ווווווווווהווווו!!! לפני כמה שניות

ווווווווווהווווו!!! לפני כמה שניות

סיימתי את Small Gods!!! ספר מעולה, אחד מהטובים ביותר של טרי פראצ'ט לדעתי, אולי אפילו הטוב ביותר. לדעתי צריך לשכנע את כל האנשים בעולם לקרוא את הספר הזה ואז אולי העולם יהיה מקום טוב יותר! (אפשר רק לקוות)

מ א ג ר ט

New member
ברור

אם אנשים יקראו ספרים בכלליות, העולם יהיה טוב יותר. וזה רק בגלל שהם יקראו מתי שאני אוריד משחקים מהאינטרנט ולא יהיה עומס בכל מיני אתרים. ולא יהיו בוקריפורטים!!!!!!!!

איזה ספר אתם ממליצים לי עכשיו

קראתי את כל הספרים בעברית אריק, פיל חמישי, ג'ינגו, אנשים מחומשים, L&L, סוול מיוזיק, וThe Truth

ויימס

New member
לפי הסדר עכשיו אתה צריך לקרוא את..

Interesting Times! (דופקת בלטה בראש)

ויימס

New member
לי אכפת מאוד מהסדר...

אבל... טוב, על איזה דמות בא לך לקרוא עכשיו?

וזה הזמן ל..... יומן קריאה!!!!!!!!!

אז עבור את'קלנה (וגם ויימס)... אעדכן שאני קוראת את SMALL GODS... מתקדמת מאד לעט, שני עמודים ביום בממוצע... אני עמוד 54... נחמד. BRUTHA, THE GREAT GOD OM ועוד...

מ א ג ר ט

New member
?!

קרני, כמה יש לך בבגרות במתימטיקה? זו הפעם השניה (לפחות) שנתפסת טועה בתרגילים פשוטים... אם את בעמוד 54 את כבר קוראת לפחות 26 יום.... לא?

די נו....

א, את הבגרות במתמטיקה עשיתי לפני למעלה מ 13 שנה. ב, אני מקווה שלא טעיתי בחישוב הזה. ג, אני לא קוראת בקצב קבוע ואחיד, של *בדיוק* כך וכך מילים. ישנם ימים בהם אני קוראת יותר (כשהיתי חולה גמעתי 5-6 עמודים ליום) וימים בהם אינני קוראת כלל (ע"ע אתמול ושלשום). מענין אותי האם OM (האל) יחזור להיות אל, ואיך הוא נהיה צב.

DviRincewind

New member
וואי, עשית ממש סמטוחה

אבל אני מצטרף לנטע עם Interesting Times. מה יכול להיות יותר מרנין מהמשך עלילותיהם של סתמרוח, זוגפרח וכוהן הברברי, אחרי שלא הוזכרו במשך 14 ספרים? (סתמרוח כן, אבל האחרים לא)

כן, אבל לי בא כרגע מוות או מכשפות

והסדר היחיד שאכפת לי ממנו הוא הסדר הפנימי של תתי הסדרות

ויימס

New member
אז מסקרייד או hogfather, לא?

יום אחד שמעתי ברדיו "מסק- פרייד! מסק- פרייד!" ורק אז הבנתי את השנינות, הי הי, משעשע...

למעלה