וווואאאאוווו, ראיתי את הבית....

וווואאאאוווו, ראיתי את הבית....

חלקת אלוהים הקטנה... מבטיחה להזמין אחרי שנתארגן
אבל... עכשיו צריכה לעבור ועדת קליטה 5 אנשים רגילים בהחלט צריכים להסכים שאני לא מהווה איום על הצביון האנושי של היישוב
הם לא יכולים להחליט שאני אדם שלילי, כי אני לא!!! אבל אני הכי נון קונפורמית שאפשר... שמנה, קצוצה (מארינס), מתלבשת נוח (מכנסיים ; בלי חזיה), חד הורית, וחינוך ביתי... בטח שכחתי עוד כמה דברים... יש כמובן אנשים שגם עיסוקיי זרים להם, שלא לדבר על דיעותיי. אמרו לי לא להיות דעתנית בועדה - הא!!! היהפוך כושי עורו? ונמר חברבורותיו? שאלוהים יעזור לי איתם!!! עוד לפני שנפגשנו אני משנה להם סדרי עולם: ביקשתי שיפגשו אותי שישי בצהרים במקום אמצע השבוע ב- 20:30 אם הם יתנו אישור - אני מתחילה משא ומתן עם בעלי הבית... אעדכן כשיהיו התפתחויות...

טוב , אז עוברים דירה ../images/Emo82.gif

וועדת קליטה. קודמקול שיהיה בהצלחה ובשעה טובה , נראה לי קטן עלייך. ושתגיעו כבר אל המנוחה והדגש|הנחלה.
בחודשים האחרונים אני מחפשת נואשות אחר עיסוק שימשיך לקיים אותי לפחות בדרך שאני רגילה. במסגרת החיפושים ולאחר ביקור משפחתי שם , אצל אנשים שעומדים להיות "קרובים" שלנו
, החלטתי לפני כמה שבועות , לעבור ליישוב קטן באיזור השומרון לא משו היסטרי , רק כמה מאות מטרים אחרי "המחסום". מקום מהמם. התקשרתי למועצה האיזורית וביקשתי לדבר עם ראש המועצה. הוא בישיבה. מה את צריכה? אינפורמציה בעניני קליטה? כן בבקשה. אז ככה , יש וועדת קבלה , צריך להביא אישורים רפואיים , תעודת יושר , המלצות , קורות חיים וכו´ וכו´. מה את רוצה לעשות כאן? אני לוידת , האמת , זה מה שאני מחפשת , מה לעשות. אבל לא רוצה להיות אצלכם כמו ב "עיר שינה" . יש מה לעשות אצלכם? יש תעסוקה? - לא ממש. מהיכן את מגיעה? - ממרכז ת"א מקום טוב באמצע. נו ולמה את רוצה לעבור לכאן? - נו , איכות חיים בטבע לג´וניור (אגב , איך הביצפר שלכם? - ברמה גבוהה ) - בריכה צמודה , בית בכפר , מה צריך יותר? - ח - ו - פ - ש - [שאני אספר לה שככה אני מצמצמת לעצמי הוצאות בסדר גודל של 4000 ש"ח בחודש? חה.... מבית ענק שם מפואר בשכירות , עוד יישאר לי קצת עודף מהקטנטונת שלי שאני אשכיר במרכז.] [ שהיא תספר לי את מה שאני יודעת מה"קרובים לעתיד" שכולם עוזבים את המקום מהפחד , ויש היצע ענק של בתים להשכרה שכולם רוצים לברוח משם?
שתספר , אותי זה לא מפחיד , מצב בטחוני זה לא לנצח ] טגידי , אני שואלת בהבזק של רעיון מנצח , משפחתונים לקטנטנים צריך אצלכם? בטח צריך , אף פעם לא מספיק. אפילו יש להשכרה בית אחד עם יחידה צמודה שהייתה פעם משו דומה. יאללה , הרגשתי את האדרנלין מתחיל לזרום בשצף בוורידים , אמרתי יפה תודה , קיבלתי רשימה של בתים להשכרה , והתחלתי במחקר מה צריך לעשות כדי לפתוח משפחתון. הכנתי תכנית עיסקית כאילו אני הולכת לפתוח מינימום אוניברסיטה לא משודרת לבני שנה עד שלש. התענייניתי במט"י - קרן עזר לפיתוח לעסקים חדשים. הכנתי אפילו פלאיירים לפרסם ביישוב. כמעט גמרתי לבנות למשפחתון שלי אתר אינטרנט. חרשתי את הרשת לחפש חומר לימוד , עזרה מקצועית , ותהליכים אדמיניסטרטיביים בשביל מה שצריך לפתוח את זה ומילאתי את המחשב שלי בחומר ואתרים בפייבוריטס בספריה מיוחדת
. התחלתי לבדוק עם הג´וניור מה דעתו על הרעיון , פיתיתי אותו בשלג בחורף ובריכה צמודה בקיץ. (מה שנכון נכון ) חברים , יתחלפו , זה לא נורא , הוא הסכים , אלא מה.
החלה התכתבות מיילים נמרצת עם המשפחה שלי וחברים שאני מנסה לשכנע אותם ומרצה להם על היתרונות (מול החיסרון) אך אחד לא משוכנע ולא מתלהב כמוני. מועצה מצומצמת של המשפחה התכנסה אצלי בבית בערב יום ששי. המשפחה הטילה וטו מוחלט. עכשיו אני חושבת לפתוח משפחתון אצלי כאן בדירה השכורה בת"א. חייבים להתפרנס ממשו לא?

