ווואוווו ספויילר, או שלא. רק למי שרואה עונה 4

FFman

New member
ווואוווו ספויילר, או שלא. רק למי שרואה עונה 4

הייתה לי תחושה שזה קשור. למי שראה את הטריילר של חצי העונה. יש מתחתי או מעליי, איפה שהוא. קודם כל, טריילר קטלני, מצפה לראות. ומדובר על החשכה (שזה מאז ומתמיד היה נושא טוב לעשות עליו עלילה), אבל מה, תשימו לב שרואים את סבא שלה מסתכל לשמיים ואומר שהכוכבים פשוט נעלמים.................... מזכיר לכם משהו..... פרק 1 - האומנת אומרת לדוקטור שהכוכב של האדיפוס נאבד, "הלך לאיבוד" -והדוקטור בתדהמה שואל איך מאבדים כוכב. ואני די בטוח שיש עוד פרק שאומרים משהו על כוכב שנאבד. (= אם אתם מוצאים תגידו). רוז חוזרת............ ווווווווווווווווווווווווווויייייייייי עוד רעיונות?

קורה

New member
קודם כל אין צורך להעליב

לא יפה בכלל ודבר שני יש מצב שזה קשור יפה שעלית על זה

Tristana

New member
../images/Emo58.gif hardly גילוי, קולומבוס...

פסקה שניה זה בלט יותר מדי עד עכשיו בשביל שלא לשים
... יופי של טריילר, תודה... צמד הפרקים הבאים אמור להיות מפחיד במיוחד... oh, no! רוז-אפינג-טיילר... אהבתי אותה כמלווה, אבל צריך לדעת לפרוש בשיא (כנ"ל לגבי הדאלקים)... טוב, נו, כל עוד זה רק תפקיד אורח כמו של מרתה..

Yaki J

New member
מבחינתי היא יכולה

לחזור ולהישאר, היא אוכלת את דיוויד טננט (שרמת המשחק המוגזם שלו בפרקים האחרונים מעלה אצלי חשק לשלוח אותו בחזרה לביה"ס למשחק) בלי מלח, ואת דונה אני בכלל אוהב אז הן יהיו שילוב מושלם. לגבי הדאלקים - א-כ-ז-ב-ה. אולי באמת טוב שדיוויס פורש, הוא השתמש בהם כבר יתר על המידה.

Tristana

New member
לא נראה לי שהייתה...

...לי בעיה גדולה עם הדאלקים לולא הפעם האחרונה שראינו אותם היתה בזוועתון הכפול מהעונה השלישית, כי בשתי העונות הראשונות הם היו מגניבים ביותר...

Yaki J

New member
הבעיה שלי זה שבתור ה"רעים הגדולים" של הסדרה

מי שהשמידו את כל אדוני הזמן, מהווים את היריב הכי גדול של הדוטור והאיום הגדול ביותר על עתיד האנושות - מופיעים יותר מדי (מה שמוריד את רמת הציפייה והפחד מהם) ובכל פעם מובסים מחדש על ידי הדוקטור, לפעמים בפתרונות שגובלים בגיחוך (ע"ע עונה 3). אם הם רציניים לא נראה אותם בספיישלים או בעונה 5, על מנת לבנות את המתח והפחד מהם (ואם הם יהרגו מישהו שקרוב לדוקטור - המלצה שלי: מרת'ה - אז בכלל הם יחזקו את מעמדם).

bobich1

New member
ספוילר לסוף עונה 4../images/Emo58.gif

לגבי מה שכתבתם זה לא רק הדאלקים אלא יוצר הדאלקים זה הרבה קצת יותר מעניין....

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif זה בעיקר לא מפתיע

אחרי השתמשו בדאלקים, סייברמנים ובמאסטר, הגיע התור של דאברוס. הבעיה היא שבעוד בעבר חקרו את העבר שלו (מדען פצוע, מחליט לחזק את הגזע שלו בכל מחיר), עכשיו אני חושש שהוא יהיה לא יותר מקישוט לדאלקים, כי דאלקים מוכרים יותר מרצ'נדייז.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

לי זה לא משנה א.כי תמיד כיף להשתמש בדאלקים הם עדיין הרעים המגניבים ביותר, ב. דווקא עבר הרבה זמן מהדאלקים האחרונים ובהתחשב שהפרק האחרון של הדאלקים היה בינוני אז למה לא? ג. לפחות זה לא הדאלק שברח מעונה 3... 4. הפעם נראה שעם הדאלקים בא עוד משהו ... החושך או משהו כזה 5.איך אתה יודע איך ישתמשו בו אם לא ראית? 6. זה שאלה אישית אלייך יקי-אחרי כל פרק אתה בא בטענות ושנמאס לך לראות.. אז למה לכל הרוחות אתה צופה בסידרה אם אתה לא נהנה? 7.אתה עובד ביס נכון? למה יס לא משדרים את המאחורי הקלעים של הדוקטור הו?(הקונפנדישינל?)

