רודף אחריו ומורידים לא את הק מהראש ובוהים בו והוא צועק "אני לא חיה, אני לא חיה, אני בן אנוש, אני גבר" וצונח לרצפה. זה כ"כ נורא!!! אתם פשוט לא מבינים.. בכיתי כמו ילדה קטנה!!!! זה כ"כ עבוב!! איווו!! אני פשוט לא מצליחה לתאר את זה במילים!!!!. וכמו שצחי אומר "...ו..זהו..."

InfeCtedShesek

New member
את לא רואה לאן את מגיבה?

בשרשור יומולדת של הצורים את כותבת על איש הפיל? מה, זה מדבק?

אילייני

New member
../images/Emo24.gifמזל טוסטטט../images/Emo24.gif

כמו תמיד... המון טריקס ושוקולד לבן עם עוגיות

למעלה