וווווהווו צעקתי כממו הומר סימפסון

Lifes Music

New member
וווווהווו צעקתי כממו הומר סימפסון

באקסטזה פתחו פורום הדג נחש...שלחתי מועמדות אני מקווה שאני אהיה מנהל

parnar

New member
lifes music אתה לא מתאים להיות מנהל

לפי מי שאני מכיר היחיד שמתאים זה רק עידו

FunkyGiraffe

New member
רוק אתם אוהבים..

בוא נראה מי מכם באמת מתחבר לז'אנר ההיפ הופי פ'אנקי? ברררררררררררררררררררררררררררר יש פה מתמודדים שאפילו לא יודעים מי הסקסופוניסט הראשון של הדג. אני מקווה שתפוז לא יעשו אן דן דינו ויתנו את התפקיד למי שהבטיחו לו אותו כבר באפריל וחיכה לתום הבלאגן בלימודים בשביל לתת את עצמו.

just me2

New member
לא נכון!!

אנשים שלא יודעים מי הסקסופוניסט הראשון של הדג?!?!? אתה עובד עליי! אנשים כאלה בטוח לא יוכלו לנהל את הפורום של הדג נחש בתפוז.. ואם אני אגיד לך שאני אוהב גם רוק וגם היפ הופ פ'אנקי? אז עברתי? אתה מרשה לי להגיש מועמדות לפורום הדג נחש בתפוז?

parnar

New member
אנשים מה זה????

אנשים ששמעו להיט אחד של הדג נחש מבקשים להיות מנהלים עד לאן זה יגיע? בואו ניתן לפורום את הכבוד אל תבקשו ממנה עוד ועוד

oRockGirLr

New member
מאיפה קבעתם שהוא שמע להיט אחד?

כמו שעידו חשב עליי בהתחלה
דעות מוקדמות זה סתם .. תשאלו קודם.

Lifes Music

New member
WTF?!?

שמעתי רק שיר אחד?!?......מאיפה הבאת את המסקנה זאת? ויש לי את שלושת הדיסיקם אז מאיפה הבאת את זה?

FunkyGiraffe

New member
עזבו-אל תתייחסו אליי

אני רק שומע מועמד נוסף לניהול פורום הדג נחש אני מתחיל להתנהג שלא בשפיות. קבל את התנצלותי. ציטטת את גבי ודבי - השיר הכי מוכר מלזוז -> לזוז -> האלבום הכי מצליח עד היום.. -_- אני לא יכול יותר עם ההתמודדות הזאת.

FunkyGiraffe

New member
אוף, זה לא פייר איתם

אפרת הבטיחה לי את התפקיד אחרי 10 מכתבי פתיחה שלא הצליחו סוף סוף יצא לי אחד מוצלח ואמרתי שאני רוצה לנוח קצת מהעניין ואחרי שאני אסיים מבחן קיץ אני אלך לראיון במשרדים שלהם. ומה אני אגלה? בזמן שאני דגרתי חרשתי והשקעתי לראשונה בחיי במחברת וספר, הם הלכו וסגרו עם מועמדים אחרים. כנראה שאפילו המעריץ מס' 1 עפ"י חברי הלהקה לא מספיק להנהלת הפורומים החדשה בתפוז.

Lifes Music

New member
אחי אני יודע איך אתה מרגיש

גמני רציתי להיות מנהל פורום שייגעצ אחרי שהצעתי 10 פעם..ולא נתנו לי מעריץ מס 1 של שייגעצ....אם יציעון לי אני בטוח אגיד לא...כדי שתוכל להיות מנהל

למעלה