וווייייי כולם פתחו עליי תג'ורה שלהם חחחחח

ELIRAN ZOAR

New member
וווייייי כולם פתחו עליי תג'ורה שלהם חחחחח

אלירן אתה חופר אלירן דיי לחפור אלירן אני מבקשת לחסום אותך מהפורום... אלירן אלירן אלירן דיי בחייאת רבאק תנו לזרום.. לרשום מה שבא לי .. לפחות תגידו תודה שאני לא מעלה תמונות מכל מיני סוגים שאתם בטח לא רוצים לראות לא שיש לי משהו נגד מי שמעלה.. אבל עדיין נשארתי מנומס אז אחריי הכל אנשים על כל "חפירה" שאני רושם פה אתם מביאים תאמא של החפירות.... הרגתם לי תשחלות! אז חמודים וחמודות קוקס וביזאר וכל מה שמסביב.... תנו לחיות לחיות ותנו לחופרים לחפור קצת שמחת חיים יא עמות צ'ילבות מפגרות ועכשיו כל מי שיגיד שחפרתי ... הוא בטוח צודק כי זאת "חפירה חפירה" אבל אין מה לעשות תתמודדו דבר קטן... אני מת עלייכם! כולכםםםםםם כולכםםםםם אחלה אנשים אחלה חופרים רוצים לשמוע בדיחה?...... רגע שניה יש לי אחת טובה! בעצם עזבו .. אחריי זה תגידו שזה לא מצחיק וסתם חפרתי... עכשיו אחריי כל הקורות חיים שרשמתי לפניכם.... תקראו לי חופר כמה שבא לכן :) מואההההההההההההה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהפורום הזה הורססס ../images/Emo8.gif

אין ספק שיש פה כמה אנשים שבלעדיהם היה פה משעמם תחת

ציונעע

New member
גברת אלירניתתת תסתמי את הג'ורה../images/Emo70.gifכנס:)

אתה לא חופרררררררר חחחח מתי רואים אותך , התגעגעתי!<?@!#

ציונעע

New member
../images/Emo70.gifהשתגעתי../images/Emo70.gifכנס חחחח../images/Emo13.gif

אני שוומע את "התגעגעתי" עכשיו ואני כולי עףף פההה! מתי מופיעים לנוער פוף התגעגעתי אליכם :( 3>

גרוזיה

New member
חחחחחחחחחחח

אלירן אתה הורסססססססססססססססססססס וציונע מחר תבואו לפורום ב"ש אני אהיה שםםםםםםם וממשיכה עם ההפקה לאילתתתת הולך להיות הורססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס פורום ב"ש ובפאפאיהההה אמלהההההההההההההההההההה מתההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!

jakovstyle120

New member
אללה גרוזיתה, מקווה שהפעם נחגוג יחד../images/Emo8.gif

מקווה לראות אנשים מוכרים !! באר שבע & אילת ? הולך להיות מ-ט-ו-ר-ף !!!
את מי רואים ? ערב מדהים לכולם .

גרוזיה

New member
כאילווו דאא אני במקור מב"ש וגם ליאללללללללללל

הולך להיותתתת מעלFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF כל בארררר שבעעע מחכה לכם דודי וג'ואלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
כניסה חינם עד חצות -סגירת ליין הקיץץץץץץץץץץץ

תתכוננו כל חברי הפורום להופעה הזו זה יהיה בומבסטוססססססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!! כניסה חינם עד 1:00 בגלל סגירת הקיץ הולך להיות שם איזה 4,000 איש טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כוווולם חייביםםםםםםםםםםםםםםםם להיותתתתת שםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אור enjoy

New member
אלירן אתה לא חופר בכלל, זה רק מוסיף לפורום

בלי לשים לב כל אחד שכותב פה הודעה מוסיף לפורום כי הוא לא היה כזה בלי האנשים המדהימים שכאן!! חולה לכולכם על הצורה!!!!!

גרוזיה

New member
מה הבעיה כולם מתארגנים באוטובוס ויאללה לדרךךך

דודי וג'ואל גם ככה יעלו רק בסביבות 3 וחצי אפילו 4 המסיבה הולכת להיות עד 6 סוףףף הקיץ לא חוזרים ללמוד בלי מסיבה בפקטוררררררררררררררררררררררררר הולך להיות מעלFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

גרוזיה

New member
בררתי מאתר הרשמי באגד

מתחנה מרכזית ת"א יוצא ב 21:30 ואוטובוס אחרון בשעה 22:00 לכיוון תחנה מרכזית בבאר שבע זה עולה 14.5 ש"ח בלבדדדדד!!!! למחרת אוטובוס ראשון יוצא בשעה 06:15 לכיוון ת"א קיצררררר חובהההההההההההההההההההההההההה

למעלה