ווואיי!! אנישם שירשור פדיחות..

ווואיי!! אנישם שירשור פדיחות..

לא תאמינו מה קרה לי!! אני קובעת עם אמא שלי שתבוא לאסוף אותי מהבצפםר ביום שישי (חחח, עצלנית שכמותי לא נוסעת באוטובוס..), ואני מתחילה ללכת לקראתה.. פתאום אני רואה ת'מכונית של אמא שלי עוצרת באמצע הכביש, ומואתת כאילו היא רוצה ללכת לכיוון שלי. בקיצור אני בשיא הטיבעיות הולכת באמצע הכביש, פותחת ת'דלת ו.......... זה לא היתה אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואיי זה היה כ"כ מפחיד... והיא שהזה עושה לי ביד כזה תנועה של: "תעופי מכאן.. מה את נכנסת?!!?!?!" וואיי זה היה מוזררררררר.... אבל קורע... =) ייללא שרשרו פדיחות..

limors2

Active member
איזה פדיחה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

הממ אין לי כרגע...

noooga

New member
חחחח!! איזה פאדיחה ה' אדירים!

חחחחחחחחחחחח.... אממ פאדיחה? בהזדמנות אני אכתוב..

noooga

New member
טוב, הנה פאדיחה שלי..

יום שישי אחד, אחר הצהריים.. כשחזרנו כל האחים מהים אני יצאתי מהמקלחת, לבושה בבגים נוחים, יצאתי החוצה לגינה כי ראיתי את אח שלי משחק עם עצמו כדורגל אז הצטרפתי אליו.. טוב, שיחקנו ואז הבקעתי גול! ואח הדפוק שלי רץ אחרי, כאילו כעס עלי אבל בצחוק.. שיהיה אקשן.. ואז הוא תפס אותי ומשך לי בטעות במכנסיים והוריד לי אותם! ומול מי זה היה? החבר החדש חדש (שהיא הוא כבר גיסי) של אחותי
כ"כ התפדחתי.. רציתי לקבור את עצמי.. אבל במקום זה רצתי אחרי אח שלי ואיימתי להוריד לו את הבגד ים.. והייתי קרובה לעשות את זה! אבל וויתרתי כי ריחמתי על המנוול

חחח...LOL,איזו פאדיחה...../images/Emo6.gif

פאדיחה
הנה- אצלינו לומדים שעתיים מחוברות(ס'תומרת,מ-8:00 עד-10:00 הפסקת 10:00 של אוכל)ואחריי שנגמר השיעור הראשון(הסתיים בשעה-9:00) המורה הייתה צריכה להגיע לכיתה ואני שכחתי שיש שיעור מחובר וישר הוצאתי ת'אוכל מהתיק..פתאום חברה שלי אומרת לי כזה-"ריקי,לא אוכלים עכשיו,יש עוד שיעור,מה,חשבת שאוכלים
"-ואני כזה לא יודעת איפה לקבור את עצמי מרוב בושה אז עניתי תשובה מזה מפגרת-"לא,מה פתאום, רציתי לראות מה אמא שלי שמה לי בלחמניה"...LOL...
אך זה היה ק-ו-ר-ע...LOL...

MK respect

New member
חחח...

זה לא פאדיחה..זה יורת משו מצחיקק!!! אבל זה הפאדיחה שהכי צחקתי ממנה מבין 3 הפאדיחות!!! אין ריקי את דפוק בראששש!!!!חחחחחחח... עלאק רציתי לבדוק מה אמא שלי שמה בלחמניה....הרגת אותיייייי!!! נראה, אולי אני ישתמש בזה בבצפר לצחוקים...חחח...

חחח...LOL...../images/Emo6.gif

שמחה שזה הצחיק אותך,חחח...
ותשתמשי,רק אל תשכחי לתת קרדיט...חחח,סתם..LOL

למעלה