ווואי אני בשוק איזה כיף שלשלומי שבת יש פורום!

maihlevi

New member
ווואי אני בשוק איזה כיף שלשלומי שבת יש פורום!

אני בשוק! לא האמנתי שיהיה... בכל אופן.. אני לבנת מהמרכז בת 17+ .... מאוד אוהבת את אביתר בנאי כבר כמה שנים טובות.. ואח שלי המליץ לי לשמוע את שלומי שבן(שהיו לי איזה 10 שירים שלו באייפוד שאני מאוד אוהבת אבל יותר מזה לא התעמקתי) וממש ממש הופתעתי לשמוע את השירים שלו במסגרת של אלבום ממש ('עיר' 'שלומי שבן' ה-מ-ע-ו-ל-ה) לא חשבתי שיכול להיות אומן ישראלי שיצליח לגעת בי קרוב לרמה של אביתר... הוא פשוט מדהים... מקווה להשתלב אגב הוא מופיע בקרוב באזור המרכז?

ivis

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif וכן, אין על שלומי ../images/Emo3.gif

אני אישית סולח לך על הטעות הנוראית, אבל נחכה לראות איך זה יתפתח עם השאר (אולי הם ינשכו, לא'דע...
). בכל מקרה, אהלן וסהלן ואת מוזמנת להישאר

IkMfNiY

New member
*נושכת* ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

סתם, לא, זה בסדר. ברוכה הבאה :) יעל

maihlevi

New member
אז כמה זמן כבר אתם שומעים את שלומי?

ומה דעתכם על אביתר בנאי.. אשמח לשמוע =]

sivanm82

New member
אביתר בנאי אהבת חיי ביחד עם שלומי ../images/Emo23.gif

מוזיקלית כמובן..
מדהימים..
אני סיוון אגב :) ברוכה הבאה..השתלבות נעימה

maihlevi

New member
אביתר בנאי עבורי הוא עילוי

אין גבול לאהבה שלי כלפיו..(מוזיקלית כמובן
) ושלום סיוון:)

ivis

New member
מאזין לשלומי כבר 8 שנים..

מהימים של הדיסק הראשון. מאוד אוהב אותו כאומן, וגם כבנאדם הוא אחלה
. את אביתר בנאי לא ממש אוהב.. סורי... אגב, אני רן.

maihlevi

New member
הוא כאמן מתקשר עם הקהל?

8 שנים? איזה יופי...הוא מדהים.. לא האמנתי שיש לנו אומן בסדר גודל כזה בארץ.... הכימיה שיש לו עם הפסנתר.. והדיאלוגים שהוא מנהל איתו... מדהים... הם כאילו ישות אחת..

שלומצ הוא פשוט מדהים..

הוא מתקשר עם הקהל בצורה נפלאה בערך באותה הצורה שבה הוא מנהל דיאלוגים עם אדון הצלילים,מר פסנתר. ברוך הבא לפורום :) אני בתאל.

maihlevi

New member
חח אני בת... ונהדר לשמוע שזה ככה אני כבר

מחכה להיות להיות בהופעה...

המחצללת

New member
../images/Emo207.gifפורום נועם פנחסוב מאחל לכם שנה טובה

נועם פנחסוב, מוסיקאי מוכשר בתחילת דרכו, מופיע עכשיו ברחבי הארץ עם מופע חשמלי מרגש ומחשמל "אני וכל המחשבות".
בואו להכיר את השירים, לחוות את ההתרגשות ביחד איתנו
בחודשים הקרובים נועם מוציא אלבום בכורה לחנויות
וגם סינגל חדש יצא בקרוב.. אתם מוזמנים לשמוע טעימות במייספייס של נועם- http://www.myspace.com/noampinhasov המלצה חמה לקראת השנה החדשה שבאה עלינו לטובה
שתהיה לכם שנה מלאה במוסיקה, הצלחה ואהבה.

