ווואוווו נהיה פה מת !

ווואוווו נהיה פה מת !

כן אני יודעת שלא היה לי ממש זמן להשקיע פה .. אבל הנה אני מתחילה לחזור לפה
הציור שעבדתי עליו הושלם
ואפילו יצא לי לראות מקלאוד השבוע , לא יאמן, שרדתי מול פרק של העונה השלישית (שאותה אני ב-א-מ-ת לא מסוגלת יותר לראות !) וזהו שיהיה סופ"ש טוב

../images/Emo58.gif ידעת ש...

ידעת שמחזירים את ג'סמין בעונה 8? אז זהו שמחזירים את הדמות אבל עם שחקנית אחרת... עכשיו מדברים על תחילת שידור בסוף יוני (כבר היה סוף מאי...) בקצב הזה העונה תעלה לשידור, אם בכלל EARLY 2009

../images/Emo58.gif

זה שג'זמין חוזרת זה ידוע ,גם כבר ידוע מי תשחק אותה ,שמו פה כבר תמונה שלה . . ואני מתחילה להאמין שהעונה האחרונה לא תעלה לשידור
(ואולי יותר טוב ככה??)

זהו...

כשקראתי על ג'סמין היה נדמה לי שכבר קראתי על זה איפשהו לפני כן... לגבי שידור העונה-את צודקת, אבל זה נהיה עקרוני-שדרו אותה כבר!!!

למען האמת אני כבר ממש לא מרגישה שחסר לי

הייתי מעדיפה כבר שלא יגיע לכאן בכלל, כל העונה הרי תיהיה על הפנים אז למה לסבול?

את אופטימית...

אנחנו מדברות על שידור הסרט באוסטרליה...בארץ זה בכלל יהיה סיפור אם בכלל

מה פתאום?

הולמרק ישדר את העונה השמינית מתישהוא... למה לא? הרי הוא שידר את שבע האחרות. ושאלה למקורית: אם כל-כך סבלת מהעונה השביעית מה הלחץ על העונה השמינית שמן הסתם תהיה יותר גרועה מאחותה השביעית. אותי מעניין לדעת אם צילמו אותה בכלל. ויכול להיות שאפילו המפיקים והעורכים נדהמו מהתוצאות הגרועות שהם החליטו לא לשדר, כדי לא לגרום לעצמם שם רע בתעשייה....

"שם רע בתעשיה" נו באמת...

הולמרק ישדר מתישהו-יכול להיות. עונה ראשונה באיזה שנה בדיוק שודרה בארץ? כמה שנים עברו ממנה ומהשידור באוסטרליה? כ"כ סבלתי? לא אגדיר זאת ככה, אלא כאכזבה גדולה, הרי כגודל הצפיה גודל האכזבה, הרי אין טעם להכנס ולהסביר שוב ושוב עד כמה עונה 7 שונה מעונה 1... למה אני רוצה לראותא ת כונה 8? כמו רבים וטובים...זה כבר עניין של עקרון-הרגל...ראיתי 7 מה לא אראה 8? סיבה מאוד רדודה, לסדרה מאוד רדודה (כן, 2 פרקים מתוך 7 בהחלט אינם הרוב...) למה החליטו לבטל אותה? גם על זה כבר דנו, והבאתי ציטוטים מהמפיקים, כמו כל דבר אחר בעולם, גם הסדרה הגיע אל נקודת השבירה והחליטו לסיים אותה כשהיא עוד איכשהו בראש מורם, למה ציפית שתמשך כמו מסטיק כמו היפים והאמיצים? גם כך היא נמשכה מעל ומעבר. "שאפילו המפיקים והעורכים נדהמו מהתוצאות הגרועות שהם החליטו לא לשדר"-אני באמת מעדיפה לא להגיב... ולגבי צילומי העונה-הם הסתיימו לפני כחודש וגם על זה הבאתי ציטוט הכולל ספויילר.

אני לא יודעת לגבי העונה הראשונה

כי ראיתי אותה בשידור חוזר, אבל לגבי שאר העונות, דווקא הביאו אותם מהר יחסית. משהו בטווח של חצי שנה פחות או יותר, לעניות דעתי, סביר בהחלט. דבר אחר, אם את חושבת שבנות מקלאוד סדרה רדודה למה טרחת לראות שבע עונות, ובזבזת על זה זמן יקר? אם לא נהנית אז למה לצפות. אני מניחה שהתכוונת לשני עונות שכתבת פרקים. ולגבי הסיום של דבריי, זה נאמר בקורטוב של ציניות והומור....

כמו כולם...

הסדרה התחילה מצוין עם קרוב ל2 מליון צופים רק באוסטרליה ולאט לאט התרחקה מהקו המנחה שלה-בנות מקלאוד. למה ראיתי? שוב כי עד נקודה מסוימת היא היתה יפה, עונה 7: עונה חביבה לכשעצמה, אך כשמשווים אותה למקור היא היתה אכזבה נוראית גדולה -איך ראיתי? מכירה את הכפתור בDVD שמריץ פרקים? כך...!

