ווואי ווואי חדשות קונס משו מדהיםםםם

Juliann

New member
ווואי ווואי חדשות קונס משו מדהיםםםם

1. קווין עושים מעין אוסף להיטים והם ביקשו מקונס להקליט איתם מחדש את BOHEMIAN RHAPSODY והוא בימים אלה ממש מקליט את זה. 2. קונס כבר התחיל לעבוד על דיסק, הוא כותב את השירים [דהה] והדיסק יצא לדבריו בסביבות הסתיו הקרוב!!! 3. קונס עובד גם על תוכנית טלויזיה לאחת הרשתות הגדולות, התוכנית תהיה משולבת עם מוזיקה ותעסוק בין השאר בעינייני משפחה וכאלה... זה אמור לצאת בסתיו/חורף הקרוב. 4. הוא כרגע קורא תסריטים ככה שיש מצב גם לסרט...! 5. ואת כל זה הוא אמר בעצמו בראיון רדיו שהוא עשה אתמול, כל הפורומים שלו מדברים על זה והמלצה שלי, אם אתם מתחת לגיל 18 אל תקראו מה הלך בראיון... זה ראיון לתוכנית רדיו שיותר גרועה מהווארד סטרן למי שמכיר... סוטה ביותר!!! ראו הוזהרתם!

darklighter

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה כיף שהוא עובד על דיסק
יו ואני חייבת את הראיון יש לך קישור?

ששוניקו

New member
איזה מגניב!!!!!!!

1. המון המון כבוד! המון!!!!! 2. כמה שיותר דיסקים של קונס יותר טוב. 3. אם נוכל לראות אותו עוד בטלויזיה זה יהיה מעולה 4. ובסרטים עוד יותר. ואת 5 לא הבנתי... ותודה רבה!

Juliann

New member
אנשים שמעתי הרגע את הראיון.שעה וחצי

ארוךךךך והקובץ ענק 40 מגה. אני אשיג לכם לינק..... חשבתי שזה יהיה סוטה מהתיאורים אבל זה בכלל לא נורא... זה אפילו מצחיק... קונס היה סבבי-בבי חוץ מהדיבורים על החנות סקס... גברים!

Juliann

New member
תבדקו את זה

http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=0R5KWBOAQ5GTB20LPJFJ87TGW2

darklighter

New member
תודה רבההההההה../images/Emo24.gif

שמעתי את זה שעה וחצי הייתי מרותקת...ודווקא לא היה סוטה בכלל חוץ מאחד המתקשרים וגם השיחה על החנות סקס אבל קונסטנטין היה חמוד
היו צחוקים
זה נגמר מהר....

שניש

New member
יופי שהוא לא הולך לקבל..../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

התמוטטות עצבים

שניש

New member
הוא עושה יותר מידיי.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

יש שתי אפשרויות- או שלאנשים יימאס ממנו ממש. או שהוא יקבל התמטטות עצבים.

Juliann

New member
יותר מדי?.... הוא מנצל את המומנטום

וזה הדבר הכי חכם שהוא יכול לעשות...

שניש

New member
יכול להיות ../images/Emo3.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אני לא מוסמכת בענייני קונסטנטין,אני רק יודעת שהיו כאלה שניצלו את המומנטום וניצלו. (פחחחחחחחחחחחחח.כאילו על הגריל,נו.
נורא.) מחזיקה לו אצבעות ^^

Juliann

New member
למה להיות שליליים?...

למה לא לשמוח בשמחתו שיש לו הזדמנויות להצליח? למה להעלות כל הזמן אפשרויות של כישלון? לא הכי מפרגן מצדך... ומצד שני,
על ההחזקת אצבעות...

Fairywitch

New member
יאיייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

טוב- זה היה ברור לנו שהוא יצליח ובגדול
אני מאושרת ומלאה ציפייה
We love you, Cons

למעלה