ווווול????

קרלוצה

New member
ווווול????../images/Emo58.gif

מישהו כבר ראה את פרק 3X11???? או שזה עדיין מוקדם מידי?? אני מתה לשמוע כבר מה היה כי לי יקח שבוע עד שאני אראה אותו

inbal145

New member
../images/Emo58.gif (לא בטוח שזה ספוילר אבל..)

הפרק רק שודר היום בארה"ב... עוד לא מצאתי אותו בתוכנה שאני מורידה ממנה... חוץ מזה שאני רק בעונה השנייה חחחח אבל אני מתקדמת מהר יחסית...

we call you

New member
הפרק ישודר בארה"ב רק היום בלילה

עקרונית ב - 3X11 סיד אמורה להבין מה לעזאזל קרה לה בשנתיים האחרונות ממקור לא צפוי. המעניין הוא שבדר"כ הם נותנים ספוילרים הרבה יותר משמעותיים ושמלווים בפרומואים גדולים, והפעם ABC פשוט שומרת על שקט מסתורי על מנת לא להרוס את המתח. זה אמור להיות פרק מ-ד-ה-י-ם. אני ממליצה לא לקרוא את הסיכום שלו ופשוט לצפות בו ללא כל ציפיה מוקדמת.

איזה כיף!!! זה היום בלילה!!!

אני חייה בסרטים שהיום שבת בלילה- הייתי כל היום היום במבחנים בצבע אז לא הרגשתי כאילו יום ראשון אז בשבילי זה לא יום שני מחר- יום הורדת הפרק החדש...

Eskorbuto

New member
יאלללה איזה פרק, מדהים 311 ../images/Emo58.gif

בכלל התחלתי לראות זהות בדויה לפני שבועיים וראיתי עד הפרק הנוכחי במרתונים של כמה ימים טובים.. הפרק היום היה מעולהההה..סוף סוף הבנו מה קרה לסידני כל הזמן הזה..וסוף סוף גילינו שלורן היא רעה כפי שראינו בסוף הפרק שהיא הרגה את ההוא (אני גרועה בשמות..חח)..יאללה, פשוט אין לי מילים לתאר את הפרק, ממש טוב הפרק!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif.....

אני עדיין לא ראיתי את הפרק, כיף לך שראית כבר.....

joyalfa

New member
../images/Emo58.gifלא מובן כל כך

ראיתי את פרק 3X11 והבנתי רק חלק מן הדברים שקשורים בשנתיים של סידני שהיא תוכנתה להיות ג'וליה ת'ורן ושהם חשבו שהיא מתה בגלל שבנו די אן אי מהשן שלה ושהיא עבדה עם קנדל ושהם רימו אותה בסוף ושהכל היה מתוכנן כדי שהיא תביא להם את הקופסא אבל מה זה היה הניסוי הזה שהם עשו עם החומר שלה ?

s h a l i m a r

New member
סוף סוף ראיתי את הפרק...../images/Emo58.gif

שתמות לארן , שתמות כבר!!!!!!!! אני מקווה שסידני ווהן יגלו את זה ואז הוא יהרוג אותה ולא יתן לה לדבר בכלל!!!! או יותר נחמד שסלואן יהרוג אותה כי הוא כבר לא צריך אותה יותר... אוףףףףףףף אבל היא לא יכולה למות כי יש לה חוזה עם המפיקים, אולי היא תהיה כמו סארק , כמה פעמים הוא נורה, חשבו שהוא מת וכמה פעמים הוא ברח-בכל הפרקים הוא משתתף ובכל הסצנות ירייה ואף פעם לא קורה לא משו, הוא אף פעם לא נפצע!!! ודווקא לארן הייתה חייבת להרוג את לאזרי, התחלתי לחבב אותו... הכותבים רמזו למשו בין סידני לווהן כשהם הסתכלו אחד על השני ,אז למה הם לא המשיכו את זה , למה הם תקעו את זה??? זה היה הקטע הכי דפוק בפרק... בפרק הזה הייתה יותר מדי אינפורמציה, זה אחד מהפרקים האלה שצריך לסכם בהם מה קרה בפרק... התגעגעתי לקנדל, הוא חביב, רק שלא יראו אותו רק לפרק אחד, הלוואי והוא ישאר לכל העונה... איזה מתוק מרשל,איזה יציאות יש לו, הוא קורע מצחוק... עכשיו יודעים בוודאות ללא צל של ספק שארווין סלואן הוא בראש הקובננט. מה קרה עם הדנ"א של מיילו רמבלדי? ולמי שלא הבין הם אמרו שכאילו בהכי הכי סגי נאור תהיה לרמבלדי תחיית המתים בגוף אחר-ילד שלו ושל סידני , וזה למה הם ניתחו את סידני והוציאו לה את הביציות... איזה מסכנה... וזהו, הרבה הא? ועוד משו: נכון שכיף לחזור לרוטין של פרק של אליאס כל יום שלישי? הניתוק מההתמכרות הזאת הספיק לי... :) ועוד משו אחרון: יש עכשיו בסרברים של אימיול ואידונקי את האקסטרות של הDVD של העונה הראשונה של אליאס...(פרסומות,פספוסים וסצנות שנמחקו) ולסיום תמונה של ג'וליה ת'ורן כשסידני רואה אותה על הצג...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאוף מתה לראות כבר../images/Emo13.gif

ומה זאת אומרת שהכותבים רמזו למשהו בין סיד לווהן?? מתי הם הסתכלו אחד על השני? בפרק? (אני אשמח לפירוט בקטע הזה
)

s h a l i m a r

New member
../images/Emo58.gif

כסידני חזרה מהטיסה עם קנדל שבו הוא הסביר לה הכל על השנתיים אז רואים את ווהן סידני וויס, וקנדל מעביר להם את המשימה ואז כשקנדל מסיים ווהן וסידני מסתכלים אחד על השני כאילו הם צריכים להגיד משו ואז סידני הולכת ומדברת עם מישו אחר. ווויס שואל את ווהן מה יש לו עם סידני והוא לא אומר כלום... זה היה דפוק, כאילו סתם שניות מבוזבזות על המסך, אם זה לא מוביל למשו אז זה באמת היה חסר ערך...

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

אי אפשר לדעת אם זה חסר ערך אולי זה חלק מתהליך שנראה בפרקים הבאים, כי בסדרה יש הרבה קטעים קטנים שמשמשים להעברת מסר בפרקים הבאים
לדעתי זה נותן תקווה לצופים שכן יקרה משהו בינהם ושעדיין נשאר בינהם הרגש, ות'אמת אנחנו יודעים שבסיד הרגש עדיין קיים ושהיא עדיין אוהבת את ווהן אבל מהצד של ווהן צריך לראות יותר נכונות כי בסה"כ הוא נשוי (לנבלה אבל שיהיה
) צריך לראות שגם הוא עדיין אוהב את סיד

s h a l i m a r

New member
אני יודעת את כל מה...

שרשמת אבל לפחות שיראו אותם מדברים או משו... היו חייבים להכניס בפרק SV אבל זה היה תקוע.

למעלה