אני רוצה לדלג בין מכשירי סמארטפון ולקבל את כל תכתובת הווטסאפ המעודכנת. איך אני עושה זאת?
S shmulik88 Member 23/10/21 #1 אני רוצה לדלג בין מכשירי סמארטפון ולקבל את כל תכתובת הווטסאפ המעודכנת. איך אני עושה זאת?
K k-don Well-known member 25/10/21 #5 נכתב ע"י shmulik88: אני רוצה לדלג בין מכשירי סמארטפון ולקבל את כל תכתובת הווטסאפ המעודכנת. איך אני עושה זאת? לחץ כדי להרחיב... הגיבוי כיום לא עובר בין כל סוגי המכשירים באופן אוטומטי. הוא עובר בין מכשירי אנדרואיד. הוא עובר בין מכשירי אייפון. יש תהליך שבו אפשר לעבור מאייפון לסמסונג. כל השאר דורשים תוכנה (כמו DR PHONE) כדי לבצע את המעבר
נכתב ע"י shmulik88: אני רוצה לדלג בין מכשירי סמארטפון ולקבל את כל תכתובת הווטסאפ המעודכנת. איך אני עושה זאת? לחץ כדי להרחיב... הגיבוי כיום לא עובר בין כל סוגי המכשירים באופן אוטומטי. הוא עובר בין מכשירי אנדרואיד. הוא עובר בין מכשירי אייפון. יש תהליך שבו אפשר לעבור מאייפון לסמסונג. כל השאר דורשים תוכנה (כמו DR PHONE) כדי לבצע את המעבר
ירון מקשקש Well-known member מנהל 24/10/21 #2 נכתב ע"י shmulik88: אני רוצה לדלג בין מכשירי סמארטפון ולקבל את כל תכתובת הווטסאפ המעודכנת. איך אני עושה זאת? לחץ כדי להרחיב... מגבה את הוואטס אפ במכשיר אחד מעביר את הסים למכשיר השני ומוריד גיבוי
נכתב ע"י shmulik88: אני רוצה לדלג בין מכשירי סמארטפון ולקבל את כל תכתובת הווטסאפ המעודכנת. איך אני עושה זאת? לחץ כדי להרחיב... מגבה את הוואטס אפ במכשיר אחד מעביר את הסים למכשיר השני ומוריד גיבוי
ירון מקשקש Well-known member מנהל 24/10/21 #4 נכתב ע"י shmulik88: הגיבוי נעשה בשרתים של ווטסאפ? לחץ כדי להרחיב... כן