רוחמה - זה לא שאלה שאם סבלנו למה לראות?

זה לא נכון להגיד. אני הייתי מתה על הסידרה הזו ולא פיספסתי אף פרק וכמו המקורית מאוד התאכזבתי, היה חסר לי משהו בתסריט , בסידרה. אבל זו מעין התמכרות לאותה שעה , לאותה סידרה, היו פעמים שרציתי לא לראות אבל שהשעה היתה מגיעה לא יכולתי לעסוק במשהו אחר ולא לראות את הסידרה. ויש איפשהו סקרנות מה יהיה....

זה נכון מה שאת אומרת...

אבל התיאור של סבל, לא נכון מבחינתי. נהניתי מהעונה השביעית. לא אותו דבר כמו שנהניתי משאר העונות, אני מודה. אבל עדיין היה לי כיף לראות את אותם החבר'ה שראיתי שש שנים על המסך. מבחינתי גם אם הקסם קצת נמוג, הוא עדיין היה שם במלוא תפארתו. כבר היו תוכניות שצפיתי בהם ומאוד נהניתי בהתחלה, ואחר כך כשהסדרה נחלשה הפסקתי בלי שום רגשות אשם או נקיפות מצפון. יש כל כך הרבה אז למה להיתקע במשהו שלא נהנים ממנו??? לא מצליחה להבין את זה.

הסתירות העצמאיות שלך מדהימות

את כותבת שמבחינתך תיאור של סבל אינו נכון...מי דיבר על סבל? את היחידה שהשתמשה מלכתחילה במונח הזה, אז אם המונח אינו נכון, למה השתמשת בו? אני מדברת בשמי למרות שהרבה חושבים כמוני, עונה 7 היתה נחמדה כשלעצמה, האכזבה הקשה שלי היא מההשוואה ומהציפיה בעקבות העונות הקודמות. נקיפות מצפון??? איפה מי מתי דיברו על נקיפות מצפון-נסחפת (שוב) הייתי אומרת. את אומרת ש"הסדרה נחלשה", "הקסם נמוג" וזה לא מסתדר לי עם ההגדרה שלך בהמשך "היה שם במלוא תפארתו", אם משהו חסר איך הוא יכול להיות שלם? כרגיל, את כותבת וכותבת אך בסופו של דבר את רק סותרת את עצמך ומתכחשת לדברים שבעצמך את טוענת, או מסובבת דברים שנאמרים ומוציאה אותם מהקשרם בכדי להצדיק טיעון אחר שלך שנאמר בשרשור אחר או אפילו בנוכחי, כשבעצם הוא בעצמו הינו סתירה אחת גדולה לדברים שאמרת בעבר.

שוב הוכחת שהיכולת שלך להבין אותי שואפת לאפס..

אני לא יודעת אם זה למטרת הויכוח או שבאמת את לא מבינה.... בכל מקרה, לא משנה מה אכתוב תמיד תסוסבי את דבריי לכיוון הלא נכון, ותחמיצי את עיקריי דבריי. גם הפעם לא הייתה שונה מגדר הרגיל.

הבעיה היא בכושר ההתבטאות שלך

שמעולם לא הובנה, לפחות לא כאן בפורום. אין לי חשק שוב ולהתווכח ולהתעמת איתך, הרי עם עובדות לא מתווכחים, לכן את יותר ממוזמנת לדפדף בשרשורים בהם השתתפת ולהיווכח עד כמה אינך עקבית ודברייך מלאים בסתירות. יום טוב לך...

רוחמה את הורגת אותי

אני רשמתי שסבלתי? רשמתי שלא נהניתי כמו שאר העונות וזו זכותי וזכותה של כל אחת פה, אבל את היחידה כמו שהמקורית אמרה שרושמת את המילה "סבל" , מה אני עוברת עינויים? מה זו המילה הזו? כפי שרשמתי כבר קודם היתה לי איזושהי התמכרות לסידרה, רשמתי שסיקרן אותי לדעת מה יהיה אבל משהו היה חסר לי! את ממש הורגת אותי, למה להיתקע במשהו שלא נהנים ממנו? אז שוב להסביר? היתה סקרנות!!!! אולי מפרק לפרק משהו התפתח??? את כל פעם מחדש מדהימה אותי.

שוב את לא מבינה כי את לא מנסה להבין

את קראת בכלל מה שכתבתי לך? את הבנת מה שכתבתי? מה שעניתי? לא סבלתי את אומרת כל הזמן "סבל, סבל"....וזה לא שלא נהניתי ...........פשוט שוב!! בפעם המאה אלף ומשהו כי כנראה את לא מבינה ורושמת ממש שטויות! כבר התחלתי לראות את הסידרה מהעונה הראשונה אז איך אפסיק אותה באמצע? (התמכרות מסויימת) ויש הרבה מה לראות? את טועה כי אין הרבה מה לראות, לא משהו שעושה לי את זה בכל אופן! לא נתקעתי, פשוט צפיתי בסידרה כמו בכל יום כדי לראות אם משהו מתפתח וכל אחד ודעתו הלא כך?

למעלה