ווווווווווווווווואי איזו הופעה

ווווווווווווווווואי איזו הופעה

יאלללללללללה לפני 20 דקות חזרתי מהעבודה ומהמופע של ריטה יאללללללה איזה מדהייייייייייייים. אין לי מילים פשוט אין! מופע ראשון שלי ואני פשוט בהלם
הכי קטע שהיא עידכנה במופע שניצחנו במשחק,וזרקה לקהל כדורים
אחרי המופע הלכתי למאחורי הקלעים כי שם חדר הסדרנים! ולקחתי את המצלמה וביקשתי להצטלם,חיכיתי עוד כמה דקות כדי להגיד לה משהו. היא כנראה לא שמעה אותי אז קראתי לה ולפני שהיא נכנסה קראתי לה שוב,ואמרתי לה שאני עובדת בהיכל והיא עשתה לי את השבוע והחודש כי הוא היה ממש נאחס ומגעיל והיא אמרה לי תודה מתוקה,וזה..והיא אמרה לי שאני צריכה לחשוב שיורד לי אור מלמעלה ולא זוכרת מה עוד כי לא הייתי כ"כ מרוכזת
וחיבקתי אותה והיא נישקה אותי!! ווווווואי אני עדיין בשוק איזה חום היא נותנת לאנשים שהיא לא מכירה!! מצאתי את הפיתרון המושלם ללצאת מדיכאונות!! ללכת למופעים שלה

היה מדהים

אומנם זה לא הופעה שאני הולכת אבל אני תמיד נהנית במיוחד שבתקופה האחרונה היא תקופה היא תקופה מאוד קשה לי וזה עשה לי מצב רוח טוב נקווה שהוא ימשיך ככה

The Juck

New member
../images/Emo19.gifכבר דיברנו במסנג'ר :) ונמשיך...

חחחחחחחח

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif יאאאאא איזה כיף לך ../images/Emo13.gif

איזו חמודה ריטוש
אני שמחה שנהנית

new2noam

New member
מממ.. סוף סוף חזרתי...

הייתי כמה ימים במרכז, וכשהגעתי הבייתה גיליתי שהמחשב שלי על סף קריסה!!! אז הייתי חייב לפרמט ולהתחיל הכל מחדש... אבל עכשיו אני פה, ה ת ג ע ג ע ת י !!!!! וכן, ריטה הגשימה לי את החלום שלי והעלתה אותי לשיר איתה!!! אז השיר שאני בחרתי היה שבועה (כמו שכבר הבנתם..) וזה היה פשוט מרגש ביותר!!!!!! אין לכם מושג כמה התרגשתי, אבל יצא סבבה :) זה היה מצחיק שבקושי הספקתי להוציא הגה מהפה וכולם פתאום מתחילים למחוא לי כפיים וכולי התרגשות... ואני עד עכשיו בשמיים!!!!!! חחחחחחחח (עוד לא תופס שזה באמת קרה...) אז תשמרו על עצמכם, ותזכרו שחלומות גם מתגשמים....

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif כיף לךךךךךך ../images/Emo13.gif

תפרט קצת... איך היא ידעה שאתה שם

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif חחח נועם יא מופרע ../images/Emo3.gif

דרך אגב, מה בקשר למכתב? (יעל)

אני מנסה לכתוב לך כל הזמן מסנג'ר

אבל את לא עונה לי. רציתי להגיד לך שנתתי לה אותו (הבאתי למישהי שאמרה שתעביר לה) הבנתי שהיא הסוכנת או משהו כזה. לא זוכרת מה היא.

The Juck

New member
דג|את מתכוונת למילי?

ויעל! תגידי למיכל שאני הבאתי לך ת'מכתב! ושבזכותי ריטה קיבלה אותו :) חיחיחיחי

new2noam

New member
חחחחחחחח "קפץ על השומר"...

אינ רציתי ללכת לתת לה מתנה והוא אמר לי: "חכה שהיא תשב ואני אתן לך..." אז חיכיתי... ואני דיברתי עם אנשים שמסביבה שיעבירו לה את המסר כבר מלפניי חודש וחצי... אבל הזכרתי לפני כמה ימים... והיא זכרה... והיא אמרה לי על הבמה: "כן, אני קיבלתי את המסר, ורציתי לקרוא לך..."

../images/Emo104.gifוואוו!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

אני כל כך מקנאה בך!!!!!!!!! ובכל מי שהיה במופע.....לי היה ערב ממש מבאס באותו ערב..... אני ממש שמחה שנהינתם!!!!!!!!! ושהגשמת את החלום...!!!!!! אולי יום אחד גם שלי יתגשם.....

למעלה