אני דווקא חושבת שכן
תראה, סוציאליזם מוחלט הוא באמת בלתי אפשרי, והעולם שלנו קפיטליסטי. נכון, אני יושבת עכשיו בבית ומחוברת לאינטרנט, ולא חיה בסגפנות ותורמת את כל כספי לעניי העולם. אולי זה הופך אותי לצבועה, אני חושבת שלא אני מוצאת דרכים לתרום את התרומה שלי, בין אם זה לתרום לאגודות שונות או להתנדב ווטרס מטיף באלבומים שלו נגד קפיטליזם ובעד סוציאליזם בצורה חד-משמעית, מבקר את תופעת הקפיטליזם והכסף ורודף שויון אבל ווטרס, כמו שאמרת, הוא לא בדיוק נזיר בודהיסטי סגפן. הוא גם לא בדיוק חי בצניעות. אתה יודע מה, אולי באמת מגיע לו לא לחיות בצניעות, אנ יכולה להבין את זה.... אבל אם יש לו כ"כ הרבה כסף הוא גם יכול לתרום. ולא בעיה לארגן מופעי צדקה (שאולי הוא מארגן, אין לי מושג), או ליזום פרוייקטים לתרומות, או דברים בסגנון הזה. יש מספיק סלברטיז שעושים את זה בהצלחה יתרה. מה גם שעוד בתקופת הזוהר שלו, כשהוא הטיף נגד הופעות האצטדיונים, הוא לא ממש עמד בקריטריונים של עצמו, בהתחשב בעובדה שאת החומר הסוציאליסטי שלו הוא ניגן בהופעות אצטדיונים עצומות. זוהי צביעות לשמה, כי הוא לא חייב היה לעשות את זה. כשג'וני מיטשל הרגישה שהמוזיקה בעולם מגיעה לרמות מסחור שלא יאמנו, היא הכריזה שהיא פורשת מהשואו-ביז. והיא פרשה. זה נקרא "לעמוד על עקרונות". ג'וני מיטשל, עד כמה שזכור לי, לא הרבתה להטיף נגד התמסחרות... אולי כן, אני לא יודעת. אבל ווטרס הירבה להטיף נגד המון דברים ובזעם רב, מה שהופך אותו לסופר-צבוע בכך שהוא מקיים את אותו אורח-החיים שהוא הכריז שהוא שונא זה כמו החזירים ב"חוות החיות".. מה שהסוציאליזם עושה לבנאדם