MikMercury

New member
באיחור מה - ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני מיכל מירושלים, שמחה שאת מצטרפת אלינו. מסכימה מאוד עם מה שנאמר על היחסים של שלומי עם הפסנתר והקהל, כדאי לתפוס אותו בהופעה כדי לראות, לשמוע ולהווכח בעצמך... יכול להיות שכבר ראית את השרשור שבו מפורטים תאריכי ההופעות של שלומי לחודש הקרוב, ביניהן גם כמה במרכז. לגבי אביתר בנאי, גיליתי אותו לפני 4-5 שנים והתאהבתי קשות לתקופה ארוכה. אני חושבת שתתחנני אליי תמיד ישאר איפשהו גבוה-גבוה ברשימת השירים החשובים לי ביותר, יחד עם עוד כמה שירים מהאלבום הראשון שלו. כשהתחלתי להקשיב לשלומי אח"כ, לא יכולתי שלא לשים לב לכל מני קווי דמיון ביניהם (דוגמא בולטת - מנגינה יקרה וערב לזכרי) וזה מצא חן בעיני. אבל... קשה לי קצת עם הגלגול הנוכחי של אביתר. הוא עדיין מקסים וקורן מכשרון, ואין לי חצי דבר נגד דת, אמונה ומוסיקה שנובעת מהם, אני דווקא די בעניין, אבל הרבה מהדברים שגרמו לי להתאהב באביתר ככותב ומבצע כבר לא ממש שם. לא רציתי לחרוץ את הדין בצורה לא מבוססת על אמן שאני כ"כ אוהבת, אז הלכתי לפני חודשיים לראות אותו במעבדה עם חברה שמרגישה כמוני. שתינו יצאנו משם די שבורות לב כי הבנו שלפחות מבחינתנו, הרושם הזה היה מוצדק..
למרות זאת, הוא עדיין אחד האמנים האהובים והיקרים לי ביותר. בכל אופן, השתלבות נעימה גם ממני ומועדים לשמחה!

maihlevi

New member
ווואי... נתחיל מ-שלום

אני לבנת מהמרכז..וגם אני מאוד שמחה שאני מצטרפת... הפורום הזה נראה לי ממש כאילו חבורה של אנשים כ"כ איכותיים ובעלי טעם טוב במוזיקה שאני באמת שמחה.. לגבי שלומי בעז"ה אני אלך להופעה שלו בקרוב..האמן הזה מסקרן אותי כ"כ... אני כאילו רוצה רק לשמוע ולדעת עליו עוד ועוד... ורגע התייחסות לדבריך על אביתר... באמת שאפשר למצוא קווי דמיון מדהימים בין שניהם.. החיבור לפסנתר והכנות.... אביתר עבורי הוא האמן הכי הכי קרוב אלי שיש.... מבינה את חוסר החיבור שלך עכשיו.. אביתר עכשיו הוא לא אותו אדם מבולבל ומיוסר בשנות ה20 לחייו שלא יודע איפה הוא עומד ולמה וכמה.. ואיך הוא נקלע בכלל לזירה הת"אביבית... כרגע אביתר בנאדם יציב... משפחה..ילדים... עם מצב יציב המוזיקה בהתאם.. אי אפשר להתעלם שהיצירות הטובות ביותר שנכתבו בהסטוריה.. הן יצירות מתוך כאב.. וככה אני מתיחסת ליצירה שלו. עבורי הדיסק ה-1 שלו הוא עילוי... משהו שלא שמעתי כמוהו ... לשאר הדיסקים שלו אני מתיחסת בצורה שונה..מאוד מעריכה אותם כי הם מדהימים ,אבל בצורה אחרת.. אבל זה לא המקום לדון בזה ... אז בקיצור אני ממש יכולה להבין מאיזה מקום את מגיעה.....בכל אופן ממליצה לך לשמוע כמה שירים חדשים שלו... בכל אופן..עכשיו לגבי שלומי.... הוא כ"כ מסקרן אותי.. אני שומעת אותו ואני מתהפנטת כאילו יש איזשהי כריזמה סמויה בשירה שלו ....שאני לא יכולה להסביר... ושוב אני מאוד שמחה שהצטרפתי :) אוהבת!

MikMercury

New member
../images/Emo122.gif אופסי

שמח שבאת, לא מנגינה יקרה... אהבלה. אולי זה ישמע קצת יותר הגיוני...

למעלה