ווהמ ווהמ(
) תחממו מנועים...

ווהמ ווהמ(../images/Emo73.gif) תחממו מנועים...

בשעה טובה ומוצלחת התחלתי ללמוד נהיגה (הייתי מתה..
) ולכן, בשביל להזכיר לי שאני עדיין ילדה קטנה שאפילו לא רוכבת על אופניים כמו שצריך, ושלכולם כבר יש רשיון על משאית... אני מבקשת שתמצאו לי שירים עם כמה שיותר כלי רכב... דרך צלחה

lital_helmer

New member
מצאתי:

שנינו נוסעים במכונית אני לא יודעת לאן נגיע... ליטל שמחה

רכבת ה....

הפתעות! צ´יק, צ´יק, צ´ק צ´יק, צ´יק, צ´ק צ´יק, צ´יק, צ´ק על הפסים הנה באה הרכבת וכולם שמחים

קולאז

New member
רוח... אני שמחה שחזרת...

התגעגענו והיית חסרה
האם השירים חלליות ומכונת הזמן מתאימים...? ומה אם צוללת צהובה? בשיר רנה מוזכר מטוס (על כנף המטוס בוהק דגל המולדת). ואני בטוחה שלשלמה ארצי יש שיר ישן עם אוטובוס... בשיר של אלאניס מוריסט -IRONIC מוזכר מטוס. שיר מלחים-בספינה אז הפלגנו אל הים... שוטי שוטי ספינתי... כוורת: העולם שמח-ובספרד רכבת נפרדה מן הקטר...מכשיר שבונים אותו ביפן ומביאים באונייה... האיש הכי מהיר-רכבות ומטוסים מפנים את הדרכים שהאיש המהיר קרב ובא... שיר הטמבל-באוטובוס תמיד יושב אחורה שלא ידברו מאחורי הגב... ככה היא באמצע- את הרכב עצרתי חיש על המקום חוץ מזה היה אדום... מוניקה סקס: רקוויאם לבלונדית-הגה ביד הילוך הרגשה ורד ביד מהאוטו יוצאת... עיניים טובות-מחכים לרכבת בארץ זרה... הר של בייגלך-הגיעה ניידת והוא נעצר... נושאי המגבעת:איש קופה ומשאית. פנקס הקטן-וברחוב דחף הוא את כסא הגלגלים.. רותי-הינשאי ספינה ושוטי.. שקיעה נוגה-כוכב בודד נדלק לפתע בשחקים לזכר הספינות... ואני בטוחה שתוכלו למצוא עוד...

../images/Emo13.gif וואווו

חחח כמה תגובות! קולאז יקירה, את בסדר? אין לך חום אני מקווה! כמובן שגם אני התגעגעתי:) תמשיכו לשחק, שמחה לראות שיש המון אנשים חדשים (ושהוותיקים עוד לא עזבו!) ובקשר למה שאת אמרת, לשלמה ארצי יש באמת שיר עם אוטובוס... מהדיסק הכפול שלו אם אינני טועה... רק שאני לא זוכרת איך קוראים לשיר... אני דווקא זוכרת שיש לו שיר עם מטוס סילון, הוא אומר משהו כמו "מטוס סילון ממריא אל-על, ואני אפילו זוכרת ששמעתי ראיון איתו פעם והוא אמר שאנשים חושבים שבשיר יש קונוטציות מיניות (הכלי שלו מתרומם כמו מטוס סילון או משהו
) וגם יש שיר שלו עם רכבות.. (בשיר להציל אותך, יש רכבת גם?) יכול להיות שבשיר "שישה" של שלמה יש אופניים? (היינו שישה, כתוב על הקיר, נותרתי אחד, אם סופרים גם אותי.. כל החברים שהיו לי.. עוברים לי בראש עכשיו) לא יודעת, אני זוכרת שבקליפ לפחות הם על אופניים 0-0 וכמובן שחלליות ומכונת הזמן זה נחשב, יש להם תנועה! אז מה הסקנו מכל זה? ששלמה ארצי אדם מאוד תעבורתי... נייס, נייס

קולאז

New member
למה שיהיה לי חום?

האם זה בגלל כמות השירים? מיד אני לוקחת כדור...

CarMeluSha

New member
409

beach boys- 409 "she´s real fine my 409..." כל השיר הם מהללים את מכוניתם..

קוציני

New member
נוסעים במכונית הישנה אל תוך

הלילה הרטוב -אריק איינשטיין. Sniff´n The Tears - Driver Seat

אתנה33

New member
ועוד כמה

שוטי שוטי סירתי הים כול כך כחול אני אהיה עוד רב חובל כשהיה גדול הים השחיר אדם אמר בשקט עוד שתי סירות ואנו שוב לבד למרחקים מפליגות הספינות אלף ידים עציון גבר עציון גבר עציון גבר ים אלות בסירות הים יעבר ובאוניות גדולות שלושה תרנים לאוניה ומפרשי זהב סירות הדיגים קורצות באופק הינשאי ספינה ושוטי מה רבים הכיסופים לי נערה יש ושמה רותי המחכה כשאת מול הספינה עומדת / אני טורפדת מבקיעה אליו ישר פשוט בשביל לומר עוד מחר תישאני ספינה אל הים אל הים הכחול עוד מחר השיק הדיג סירתו אל המים לעבר הים בוא בלילה ספינה מתקרבת ואליה ניצב המלח בתחנה בבאר שבע עמד קטר ומספרו רכבת הברית הינה היא באה מעפולה הנה באנו ברכבת יום שישי לו מצאתיך בראשונה בקרון רכבת היה ליבי נישא למרחקים הינה באה הרכבת באו ילדים לשבת הצופים והצופות צרלי כצרלי הם נסעו ברכבות רד אלינו אוירון קח אותנו למרום ןגיורא מה יהיה הוא הוא יבנה אוירונים ראיתי אותו במטוס הממריא תחתיו ניפרשים פרדסים וכרמים מטוס ממריא דרך דימעה שקופה אני מביט מלמעלה ורואה מטוס חטוף דני דינה הולכים בצידי הדרכים ולפתע שמע מטוס קל כנף עננים במרום האוטו שלנו גדול ואדום נוסעים במכונית הישנה ארבעה ארבעה על הגיפ הדוהר אומניבוס של מעביר מקלקל את האויר מיהר האמבולנס בדרך לבאר שבע מספיקה לתפוס ת´אוטו האחרון עגלה עם סוסה הוא נהג עגלות בשדה ובניר עלי על הטנק וסעי עמנו הטנק של ואת שלנו אחרי השקיעה בשדה זה הטרקטור ניר גומע נומה נומה בן והוא אולי האחרון שיש לו עוד פלטפורמה ישנה תותחים במקום גרבים טנק במקום זוג נעלים הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש

קסדה בראש טוב ../images/Emo61.gif

want 2 ride my bicycle i want 2 ride my bike... הוא רכב על אופניים...לה היה מבט תמים עפ"י תנועת הרכבות-שלמה ארצי המכונית היא בית בעולם של קוקה קולה... גם שלמה ארצי אוטובוס מספר 1- נחשו מי? נכון שלמה ארצי

קוציני

New member
יונתן סע הביתה - אושיק לוי

קח רכבת ,קח אוירון ,קח מנה קטנה לילד ,אוירון ...

ציטוט שנתתי פה...

"כל מי שישלח גלויה יזכה באופנוע ובכובע גרב" החברים של נטאשה - קוק בצהריים

למעלה