ווואוווו איזה פרק !!!!!!!!!!!!!

vampire1

New member
ווואוווו איזה פרק !!!!!!!!!!!!!

אהבתי שהוא אמר "זינה, זונת הקיסר".

shiRan WP

New member
שיט!

אני לא מאמינה...שכחתי שזינה מתחיל ב- 17:50 במקום ב-18:00 מישהו יכול בבקשה להסביר לי קצת על מה היה הפרק..עם השמות של הדמויות (כי לא הבנתי כל כך מי זה מי) -שירן

vampire1

New member
הסבר קטנטנן

זינה מתחיל ב-17:30 אז ככה: זינה וגבריאל מגיעות למדבר, מוצאות שם נוודים שנלחמים אחד בשני, הנוודים מעריצים את זינה וגבריאל וגדלו על הסיפורים של גבריאל. זינה וגבריאל עוזרות להם להיחלם ברומאים וכרגיל הסוף הוא שזינה מנצחת.

ares chosen

New member
איזה פרק.....?

אוקי.... אופירי...דווקא את המשפט הזה לא אהבתי...
את המשפט שכן אהבתי היה: tell ceasar that Xena sais hello... גדול!!!!!!!! חוץ מזה אהבתי את הסצנת קרב היה פצצות... היה לי פלאשבק לעונה השלילשית....the deliverer... אבל לא אהבתי את כל המושי מושי שהיה....מה לעשות... שאני אזכר אני אגיב.......... ביי בינתיים.....

shiRan WP

New member
אהבתי שגבריאל נזכרה

ברגעים המרגשים האלה...נורא ריגש אותי הפרק היה יפה...רק חבל ששכחתי שזה ב-5 וחצי שורה תחתונה: אוף אבל זה בטוח לא יקרה שוב. שירן

פרק טוב מאד

גם מבחינה ויזואלית הוא יפה, מוקפד ושונה. התלבושות מעניינות. הן נראות כמו אצילים מלפני 300 שנה. פרק עמוק מהרבה בחינות. בוחן את השינוי של גבריאל מהתחלת הסדרה בצורה יפה ויסודית, וגם את ההשלכות של השינוי הזה (אהבתי את הפלאשבקים שבחרו). זה גם פרק שמסתכל על הנושא של סגידה וכמה היא עיוורת ומה מפספסים כשסוגדים באופן עיוור. המשפט האהוב עלי הפרק: "Left a few details out of those stories, didn´t you?" רגע הסאבטקסט החביב: המבט של זינה כשהיא קלטה שקורה רוחץ לגבריאל את הרגליים. וגם המשפט שקהינה אמרה, אם מסתכלים עליו בצורה אחרת
הקטע המיותר: אני לא צדקנית או משהו, אבל לא היתה שום סיבה מיוחדת להראות אותן עירומות כשהן יוצאות מהאמבטיה. בעבר פשוט עשו חיתוכים. זה לא כמו כשזינה פתאום צריכה להילחם עירומה. אז באמת הייתי מרגישה שהסצנה אולי דורשת את זה. היה קטע בהתחלה, כשכולם שמחים לראות אותן שהיה אלמנט מוסיקלי מ-MATERNAL INSTINCTS. זה כבר מבשר רעות, הא? השחקנית לא היתה השריף ב-ANIMAL ATTRACTION? כל הקטע של המגילות של גבריאל היה מאד מעניין. בתור מישהי שכותבת, אני יכולה להזדהות עם ההרגשה שלה. מישהו שאל בשרשור אחר אם הייתי רוצה לקפוא ל-25 שנה, ואחת הסיבות שכן זה בשביל לגלות מה חושבים עלי ואם כל הדברים שכתבתי התפרסמו ואיך. אה, וכמובן, יש את הקטע של האסטרטגיה שאפיין במיוחד את העונה הראשונה ועושה קאמבק רציני בעונה השישית. כאן זה עם סופות החול. קצת מזכיר את המפלות הגדולות של כל מי שהעז לצאת נגד רוסיה במהלך ההיסטוריה (נפוליאון, הנאצים). ברגע שהמלחמה התמשכה לחורף, לא היה להם סיכוי. הרוסים היו מורגלים בלחימה בשלג, והאויבים שלהם לא. מזל שלא היו להם עדשות מגע אז
(ומי שיש לו עדשות מגע, יודע למה אני אומרת את זה בהקשר הזה). הפולו ראשים הזה נראה אכזרי במיוחד, אבל ראיתי שעדיין קיימים משחקים אכזריים כמעט באותה מידה בכמה מדינות באיזור. אני גם זוכרת שקראתי בזמנו קצת על הצילומים של הפרק הזה, ושרנה עמדה על קופסא בתוך הבור הזה. אני אנסה לראות אם אצליח למצוא את הכתבה הזאת ולראות מה עוד נאמר שם. זה שזינה פנתה לרומאים באמת היה צעד קיצוני ולא מאפיין, והדגים יפה עד איזה מרחק זינה מוכנה ללכת בשביל גבריאל. אהבתי שהעלו שוב את הנושא של ה-greater good וגם שזינה אמרה בפה מלא מה שהרבה מעריצים מזמן אמרו, שיש הרגשה ב-SINS OF THE PAST שזינה היתה במצב רוח התאבדותי משהו ושגבריאל הצילה את חייה. כל הכבוד למיסי גוד על תסריט נפלא

אצל זינה, זה נראה כאילו הדביקו לה

מסקינג טייפ על האיזורים הבעייתיים, אז יכול להיות שזו היתה לוסי. אצל גבריאל, אני כמעט בטוחה שזו היתה כפילה.

canimal

New member
לא נראה לי שהוא היה חטוב מספיק ---

להיות ישבן-כפילי שנבחר במיוחד. חוצמיזה הוא לא היה מספיק חשוב לעלילה כדי לטרוח להביא ישבן מיובא במיוחד..

נכון, אבל רנה לא היתה מצטלמת בעירום

זה די ברור מכל הראיונות איתה - לא היה אכפת לה שיראו את גבריאל בעירום, אבל היא לא היתה מוכנה להצטלם בעירום.

vampire1

New member
אהההה נזכרתי במשהו ...

ממתי באמצע המדבר יש אמבטיות כאלה ?

עונה 6 היא עונת הלבנים הסקסיים

המודרניים והזעירים - תחשבו HEART OF DARKNESS ותסמכו עלי שיש עוד. כנראה מינו את אפרודיטה למעצבת התלבושות של הסדרה

3786me

New member
שאלות לגבי הפרק

ברצוני לשאול מתי נאמר המשפט: "המשפט האהוב עלי הפרק: "Left a few details out of those stories, didn´t you?"" ומתי הם יצאו מהאמבט....אני פיספסתי כמה דקות מהפרק!

האמבטיה היתה ממש בהתחלה.

המשפט החביב עלי נאמר ע"י האשה (שכחתי את שמה, משהו עם ק´) לגבריאל, אחרי שזינה הצילה את גבריאל ולפני שהם נלחמו ברומאים בסוף.

ועוד הערה למי שראה את FIN

למה זה בסדר בשביל זינה להתעלם מה-greater good ולהציל את גבריאל למרות רצונה, ולגבריאל אסור? זה היה מצב דומה מאד. ואל תתחילו להגיד לי על הנשמות של 40,000 יפנים. מעולם לא קניתי את זה באמת.

והערה נוספת ../images/Emo58.gif

בקשר לזה שהיא תמיד מקיימת הבטחות, גבריאל פעם אמרה: "Promise you´ll never die on me again" והיא לא קיימה גם אותה

למעלה