XUXA141

New member
רם BBC3 לא עושים יותר מזה.

עד שהם כבר הקרינו קונפידנצ'יאל זה היה רק רבע שעה מסכנה.. אגב, מה שיותר לא ברור לי זה למה למשל "סמולוויל" הם הקרינו ממש בסמוך להקרנה בחו"ל (איחור של חודשיים) ואילו "דוקטור הו" באיחור של שנה?

Yaki J

New member
למרות שאתה משתמש בטיעונים מגוחכים אני

אנסה לענות: 2. עברה עונה אחת, אחרי סיפור שהשאיר טעם ברע בפה. אחרי שרק בעונה השלישית זכינו לפרק סיום בלי הדאלקים, זה מתחיל להרגיש מיותר ומגוחך. 3. לא בטוח, הכת של סקארו היו נאמנים מאד לדאברוס, למעשה הוא יצר אותה אחרי שהתאכזב מהדאלקים. 4. זה דאברוס, מי שמכיר את הסדרה המקורית יודע במי מדובר 5. דאברוס מת/חולץ בפעם האחרונה. מכיוון שהפרק מתרחש בהווה ולא בעבר, אז אין זמן לשחזר את כל ההיסטוריה שלו. 6. נו באמת, איפה ראית שכל פרק אני מתלונן? ומאיפה בדיוק התחילה כל תנועת ה"מי שלא מרוצה שלא יצפה"? אני חייב לך משהו? אני עובד אצלך? מה זה עיניינך אם אני אוהב או לא. אבל אם אתה לפחות מביא טענה מגוכחת וילדותית לפחות תגבה אותה בהוכחות, עשיתי חיפוש זריזבפורום - הגבתי רק על פרק 1, ותגובה חיובית. אתה תטען עכשיו שמה, אתה אורי גלר וקורא לי את המחשבות? 7. אין הצדקה כלכלית לשדר אותם

בוביץ

New member
תשובות(ותסמן ספוילר להודעה שלך)../images/Emo58.gif

2.זה דיעה אישית ועל טעם וריח אין מה להתווכח 3.זה נחכה ונראה זה רק נגלה בפרקים הבאים 4. אשמח למידע נוסף על הדאברוס והעבר שלו 5.הכוונה שלי היא באיך? היא איך אתה יודע שהפרקים עם הדאברוס יהיו גרועים יכול להיות שהסיפור יעשו אותו טוב ולפי הטריילר הולך להיות מעניין ביותר) 6.צודק עשיתי חיפוש וטעיתי פשוט זכרתי ביקורות שליליות ממך(אבל התבלבלתי עם הישרדות בתגובות שלך בפורום סדרות מציאות) מצד שלישי לגבי "התנועה"-פשוט מי שלא אוהב ולא מרוצה למה שיצפה? בכל מקרה אם אתה נהנה אז זה כבר לא משנה.. דווקא שמעתי שבטורצווד כן מתכוונים לשדר את המאחורי הקלעים זה נכון או לא?

