טוב , אז עוברים דירה ../images/Emo82.gif
וועדת קליטה. קודמקול שיהיה בהצלחה ובשעה טובה , נראה לי קטן עלייך. ושתגיעו כבר אל המנוחה והדגש|הנחלה.
בחודשים האחרונים אני מחפשת נואשות אחר עיסוק שימשיך לקיים אותי לפחות בדרך שאני רגילה. במסגרת החיפושים ולאחר ביקור משפחתי שם , אצל אנשים שעומדים להיות "קרובים" שלנו
, החלטתי לפני כמה שבועות , לעבור ליישוב קטן באיזור השומרון לא משו היסטרי , רק כמה מאות מטרים אחרי "המחסום". מקום מהמם. התקשרתי למועצה האיזורית וביקשתי לדבר עם ראש המועצה. הוא בישיבה. מה את צריכה? אינפורמציה בעניני קליטה? כן בבקשה. אז ככה , יש וועדת קבלה , צריך להביא אישורים רפואיים , תעודת יושר , המלצות , קורות חיים וכו´ וכו´. מה את רוצה לעשות כאן? אני לוידת , האמת , זה מה שאני מחפשת , מה לעשות. אבל לא רוצה להיות אצלכם כמו ב "עיר שינה" . יש מה לעשות אצלכם? יש תעסוקה? - לא ממש. מהיכן את מגיעה? - ממרכז ת"א מקום טוב באמצע. נו ולמה את רוצה לעבור לכאן? - נו , איכות חיים בטבע לג´וניור (אגב , איך הביצפר שלכם? - ברמה גבוהה ) - בריכה צמודה , בית בכפר , מה צריך יותר?
- ח - ו - פ - ש - [שאני אספר לה שככה אני מצמצמת לעצמי הוצאות בסדר גודל של 4000 ש"ח בחודש? חה.... מבית ענק שם מפואר בשכירות , עוד יישאר לי קצת עודף מהקטנטונת שלי שאני אשכיר במרכז.] [ שהיא תספר לי את מה שאני יודעת מה"קרובים לעתיד" שכולם עוזבים את המקום מהפחד , ויש היצע ענק של בתים להשכרה שכולם רוצים לברוח משם?
שתספר , אותי זה לא מפחיד , מצב בטחוני זה לא לנצח ] טגידי , אני שואלת בהבזק של רעיון מנצח , משפחתונים לקטנטנים צריך אצלכם? בטח צריך , אף פעם לא מספיק. אפילו יש להשכרה בית אחד עם יחידה צמודה שהייתה פעם משו דומה. יאללה , הרגשתי את האדרנלין מתחיל לזרום בשצף בוורידים , אמרתי יפה תודה , קיבלתי רשימה של בתים להשכרה , והתחלתי במחקר מה צריך לעשות כדי לפתוח משפחתון. הכנתי תכנית עיסקית כאילו אני הולכת לפתוח מינימום אוניברסיטה לא משודרת לבני שנה עד שלש. התענייניתי במט"י - קרן עזר לפיתוח לעסקים חדשים. הכנתי אפילו פלאיירים לפרסם ביישוב. כמעט גמרתי לבנות למשפחתון שלי אתר אינטרנט. חרשתי את הרשת לחפש חומר לימוד , עזרה מקצועית , ותהליכים אדמיניסטרטיביים בשביל מה שצריך לפתוח את זה ומילאתי את המחשב שלי בחומר ואתרים בפייבוריטס בספריה מיוחדת
. התחלתי לבדוק עם הג´וניור מה דעתו על הרעיון , פיתיתי אותו בשלג בחורף ובריכה צמודה בקיץ. (מה שנכון נכון ) חברים , יתחלפו , זה לא נורא , הוא הסכים , אלא מה.
החלה התכתבות מיילים נמרצת עם המשפחה שלי וחברים שאני מנסה לשכנע אותם ומרצה להם על היתרונות (מול החיסרון) אך אחד לא משוכנע ולא מתלהב כמוני. מועצה מצומצמת של המשפחה התכנסה אצלי בבית בערב יום ששי. המשפחה הטילה וטו מוחלט. עכשיו אני חושבת לפתוח משפחתון אצלי כאן בדירה השכורה בת"א. חייבים להתפרנס ממשו לא?