ווואוווו איזה פרק !!!!!!!!!!!!!

shiri_b

New member
../images/Emo58.gif אבל

זה לא ממש היה תלוי בה גבריאל הייתה יכולה לשנות את זה........ שזינה אמרה שהיא שמה את גבריאל לפני ה greater good אני ישבתי ומילמלתי "היא לא תעשה את זה" ולדעתי זה פשוט לא צודק!!!!!!

ועוד הערה למי שראה את FIN ../images/Emo58.gif

למה זה בסדר בשביל זינה להתעלם מה-greater good ולהציל את גבריאל למרות רצונה, ולגבריאל אסור? זה היה מצב דומה מאד. ואל תתחילו להגיד לי על הנשמות של 40,000 יפנים. מעולם לא קניתי את זה באמת.

niv_204

New member
../images/Emo58.gifבדיוק מה שחשבתי כשראיתי

את המשפטים האלה. מי מחליט למי מותר ולמי אסור להתעלם מה-greater good?זה בדיוק מה שעצבן בפרקים האחרונים. זה היה מוות חסר משמעות. למען תאונה? הרי היא בכלל לא היתה אשמה שהתקיפו אותה אז כשהיא התאבלה על אקימי. למה היא צריכה לקחת אחריות על נשמות? נטיות אובדניות? חשבתי שזה נפתר כבר במהלך הסדרה. למה היא לא שמעה לגבי? למה גבריאל בכלל הקשיבה לה? היא היתה צריכה לענות לה בדיוק את אותם משפטים ששמענו היום בפרק ופשוט לשפוך את האפר שלה לבאר וזהו

לזינה יש שלושה סוגי מוסר

אחד לעצמה, שהוא הכי מחמיר. לה אסור לטעות. היא צריכה להיות מושלמת. היא לוקחת אחריות על עצמה בקשר למי היא נהייתה, אבל גם על אחרים בקשר למי הם נהיו (וזו סתירה, כי או שאתה אחראי לבחירות שלך, או שלא, אבל אתה לא יכול להיות אחראי לשלך ולא להתייחס להשפעות שהיו עליך, אבל לקחת אחריות להשפעות שהיו לך על אחרים). גם מבחינת המוות, ערך חייה נמוך בעינייה. הסוג השני הוא לרב בני האדם. הסוג השלישי הוא לגבריאל. קודם כל החיים שלה שווים יותר מאלה של כל אחד אחר. חוץ מזה, הרצונות שלה נעלים (Whatever Gabrielle wants Gabrielle gets) וגם זינה מקבלת בהרבה יותר סלחנות שגיאות של גבריאל.

drank cupid

New member
אני לא ממש אהבתי את הפרק הזה...

למרות שאהבתי שאיך שהוא ירד עליה ככה... שהיא זונת הקיסר.... וכל הקטע עם החול שזינה הוציעה את גבריאל ממנו, איך היא הוציעה אותה כל כך מהר, ובלי גרגר של חול עליה...

למעלה