ווואו מה שהלך כאן כשלא הייתי...

ווואו מה שהלך כאן כשלא הייתי...

איזה כיף.... עברתי על כל העמודים שחלפו להם המשך השבועיים וחצי בהם לא הייתי... שמחתי לראות כמה נושאים התחלפו, כמה שאלות נשאלו, כמה מידע חדש וניתוחים ללא סוף! אני חייב להתייחס לשני דברים שרצו כאן הראשון הוא לגבי המחיר של הכרטיסים - למרות שנראה כי לא יהיה שנוי של ממש במחירים - אבל בשביל הפרוטוקל יש לציין שאכן 100 ש"ח הוא סכום יקר - לפחות לחיילים - שכן רבים מאוהבים של מאיר הם חיילים ולא פעם תרצה אמרה באיזה ראיון שקראתי: "אתם יודעים למה מאיר לא מכר הרבה דיסקים?? כי החבר'ה שבאים להופעות הם תפרנים, חיים מיום ליום" צודקת הגברת - אומנם לא תפרנים אבל לדעתי זה מחיר גבוהה... כן גם אהוד בנאי לוקח מחיר גבוהה מדי ושאר חבריו... אם אהיה בבית אגיע ואשלם ת'מחיר אבל - בתוך תוכי אדע שהסכום ששולם אכן גבוהה... מה שגם אנ בספק אם האמנים לא מתנדבים בערב שכזה - כי אם הם באים תמורת סכום מסויים - שלא יבאו... מאיר שרים באהבה או לא שרים בכלל. לגבי שיר לחתונה צ- אז למרות גילי הצעיר אני כבר מצאתי לעצמי שיר הגעה לחופה - "מודה אני". "יהיה לנו טוב, טוב מטוב, טוב מאוד...." שיר ע-נ-ק שיר אהבה ג-ד-ו-ל! בתור חייל את הקצב מנסה להדביק

אל תדאג ידידי...

אם הייתי נוכח עד כה בארבע מתוך ארבעת המופעים שנערכו לא אפספס בכזאת קלות את החמישי... חזרתי הביתה היום - דבר ראשון הכנסתי את ה DVD של מאיר - והוא מתנגן לו בלי סוף.... פשוט אני לא יכול לעצור את מאיר באמצע המשפט... ת'מבינת'י?? בתור חייל משלים שעות האזנה למאיר הגדול

למעלה