וויברטור ראשון

שוגרית

New member
וויברטור ראשון

אני קונה היום את הוויברטור הראשון שלי! (מזל טוב באמת!) יש משהו שאני צריכה לדעת ?

מזל טובבבבבבבב

אין לי כל כך מה להציע לי אישית אין את האמת ויברטור לא עושה לי את זה אבל שיהי הבהצלהח בבחירה

mr_lonely

New member
מזל טוב !

בילוי נעים ! אני מבין שיהיה קשה למצוא אותך בערב..... קונה על סוללות ?

כן , יש .

זה זולל סוללות בטרוף

mr_lonely

New member
נו, אז....

קונים מטען....ושני סטים של סוללות...ובא לציון גואל !

קבל תיקון :

"ובא לציון בועל"
ולא אמרתי שזה בעייתי , זאת היתה הזהרה בצחוק (ראה חיוך מצורף )

יש לי הצעה בשבילך...

תלכי לחנות של צביקה בתוך הפסאג' ברחוב דיזינגוף.... זאת החנות השניה מול מוכרי הכרטיסים... יש לו שם מבחר מדהים מכל הסוגים מכל הצבעים והוא עושה אחלה הנחות

דנטל

New member
כן, בטח ../images/Emo6.gif

דרך אגב, אני מכירה את החנות, כי אני פשוט הולכת לקאמרי לפעמים.

על האש

New member
תראי, תביני, תשמעי...

אמרו דינגוף,אמרו פסא'ג ואמרו כרטיסים,אני מכיר את המקום בגלל משרד הכרטיסי אפילו לא ידעתי שיש שם חנות סקס
. ת'אמת בחיים שלי לא הייתי בתוך חנות סקס סיקרן אותי אבל אפ'עם לא נכנסתי,אולי מבוכה אולי לא סיקרן אותי ברמה כול כך גבוהה,חוץ מזה אני לא מתבייש אם הייתי החנות סקס,אני כבר כותב על דברים מביכים יותר בשבילי,וזה כאין וכאפס לעומת ביקור בחנות סקס :)).

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

דנטל

New member
../images/Emo12.gif סליחה???

אף פעם לא היית בחנות סקס? אלוהים ישמור. אמנם, לא הייתי בחנות ההיא, אבל הייתי בשתי החנויות שיש בלונדון מיניסטור, הייתי בחנות בתחנה מרכזית חדשה, הייתי בחנות בשינקין, הייתי בחנות ברחוב הארבעה (ואולי הייתי בעוד חנויות שאני כבר לא זוכרת). אף פעם לא ממש קניתי משהו (והרוקט פוקט שלי לא הגיע מחנות סקס), אבל בהחלט הסתכלתי ושטפתי את העיניים. אפילו הלכתי פעם עם אמא שלי.

די, מה זה כל כך חריג

לא ללכת לחנות סקס? אני בעד אביזרים שנעשו באהבה בבית כמו קונדום סרוג, ויברטור מגולף,פרפר רוטט ששילמו לו על זה ואזיקים של בעל שוטר ואם הוא מירושליים יש גם אלה

דנטל

New member
האמת, זה לא כזה חריג

ובכל זאת הופעתי לאללה. על האש - אמנם נכנסתי לכמה חנויות סקס בחיים שלי, אבל אף פעם לא הסתכלתי עד כדי כך לעומק. בדרך כלל מסתכלים על המוטציות של הויברטורים - כל מיני כאלה ענקיים או בצבעים מוזרים.

דנטל

New member
לא אוהבת פוקימונים

ניסיתי לחשוב על משהו אחר חמוד שעדיף שיהיה על ויברטור. ממש לא יודעת. הדברים שהם חמודים בעיני ממש לא מסתדרים לי עם הקטע של סקס/אוננות.

למעלה