Yaki J

New member
דווקא את העונה הזאת של הישרדות אני אוהב ../images/Emo6.gif

דאברוס - בקצרה כי אם אתה מתכוון לראות את הסדרה המקורית באיזשהו שלב זה יהרוס לך - היה מדען גאון ונכה. בני העם שלו הקאלד (דאלק זה סיכול אותיות שלהם) היו במלחמה עם גזע אחר, מלחמה שהם התחילו להפסיד בה. הם עברו הקרנות שהתחילו לשנות את המבנה הגנטי שלהם והוא החליט ללכת עד הסוף ולעודד את המוטציה (בגלל זה הדאלק נראים כמו שהם נראים) ובנה להם גוף מתכת שמזכיר מאד את כסא הגלגלים שלו, על מנת לחזק אותם הוא הוציא מהם תכונות שחשב שהן חשלשות כמו חמלה, אהבה וכו'. הוא התחיל להאמין שהם יצירות אלוהיות ושהדאלקים מושלמים וכשבני עמו ניסו לסגור לו את הפרוייקט הוא גרם להם להפסיד במלחמה ולהיות מושמדים ואז פנה להשמיד את הגזע האחר, עד שהדאלקים המרדו בו וחיסלו אותו. עד כאן הכל טוב ויפה, אלא שנבל כמו דאברוס קשה להרוג ומאז החזירו אותו לחיים בדוקטור הו בצורות שונות ומגוחכות (כולל הפיכתו לקיסר הדאלקים) כשחלק מהסיפורים (השניים הראשונים עם הדוקטור הרביעי) היו טובים והשאר גבלו בטמטום. כולי תקווה שפעם אחת ראסל טי דיוויס יחליט להתעלם מהעבר ולא להתחשב כל כך בהיסטוריה של הדמות כפי שעוותה על ידי כותבים אחרים (יוצר הדאלקים טרי ניישן יצר את הדמות וכתב את שני הסיפורים הראשונים איתה). וכמובן - להנמיך את הנוכחות של הדאלקים כדי לתת לדאברוס את המקום המגיע לו. אתה יכול לקרוא עליו עוד בוויקפדיה http://en.wikipedia.org/wiki/Davros יאמר לזכותה של העונה הזאת מלבד דונה (הצליחו באופן מופלא להפוך אותה מדומת קומית וקצת מעצבנת לדמות שמשכיחה את האסון שקרוי מרת'ה ג'ונס), הרמזים בינתיים מאד מסקרנים - מה קורה עם הדבורים? איך רוז חוזרת? זה טוב או רע שהיא חוזרת? וכמובן כל המשועות- בטריילר מראים רק את רוז אבל השמועות דיברו על מגה-איחוד של רוז, מרת'ה, שרה ג'יין, ג'ק ודונה. קצת גורם לי לחשוש מיותר מדי גורמים על מסך ופחות מדי מקום לדאברוס. כמובן שיהיה מעניין לראות את מי ליהקו לתפקיד. הסאן פרסם פעם שזה יהיה בן קינגזלי אבל אין שום אישור. מאחורי הקלעים של טורצ'ווד אכן תשודר.

Yaki J

New member
אה, וכמובן

שני הפרקים הבאים נכתבו על ידי סטיבן מופט, אני די בטוח שהם יהיו מדהימים.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifעוד שאלה

א. הטארדיס בנויה הרי מאותו החומר שהדאלק עשויים.... רואים שבתוך הטארדיס היא עם הזהב הזה 2. למה רע שהם יחזרו? בכל מקרה העיקר שרוז חוזרת וזה הכי חושב גם בטריילר רואים שהטארדיס נפצצת...... ומעניין לדעת איך הדוקטור הפעם 'יפטר' מדונה רוז ומרתה הרי בעונה הבאה אמורה להיות קומפניון חדשה לא? אני חושב שכי עיקר הסידרה היא גם בשביל הדור החדש שלא ראה את הגירסא הישנה ובשבילם דארבוס הוא מישהו שכן יעניין אותם

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif לא בדיוק

העיצוב החדש של הטארדיס הוא רק בסדרה החדשה (לפני זה הוא היה אורגני יותר, ובעונות מתקדמות לבן) ובהתחשב בעובדה שהטארדיס היא אורגניזם חי (אני חושב שפעם הזכירו שטארדיס לא נוצר אלא "מגודל") אני לא חושב שיש קשר בינם לבין הדאלקים. כנראה בחירה עיצובית של מעצב התפאורה. לגבי הקומפניון לא נראה לי שהם יתחייבו - קת'רין טייט מראש הודיעה שהיא באה לעונה אחת בלבד ואחרי העונה הזאת צפויים 3 ספיישלים לאורך 2009 ורק ב-2010 עונה חדשה. אם טננט לא מתחייב לעוד עונה - אני מניח שנכיר את הקומפניון במהלך אחד הספיישלים. אם הוא כן, לא נראה לי שתהיה קומפניון עד העונה החמישית ויכול להיות גם שיחזירו את רוז.הכל פתוח.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

אני מקווה שבילי פייפר ץחזור אבל הסיכוי נמוך הרי היא זבה כי לא היה לה זמן(עקב צילומים שלקחו את רוב השנה-וזה בקארדיף מצולם) עם החבר שלה שכיום נראה לי הבעל שלה לא נראה לי שהבעל יסכים שהיא שוב בקיץ תהיה רחוקה.... ובכלל אם השמועות נכונות היא אמורה גם להופיע בעונה הבאה של אקס פקטור ויש לה גם את הסידרה של 'ויידויה של זונת צמרת'.... וטננט התחייב לעונה 5 כבר.. השמועות היו דווקא שזו תהיה לילי אלן לא? טוב נחכה ונראה

למעלה