וווואווווו, היה פשוט ענק!!!
לא יודעת מי מכם היה בהופעה בדן אבל אני חוזרת משם עכשיו (ברגל, זה 100 מטר מהבית איזה כיף
), ופשוט אין מילים לתאר כמה שהוא טוב! בחצי הראשון של ההופעה הוא עשה בעיקר שירים מ"עומד על נייר" , אולי שיר אחד מהאלבום הראשון. את "דיו" הוא ניגן עם צינזורים די כבדים
הוא התמקד בעיקר בעומד על נייר, לא שאני מתלוננת. חצי השני של ההופעה הוא עמד עם גיטרה וניגן וקיפץ לו כמו אברך צעיר וחמוד ... אהבתי בעיקר את הביצוע שלו של "מיתר" ושוב אני לבד" ואגב בשוב אני לבד יש את הקטע שהוא אומר "לקום להאמין" .. אז הוא שר את זה במך כמה דקות.. "לקום להאמין" לקום להאמין" וכו' וכו'
איזה חמוד... בהדרן היה יש לי סיכוי" ו"אבות ובנים" הדרן 2 "רמחל" וזהו כזה מקסים... וואווווו ולמרות האנשים שהיו בלתי נסבלים בהופעה וקמו לו כל שניה מול העניים וצעקו לי ואני חושבת שגם לו באזניים (אסף אמדורסקי קרא לזה בהופעה האחרונה שהייתי שלו "הופעת דיבורים" ואמר שהוא שונא "הופעות דיבורים" ובגלל זה הוא יפסיק את ההופעה והוא הפסיק והמשיך אחרי רבע שעה ואז כולם סתמו..) נהניתי ממנו... וואו וואו וואו
לא יודעת מי מכם היה בהופעה בדן אבל אני חוזרת משם עכשיו (ברגל, זה 100 מטר מהבית איזה כיף