../images/Emo6.gif קחי טיפים:

לכי לסנטר
שימי על עצמך שלט (כמו של האלה מהמכירות הפומביות)
קחי מגפון
(כמו של המדריכים)
תתחילי לצעוק
אני אישית אבוא לחזות בך

ophra

New member
אני לא מבינה משהו ../images/Emo4.gif

מה זאת אומרת: "המשפחה הטילה וטו מוחלט?" ממה שהבנתי, את אשה בוגרת, אמא לשני ילדים בוגרים הג´וניור הסכים אז מי בעל זכות וטו??? תראי.... אני באופן אישי לא הייתי יכולה לעשות את מה שאת עושה אבל מההודעה שלך נשמע שאת כל כך נלהבת, שזה כמעט סחף גם אותי לחשוב (לשניה אחת...) על הרעיון. אז למה לוותר כל כך בקלות? ועוד בגלל וטו של מישהו שלא אמור לעבור לשם בעצמו...? אני כמובן לא שופטת ולא מבקרת ובטח לא יודעת את כל התמונה, אבל זה נראה היה לי מוזר אז חשבתי להגיב בכל זאת ובכל מקרה - שיהיה לך טוב איפה שתבחרי

זהו בטח וטו נוסח פולניה ../images/Emo8.gif

"אם את עוברת את מקצרת לנו את החיים" "את תשאירי אותי אימא שכולה - אני לא אסלח לך לעולם" וכאלו

נוסח רומניה (שזה די קרוב) ../images/Emo6.gif

מי יעזור לך שמה? -אני אהיה רחוקה ממך ולא אוכל לעזור לך" [ פחחחחחח , לא שאני מזלזלת , אבל היום? עזרה? אפילו בייבייסיטר לא , לא כי היא לא רוצה , אלא כי אני לא צריכה , אהממממ] - "את זוכרת שהיית צריכה כל בוקר לצאת ברבע לשבע ואני הגעתי לפני העבודה שלי לשחרר אותך"? [זה היה לפני כמה שנים
] - איך תסעי לעבודה או לבילויים או קניות ואין לך אוטו? , עכשיו תצטרכי לקנות גם אוטו? ואת בכלל לא נוהגת.... - והמשפט המכריע : " אף סופר לא עושה משלוחים מהאינטרנט הבייתה לשמה"

העקשנית

New member
אביגיל. אני חושבת ש....../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif../images/Emo163.gif

זה רעיון נהדר שתפתחי משפחתון, במיוחד אם בא לך ואספת חומר ואת מרגישה מוכנה לזה. אז למה לא? ובתלאביב יש הרבה דרישה. זאת הכנסה מצויינת, עבודה טובה, אם זה מתאים לך או לא תדעי די מהר. ואם תצליחי תוכלי לקחת לך עזרה בעתיד.(קודם תתחילי כן?) אני בעד! ולא משנה היכן-איפה שתגורי. אז יאללה-אם תצטרכי עידוד ממני-יש לך תמיד! אני חשבתי על זה פעם, אבל יש לי פעוטה משלי, ואין לי כוחות. אבל כמי שאוהבת ילדים-זה פשוט כייף. לכי על זה! בהצלחה

העקשנית

New member
נאווה בהצלחה.../images/Emo45.gif

מצטערת שמקצרת בזמן האחרון. מפאת חוסר בזמן.

למעלה