ווואאאיייי - שלום לכולם

tzahico

New member
ווואאאיייי - שלום לכולם

רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה...ואני הולך לבקר פה המון. קוראים לי צחי, בן 19, חייל טבח, ובשאר הזמן עובד במוסך. אני אולי הטבח היחידי בצה"ל (ואני עוד לא מדבר על איפה ששירתתי לפני - מג"ב) ששומע פינק פלויד, ובעיקר את היצירה הכי טובה שלהם לדעתי שמתנגנת אצלי מהבוקר עד הערב - ATOM HEART MOTHER. שומע גם הרבה YES ו- CAMEL, להקות מעולות. עכשיו לשאלת השאלות, יש מתחרה ל-ATOM HEART MOTHER שאני לא יודע עליו?

meandmeandme

New member
ברוך הבא!

יש פה הרבה אנשים שאוהבים את אטום הרט כי זה באמת אחחחחללה שיר, green is the color אוהב אותה במיוחד. אם אתה מחפש מתחרים לאטום הרט אז בטוח שיש. הנה כמה: echoes sacerfull of secrets be carefull with that axe eugene marooned astronomy domine intersteler overdrive shine on you crazy diamond נתתי לך פה בעיקר קטעים אינסטרומנטלים או חצי אינסטרומנטלים שהם בסגנון של אטום הרט מדר. תשמע אותם ואם תרצה חברי הפורום ישמחו לספק לך עוד שירים. אני בעיקרון ממליץ על כל דיסק של הפינק פלויד, לפי דעתי כל מה שהם עשו אי פעם זה פשוט גאוני. אבל הנה כמה שכדי לך להתחיל איתם: The Dark Side of the Moon The Wall Animals Meddle Wish You Were Here ו... זהו... אבל כפי שאמרתי כולם פשוט מצוינים!

tzahico

New member
להתחיל כבר התחלתי...

יש לי את רוב הדיסקים של פינקפלויד, אבל עדיין לא נתקלתי במשהו כמו ATOMHEARTMOTHER, ביחוד לא כמו ה-5 דקות הראשונות של הטרק. בזמן האחרון התחלתי לשמוע את CAMEL שקרובים מאוד לסגנון הזה ובאמת מומלצים בחום.

meandmeandme

New member
אה... מצטער...

קיבלתי רושם שאתה "חובבן"
אממ.. כן... יש לי דיסק אחד של גמל וזה "אווז השלג". דיסק מצוין, אחד מהיותר טובים ברוק מתקדם. אבל אני לא חושב שהסגנון דומה לפינק פלויד. ברור שהגיטריסת שלהם מנסה להיות גילמור ושהם מושפעים מהם הרבה, אבל עוד לא היה משהו ששמעתי ואמרתי "ואי... פינק פלויד".

Nir of GondoliN

New member
אני כן ../images/Emo13.gif

החברים של נטאשה - פרדי על הבוקר. בעיקר הפתיחה

Yael Floyd

New member
נכון! אני שמה ת´דיסק הזה כל נסיעה

וכל פעם מחדש אבא שלי שואל אם זה פינק פלויד
סנילי

tzahico

New member
לא רק ATOM...

כל מה שבא ברוך הבא, אין דיסק אחד של פינקפלויד שלא אהבתי. ד"א מה אתם אומרים על YES? התחלתי לשמוע אותם לא מזמן, את FRAGILE, אלבום מצויין. אמנם לא רוק ברמה של פינקפלויד אבל חזק וקצבי ביותר... צחי.

יס

ללהקה יש 4 אלבומים מצוינים, והשאר קצת פחות. האלבומי הם: fragile the yes album close to the edge relayer מבים ארבעתם, את fragile אהבתי הכי פחות. הכי אהבתי את the yes album ואת close to the egde הכי הרבה אהבתי את קרוב לקצה, בייחוד לשיר המרכזי בו.

TheFly

New member
מתחרה אין אבל

אם אתה מחפש את להקת ברירת המחדל של פינק פלוייד אז הנה קישור לפרטים על להקה גרמנית בשם ELOY שמנגנת מוסיקה ממש זהה , הקישור כאן.

השפעות פלוידיאניות

ל-ELOY יש בעיקר תקליט אחד מאד פלוידיאני - silent cries and mighty echoes. בזמנו שמעתי אותו המון, אבל באיזשהו שלב המבטא הגרמני הכבד מתחיל להעיק. גם time to turn שווה לא מעט... א-ב-ל, אם רוצים תקליט אחד ששומעים אותו ואומרים "וואי, פינק פלויד" הרי זה The sky moves sideways של Porcupine Tree. אלבום מדהים. גם האלבומים האחרים שלהם יוצאים מן הכלל, אבל מאד, מ-א-ד שונים.

meandmeandme

New member
סוף סוף

אני כל פעם שואל אנשים אם הם מכירים פוריופיין טרי ואני תמיד מופתע לגלות שאף אחד לא מכיר. נחמד לדעת ששמעת עליהם הם באמת להקה ענקית. לייטבולב סאן פשוט עצום! האוסף סטארס דיי מדהים... והחדש... החדש פשוט... אחחח... איזה דיסק...

אבל אני שם מההתחלה...

אכן, הלהקה מספר אחת כיום. אני מניח שאין צורך להמליץ לך על Signify ועל Up the downstairs ועל Recordings, נכון? אגב, ב-24 לחודש נפגשים עם סטיבן ווילסון בת"א. אתה מגיע?...

meandmeandme

New member
מה הכוונה!?

נפגשים עם וילסון!? עם האלוהים המהלך הזה?! איפה? מתי? למה? איך? TALK TO ME!

ידידי, אתה לא בעניינים ../images/Emo8.gif

שלח לי בבקשה מסר עם כתובת הדוא"ל שלך, והיום בערב אשלח לך מהבית קצת יותר אינפורמציה... אפרופו Porcupine Tree - רק לפינק פלויד, באך ובטהובן יש יותר דיסקים מהם בתקליטיה שלי.

פורקיופן טרי..

גם אני מכירהֱ באמת...The sky moves sideways מאוד מושפע מפינק..גם אני חשבתי על זה לא פעם... נחמד לדעת שאני לא לבד

למעלה