וווואי אני נורא רוצה ללמוד ספר.

וווואי אני נורא רוצה ללמוד ספר.../images/Emo61.gif

ספרדית מישהו יכול לתת לי אתר או עצה חוץ מלראות טנלובלות?!?!?!?!

Hurakano

New member
לראות טלנובלות...

זה הדבר האחרון שצריך לעשות כדי ללמוד ספרדית או בכלל כל שפה אחרת. למה אתה שואל ? א. כשמתרגמים מתרגמים בתרגום חופשי, כך שזה לא יכול לעזור לך במיוחד. ב. לפעמים המתלמד/ת מהטלנובלות לא מודע/ת לקטע של המבטאים והפורמאס דה אבלאר ואז הוא/היא מתחיל/ה לפתח תאוריות משלו לגבי הספרדית.... ג. כשלומדים מטלויזיה לומדים בהעתקה - לדוגמא - אם אני לומד מטלנובלה אז אני יודע ש no te quiero ver nunca más en mi vida זה "אני לא רוצה לראות אותך יותר בחיים שלי" , אבל קרוב לוודאי שאין לי מושג איפה במשפט נמצא ה"לא רוצה", איפה נמצא ה"אותך"...... ד. לפעמים קורה שבנאדם לומד ממספר טלנובלות ממדינות שונות ואז הוא מערבב מבטאים ודרכי דיבור... לא ממולץ. בקיצור כל העסק של ללמוד מטלנובלות הוא סתם נזק לידע. הוא טוב דווקא למתקדמים, כדי ללמוד ביטויים וקצת סלנג אם אפשר. תתחיל כמו שאני התחלתי - קנה מילון, שיחון וספר שמלמד את הבסיס של הספרדית, תסתובב בצ´אטים ומשם אתה יכול להשיג לך חברים היספנים שילמדו אותך קצת... או שתאמץ לך אתר שמלמד את השפה. שבת שלום Hurakano

bcnbcn

New member
Hurakano

שלום לך. אתה עוסק בהוראת הספרדית? הסתכלתי בכרטיס שלך וכתוב "מי שרוצה שישאל"- אז אני שואלת. רמז: bcnbcn בא מ-ברצלונה, להשתמע.

Hurakano

New member
לא

אני ילד רגיל שכמו הרוב הוקסם מהספרדית דרך הטלנובלות, אבל בניגוד לרוב המשיך הלאה בעזרת מילונים, שיחונים, חברים מהעולם, אתרים מזדמנים ועוד מלא מקורות שאני לא זוכר. בקיצור - אני יודע ספרדית קצת יותר טוב מאחרים. הכל לבד, במשך שנה וחצי. "מי שרוצה שישאל" - את מתכוונת לשם שלי ? קוראים לי עומרי. יום טוב לך Hurakano

MasterPotions

New member
לא נכון....

גם אני נלכתי כך,רק שאני עשיתי את זה 4 חודשים ואני חושב שאני יודע ספרדית כמוך,אולי קצת פחות. אבל יש לי עוד הרבה זמן ללמוד(נקווה). נחמדים ההיספנים,נכון?

Hurakano

New member
אם אתה לומד לבד

בסך הכל 4 חודשים, תהיה בטוח שאני יודע יותר טוב ממך, כי לי יש ניסיון של שנה וחצי, ולך בקושי של חצי שנה, אז אל תבלבל. כנראה שאתה לא מכיר אותי, וכדי לדעת כמה אני יודע, לא מספיק לעקוב אחרי ההודעות שלי בפורום. זה קצת מכל מה שאני יודע. אם אתה לומד אם מורה, זה משהו אחר. אבל כך או כך 4 חודשים נראים לי קצת מדי. בכל מקרה, כדי להסיר את הספק, אתה יכול להגיד לי מה אתה יודע, ואז ניווכח. ההיספנים באמת נחמדים, איך אומרים - saben como hacer amigos יום טוב שיהיה לך Hurakano

MasterPotions

New member
טוב....

אני באמת השקעתי בספרדית. אני בטוח שאתה יודע יותר ממני,קצת הגזמתי בהודעה הקודמת.... A proposito, Late en espñol este tarde

למעלה