ווווואייי אניחנו מטומטמים :)

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
ווווואייי אניחנו מטומטמים :)

איך עוד לא חשבנו על השאלה/התהייה הזאת: THE BODY CANNOT LIVE WITHOUT THE MIND כשאייג´נט POSSES אדם במאטריקס אז בעצם האדם מפסיק להתקיים כי הוא הרי אייג´נט אז מה קורה איתו? הוא מת ? התשובה שאני הגעתי אליה זה שהוא בעצם ב PUASE ואחרי שהאייג´נט יוצא ממנו (שזה הרי כשהוא מת רוב הפעמים) הוא חוזר לעצמו :) במקרה כזה זה הרי לא משנה ממש אבל נגיד הילדה הקטנה שמטיילת בשוק עם אמא שלה ואז פתאום היא רואה שאמא שלה היא סוכן ? עוד משהו שטיפה מפריע לי זה שהאייג´נטס די אפסים היית מצפה מסוכן שיהיה מאומן וידע לירות באופן מדויק ושידע לזרוק סכינים ככה שיפגעו בניאו :) אבל זה רק למארת הכיף והמתח של הסרט השולט TO UR LEFT NO NEO UR OTHER LEFT

BladeRaider

New member
למה הסוכנים צריכים אקדח?

הם לא יכולים לירות בלי כלים? הם חלק מהתוכנה!!! למה הם לא בלתי נראים אם הם רוצים? למה הם צריכים לזוז? למה יש כמה סוכנים?

DJNYC

New member
Cause

they are part of a world based on rules... that is why they will never be as strong or as fast as you can.. לא בטוח שהציטוט מדוייק. אבל הכוונה מדוייקת.

time to fly

New member
זה משפט עם כלכך הרבה מסרים

תחשבו על ההשלכות שלו על החיים שלנו על ההיבדלות שלנו בכל תחום בו אנו יוצאים מהמסגרת של הכלל

BladeRaider

New member
אני יודע את זה אבל...

אבל הם חלק מהתוכנה, למה מי שתכנן אותם עשה אותם מוגבלים כאלה? הם אמורים להיות החוקים, הם אמורים להיות חלק מהעולם, אולי מעל החוקים. כי הם שומרים על תקינות המערכת!

rshilkrot

New member
בדיוק חשבתי אותו דבר!@!!

ראיתי את הסרט שוב (ושוב), ונתקלתי בעוד פרדוקס. למה לא מראים בנאדם שאייג´נט השתלט עליו - ואז עזב אותו?! הם (הוואצ´ווסקי ברוס.) פשוט לא חשבו על התוצאות שזה יגרום למוח של הבנאדם, ולכן התחמקו... (תבדקו בעצמם - פשוט לא מראים כזה מצב, אלא אם כן הם מתים.) לדעתי הבנאדם שאייג´נט השתלט עליו ואז עזב אותו - מת.

RedStorm

New member
בגלל זה אנחנו פה!

לחקור...את האמ ..אמא של המאטריקס כן.......גם אני חושב שכאייג´נט משתלט על מישהו המישהו הזה מת...כבר מעצם ההשטלתות הרי לוקחים לו את הגוף המאטריקסי שלו.. אמממ אממממממ אין לי מושג!

למעלה