ווידאו ותלת מימד באתר הכיצד?

archibeli

New member
ווידאו ותלת מימד באתר הכיצד?

1.האם ניתן, ואם כן כיצד ניתן להפוך קובץ avi או משהו דומה לקובץ שיהיה ניתן להציגו באתר אינטרנט? הכוונה לסרט של 10 - 30 שניות. 2.כיצד ניתן להראות גוף תלת מימדי באתר כך שלגולש תהיה שליטה על תנוחת הגוף וה view - סיבוב, זום, וכד? הגוף בנוי בתכנת וקטורית כקובץ dwg או dxf וכד. בתודה

gurfi

New member
אז ככה-

גם קובץ avi אפשר להציג באינטרנט אתה רוצה שהוא יוצג בלחיצת כפתור או בכניסה לאתר?

Zia

New member
תשובה לשתי השאלות

שלום קובץ avi ניתן להצגה בדפדפן האינטרנט אך: -הקובץ יעלה לאט יחסית כי קובץ AVI זהו קובץ שתופש הרבה זכרון יחסית ולפתרון בעייה זאת תוכל להמיר את קובץ ה-AVI לקובץ MOV שאותו גם ניתן להציג בדפדפן האינטרנט אך דרושה בשבילו לצפות בו תוכנה הנקראת QUICK TIME שלהרבה גולשי אינטרנט יש אותה - או שתוכל להמיר את קובץ ה-AVI לקובץ פלאש עם תוכנה מיוחדת אך זה דורש הכרה בסיסית עם טכנולוגיית פלאש הצגת קובץ תלת מימד: הדרך הפשוטה ביותר להציג קובץ בתלת מימד באינטרנט ושרוב הגולשים יוכלו לראות את הקובץ היא בפלאש אך כדי להמיד קבצים מסוימים דרושות תוכנות המרה מיוחדות שאני לא מכיר בכל זאת אני הייתי ממליץ בשביל להציג תלת מימד, להשתמש בתוכנת 3D Studio Max כדי לבנות את מה שאתה רוצה, אחר כך להמיד אותו לפלאש באמצעות Swift 3D ואחר כך לערוך את הקובץ עם פלאש אני ממליץ יותר להציג תמונות באינרנט ולא אנימציה במקרים כמו שלך אנימציה מסוג של תלת מימד היא לא פשוטה לבניה כי יש לבצע המרות רבות עזוב אותי לך למומחה ודיי אני לא יודע איך לעזור לך עם בעיית התלת מימד הזו להתראות!!!

למעלה