ווהו

ווהו../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

היום
יום
הולדת
היום
יום
הולדת
היום
יום
הולדת
ל-ד-נ-י-א-ל-! היום
יום
הולדת
היום
יום
הולדת
היום
יום
הולדת
ל-ד-נ-י-א-ל-! חג
לה
שמח
וזר
לה
פורח
היום
יום
הולדת
ל-ד-נ-י-א-ל-! חג
לה
שמח
וזר
לה
פורח
היום
יום
הולדת
ל-ד-נ-י-א-ל-! תודה, תודה *קריצה**נשיקות* חמודיייייייייייייי וואו את כבר בת 14!
את קולטת?!?!
14
כןכן. [אמאלה, אני מרגישה כלכך זקנה.] [יופי, העיקר את נראית יותר גדולה ממני.] [בעצם, זה טוב
] את צעירה, איזה כיף לך. יש לך יום הולדת, איזה כיף לך. [אבל רק כי את צעירה ולא צריכה לבכות "בוהו אני זקנה תהרגו אותי] מזל טוב! אני מתה עלייך, חמודי. שיהיה לך היום הולדת הכי שמח שרק אפשר. המון אושר, אהבה, בריאות והצלחה בהכל. שתהיה לך שנה נפלאה וחמודה ויפה ו100ממת. ותמשיכי להיות כזו מותקמותק אופטימית כמו בימים האחרונים זה הבאסט שבבאסט, אני אומרת לך. חוץ מזה גם תמשיכי להיות כזו אחלה בתאדם וכזו חברה נפלאה שתמיד מקשיבה ואוהבת ועוזרת ומייעצת ונמצאת שם וכזו שבאמת אכפת לה. איף יו נואו וואט איי מין
[מה :<] אל תשתני. שמעת אותי?! אלא אם כן זה יהיה רק שינוי קטן שיעשה אותך אופטימית תמידתמיד. הלוואי שזה יהיה יום הולדת בלתי נשכח מלא חוויות וכיף ורק טוב ותעשי מהגיל הזה הכי יפה שרק אפשר [כי את מסוגלת *קריצה*] כי מה, לא חבל? :< [מה] בכל אופן, אם לא אפסיק, אני סתם אכתוב שטויות וחבל. אוקי? אז אני אפסיק איבדתי את כישרון כתיבת הברכות אבל לא נורא!!!!!!!!!!!!!!! העיקר ששמתי המון
המון
אייקונים
[סתם, זה באמת מוגזם אבל זה צבעוני אז מהאכפתלי:<] טוב, לסיום אני
מאחלת
לך
יום
הולדת
מגניב
וחמודי.
אני אוהבת אותך המוןהמון, באמת. שיהיה לך יום ההולדת הכי טוב שרק אפשר. 3> ><
[את חייבת לנהל את המקום הזה שוב!$@#]

C A R I S M A

New member
טלמן../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

ידעתי שיאחלו לך יומולדת שמח בפורום הזה..!
אז המון המון מזל טוב!!!!!
את יודעת כמה אני אוהבת אותך!
תהני היום!!!!
ו...תשמעי את הפסקול של רקוויאם לחלום!!
ושהמשאית לא תדרוס אותך [המבין יבין
]
אוהבת המונמון
.רוסיה.
-עכשיו אני מצפה יותר "מתודה חמודי"! שימי גם תוכן בתודה שלי...

keeeren

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

הרבה-הרבה-הרבה-הרבה מזל טוב.. שיהיה לך או היה לך יותר נכון יומולדת הכי כיפי בעולם, תבלי תהני ותנצלי את הגיל המקסים הזה.. שלא תתחרטי על שום דבר שתעשי ותנצלי כל רגע וכל שניה בחייך האומללים והמסכנים.. חחחח סתם סתם
הרבה אהבה

למעלה