ווואאייייי

ווואאייייי

אניי ממש רעעבבב ולאא באלי ללכלך את המטבח עכשיו ואפילו לא את המטבחון שלי אני רוצה משו מהיייייייייייירררר שיגיע תוך שנייההה אמאאא למי יש המלצה על אוכל

mike00

New member
אני זזתי לישון,שיהיה לילה טוב גבר....

ברוך הבא לפורום[פעם שניה]......שלא תגיד שלא מקבלים פה אורחים כמו שצריך
בקלאוות על וויזי ונלוש,קפה על סלטעון...

חחחח

תודה אחיי אני זה שעובד בממתקי אלמחרום אני זה שצריך להביא בקלאוות לא רוצה להכביד עליכם אני מקבל את זה בזול אתם קונים את הקילו ב 70 שקל
קפה יספיק לי

האמת עכשיו בהפסקה הכנתי לי פנג'אן

תערובת קוסטריקה עם טיפה סוכר בלי הל יצא אחלה יאללה הנה קבל גם אתה אחי שיהיה לך בוקר חמים

אהרוני בישל היום מטעמים ../images/Emo13.gif

הלוואי והיה לי את החומרים להכין אותם.. לצערי הסתפקתי בשאריות מהקניות של שבוע שעבר

מוחמד5

New member
אהלן גבר

עם היד על הלב חלויא אל סדא2ה לא יותר טעים !! בון אל סעדי יא עמית הכי טוב שיש , יש שם שוקולדים סוריים חבל"ז

אהלין יאבו רא2י ../images/Emo24.gif

אלמזבוט חלויאת אלס'דאקה אחסן מאיקון, ימקן אחסן מן חלויאת אלעין פי קופר קנּא... ובבון אלסעדי שתרית לחד אלוים בסּ בן, מאג'רבתש אלשוקולאטה ימקן אג'רּב תאני מרּה. בסּ 2וללי אבו רא2י קיף בדּי אערף אזא היי בתנאסב לנבאתיין מתלי? ימקן פיהא חליב או זבדי..?

בלא סעדי בלא מעדי

אנחנו קולים את הקפה בבית וטוחנים אותו בכפר, זה הכי טוב, אתה בוחר את סוג קפה שאתה רוצה, בכל מקרה אם אתה מחפש שוקולדים וממתקים טובים בנצרת תוכל למצוא אצל אלפאהום, יש לו כמה חנויות שוקולד שבא לך למות מרוב מתיקות, הכל מחו"ל שם, שוויץ דנמרק וכו', הקנאפה אצל הסדאקה טעימה חבל"ז, יש שם שני סוגים, ואחד יותר טעים מהשני, עם קנקנן מים בצד זה תענוג של ממש, בכל מקרה אני לא מוותר על המחרום, הוא עדיין סמל עבור רבים בנצרת והסביבה.

מוחמד5

New member
../images/Emo12.gif אקרא

שוקולד תוצרת דינמרק !! אעוזו בילאה.. אעוזו בלאה

קמאן ענד סעדי ענדק אכתיאר!

פי הונאקי ארבע תערובות, אלעאדי, קולומביה, קוסטריקה וסודא שעבייה, אנא ג'רּבת קולהן בסּ מאחבּיתש קולומביה ואלשעבייה

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

מוש ראח תסדי2. אל ולד לביס אל בדלי ילי עמו עמית ושחר ג'בולו איתאהא הדייה. בפקיר אינו האדי אל חלויאת היי נבאתייה , לאינו אל שוקלאטה פיהא דסים מין אל נבאת מיש מין אל חיואן . בס אפקיר אי נו פיהא זיבדה (חמאה). פיש אשי מכתוב עלא עולב אל שוקלאטה ,לאזם נסאל פי אל דוכאן נפסו. סלאם מין אל ולד ומאמתו.

למעלה