וויבר סוף סוף חזרה לאולם האימונים

trilliane

Well-known member
מנהל
אוי, היא נראית נורא...

אם יש משהו שלמדתי בדרך הקשה הוא בשום פנים ואופן לא להצטלם כשאני לא מאופרת. אלה מותרות שרק נשים פוטוגניות יכולות להרשות לעצמן...

אמא לה3

New member
מה קשור???

דבר ראשון (לתמי) כמה זה משמח, וויבר היא אחת המתעמלות האהובות והמוערכות ואני ממש שמחה לשמוע שהיא חוזרת לאולם, הלוואי על גבי ורייזמן שיחזרו במהרה (אמן, אמן, אמן)...

ותריליאן....מה קשור כרגע איך היא מצטלמת, היא נראית מעולה על המקבילים ועל הקרקע ואיפה שלא תשימי אותה, אז היא לא התאפרה...ביג דיל, היא מתעמלת.
וכמו שאני אומרת למתעמלות שלי : לא באתן לתצוגת אופנה ולתחרות מלכת יופי, היופי שלכן הוא בתרגילים שאתן עושות, חוץ מלבוא נקיות ומסודרות לאימון באמת שאין צורך בשאר הקישקושים...

מה אכפת לי איך היא נראית

אם היה לי אכפת, הייתי מעירה שאסור להתאפר באימונים, מכיוון שבאימונים מפרכים האיפור נמרח (גם איפור שעמיד למים) וזה מכוער ופתאטי.
אבל זה הדבר האחרון שמשנה. בייחוד באימון. בתחרות אולי כן.

trilliane

Well-known member
מנהל
לי זה הפריע. לא מתאפרים לאימון מתאפרים לצילום

אם אני יודעת שמישהו מכוון לי מצלמה מול הפרצוף והסרטון יפורסם אח"כ באינטרנט או בכלל, על אחת כמה וכמה לו הייתי מישהי ידועה ולא אלמונית שלא מעניינת אף אחד, הייתי דואגת להיראות טוב. זאת אני.

כמובן, זו הערת אגב; אין לי מה לומר על האימון שלה, לא מבינה בזה. פשוט הצטערתי בשבילה שהיא הצטלמה ככה כי זה ממש לא מחמיא לה.

Tammie

New member
הקטע הוא שהם לא באו לצלם אותה חמש דקות

הם עשו עליה סרט וצילמו אותה בכל האימונים.

אני אפילו שמחה שהיא לא התאפרה. הרבה פעמים בסרטים דוקומנטרים אני מרגישה שמביימים לי אותם יותר מדי.
זה שהיא בלי איפור רק גורם לי להרגיש שזה הרבה יותר אמיתי.

למעלה