ווווווווווייייייייייייייייייי

MaStiGaM

New member
ווווווווווייייייייייייייייייי../images/Emo85.gif

בכיתה ו' הייתי מכורה לזה

דורד

New member
איך כיתה ו'? איך???

אני עכשיו בכיתה י"ב! והסדרה רמת אביב ג' התחילה כשהיייתי בכיתה ב' ונמשכה עד שהייתי בכיתה ו'. אני לא אשכח... הפרק האחרון היה ששרון נוסעת עם החברים שלה במכונית האדומה עם הגג הנפתח, שאמא שלה, עידית קנתה... והיוצרים חשו שהם מחדשים את תלמה ולואיז כאשר בסוף הפרק רואים את המכונית עולה על צוק ונופלת... ואז הכיתובית "המשך יבוא" וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי... אבל כמו כל סדרה שהם יצרו או קנו את זכויות השידור שלה... טלעד טילעדה גם את רמת אביב ג' והפסיקו לצלם פרקים... ועד היום אני לא יודע מה קרה!

גמאני זוכרת את הסוף../images/Emo7.gif

ואת הכתוביות בלבן 'המשך יבוא',אני זוכרת שנודע לי בערך דקה אחרי הפרק שזה היה הפרק האחרון..ותמיד תהיתי מתי יצלמו את העונה הבאה...

קטרפי

New member
זה לא היה ג`יפ../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

וזה היה הסוף של עונה 3, שתומר נהג והיה שיכור לפי מה שאני זוכר אלא אם כן הם מיחזרו את זה באחת העונות האחרות (לקראת הסוף הפסקתי לעקוב כי שידרו את זה בשעות מעפנות
)

mary lou

New member
מ...מה? זה חסר הגיון...

קודם כל גם אני בי"בואני זוכרת ב99 אחוז שהסדרה שודרה גם כשהייתי בכיתה ז'. אבל זה לא משנה,מה שמשנההואשזה לא היה הפרק האחרון... זה היה הפרק האחרון של אחת העונות הקודמות (כנראה השלישית כמו שמישהו אמר) הפרק האחרון היה עם המטוס, לא ככה

תמרוש5

New member
אני הייתי כמרוה לזה שהייתי בכיתה ד'

חחח כן אני זוכרת! שאמרו שהמטוס התרסק ואז לא המשיכו

דורד

New member
איזה מטוס?

הם נפלו עם המכונית של שרון מצוק!!! עכשיו, זה הדבר הכי מטומטם שיכולים לעשות בסדרה ישראלית!!! איפה לעזאזל יש בארץ צוק שאפשר להגיע אליו עם מכונית רגילה ונראה כמו הצוק של מלך האריות?!

../images/Emo6.gif

משומה,פלאי טבע אני בטוחה שיש בארץ שלנו...חחח אבל אני גם זוכרת שבאמת הראו בפרק מטוס,אני לא זוכרת מי היה במטוס[משומה נראה לי שעידית].. בכלל,אני לא ממש זוכרת את כל הפרק.=S הייתי קטנה.

Na†aliE

New member
הפרק האחרון של הסדרה

היה באמת עם המסוק/ מטוס כי שרון עשתה ראשיון טיס או משהו כזה ואז היא לא הצליחה להשתלט על המסוק אז היא נפלה למים משהו כזה ובאמת היה כתוב המשך יבוא (זה היה כל כך מדכא כי לא היה המשך..): ) אה אני חדשה כאן היי לכולם :)

mary lou

New member
לא מדויק...

זו אכן הייתה הטיסה הראשונה של שרון והסצינה האחרונה הייתה שעידית קיבלה טלפון שבה נאמר שהמטוס נעלם. לא התרסק, נעלם. יכול להיות שהיא בסדר... אני גם זוכרת שעידית ושרון רבו לפני זה אז עידית הרגישה אשמה וכשחושבים על זה- הסדרה מתחילה ונגמרת בשיחות טלפון של עידית...

קטרפי

New member
בפרק אחורי זה ../images/Emo110.gif

ראו את המכונית נופלת איזה חצי מטר למטה וממשיכה לנסוע, ואז אימא של שרון מתעצבנת עליה שהם נהגו שיכורים. זה היה כול כך מטומטם

chiquitito15

New member
גם אני זוכר מטוס../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

עידית מקבלת שיחת טלפון ואומרת שהמטוס של שרון נעלם מעל הים...
היה כתוב "פרק סיום העונה" וזהו...

קטרפי

New member
כי מה שהם מדברים עליו ../images/Emo110.gif

זה הפרק סיום של עונה 3, והיה איזה 6 עונות

קטרפי

New member
רוצה פירוט¿ ../images/Emo110.gif

(
ים למטה למי שעוד לא ראה) עונה 1 - חטפו את שרון בסוף עונה 2 - החבר של שלומי דקר את דניאל עונה 3 - הם סיימו את הבצפר ונהגו שיכורים בג`יפ עונה 4 - לוזוכר מה היה בסוף עונה 5 - ירו באבא של גיא (ועד הפרק הראשון של עונה 6 חשבו שזה גיא) עונה 6 - הסוף.... יופי¿

קטרפי

New member
חח אני זוכר הכול ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

אבל רק בגלל שאין לי דברים יותר חשובים לעשות בחיים

למעלה