וויהו

Anuerysm

New member
וויהו

אני הולך לרוג'ר ב19 ביוני

avki

New member
מגניב!

תהנה. שלוש הופעות של רוג'ר ווטרס בוואן לייף טיים זה דיי... תהנה אחי.

Pete Best

New member
לאאאאאאאאאאא מניאקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אתה.... אתה.......
אווווףףףףףףףףףף אני גם רוצההההההה!!!! כל כך רוצה!!! למה אני לא?? אפשר לבוא איתך???

Pete Best

New member
אני נואש ../images/Emo10.gif

לא הייתי בנווה שלום, ואני לא מוכן לוותר על הופעה של רוג'ר... חחח אז אולי אם זה יסתדר מכל הכיוונים (גם ההורים שלי
) אני אטוס לפראג אחרי פסח.. למרות שההופעה בשבת.

במילים אחרות מה שאתה מנסה להגיד כאן

אני גר באמריקה ואתם גרים בחור קטן במזרח התיכון שנקרא ישראל. רוצים גם? תשיגו גרין קארד, יו מאדר פאקרס!

לא צריך גרין קארד...תספיק ויזת תייר

וגפ אתה תוכל לראות הופעות:) חוץ מזה שגם פה יש הופעות, ב-11 למרץ שון לנון מופיע בהאנגר בתל אביב...מומלץ

RoieL

New member
חוץ מהשיר ההוא שנטחן ברדיו מה עוד י

ש לו? הבנתי שהוא מנסה להיות ג'ון ולא לפתח סגנון אישי..

אני חייב להודות

שאני לא מכיר אותו מספיק טוב בשביל להעביר עליו ביקורת. אבל קיבלתי מידע ממקורות מוסמכים לעניין שהוא ממש טוב. הקול שלו מאוד דומה לזה של ג'ון אבל אני לא יודע לגבי הסגנון. חוץ מזה אולי הסגנון של ג'ון זה גם הסגנון שלו....מותר

אתה מתבלבל בין ג'וליאן לשון

לג'וליאן יש קול שמזכיר במעט את הקול של אביו, ג'ון. הקול של שון לא מתקרב אפילו לגוון הקול של אבא שלו. האמת שיש לו קצת קול נשי כשהוא שר, אין לי מושג אם יש לו קול נשי כשהוא מדבר, מעולם לא שמעתי אותו מדבר. מבחינת הסגנון, בעייני יש לו סגנון שונה לגמרי מהסגנון של אבא שלו בתקופת קריירת הסולו פוסט ביטלס שלו, יש לו כמה שירים נחמדים, אך אין מה להשוות לאבא שלו, וגם אני לא חושב שיש צורך, הרי כל אחד בפני עצמו.

כן, אבל אם היית גר בארה"ב

הייתה יכול ללכת להופעות של המוזיקאים הכי גדולים שעדיין מופיעים כל יום שני וחמישי. ככה זה, בארה"ב דיוויד גילמור, בארץ דיוויד ברוזה. *ברגע זה פזרתי לעצמי מלח על הפצעים, אני מרגיש כמו מזוכיסט.*

מורנא007

New member
גם בארה"ב יש הרבה מדינות

שעליהן אומנים בריטים פוסחים במסעי ההופעות שלהן. כמו למשל איובה, הדקוטות, נברסקה, מונטנה, וגם בדרום כמה אומנים בריטים טורחים להופיע באלבמה או מיסיסיפי (חוץ מאנדרסון החלילן)? רוב ההופעות בארה"ב מרוכזות באזורי החוף המזרחי והחוף המערבי, מה שבאמצע פחות מעניין את האומנים (חוץ משיקגו וטקסס).

RoieL

New member
אנדרסון גם הגיע לארץ אם אני לא טועה

אז הוא לא ממש דוגמא..

מורנא007

New member
...

לאנדרסון היה מניע להופיע במיסיסיפי... וזה כדי לשיר את my god לקול מחאות נוצרים לא כל כך אדוקים (שצעקו את מילת ה-f) שם.

אנדרסון הופיע ברחובות

או שמא זה היה ראשון לציון. כמו אמנים אחרים, שזמנם חלף, הוא יהיה מוכן להופיע בכל מקום, בעבור הכסף. בכל מקרה, אני חולקת לחלוטין על קביעתך הקודמת, לפיה אמנים בריטיים לא מופיעים במרכז היבשת. טורים גדולים בהחלט מגיעים גם למקומות היותר-נידחים - הכל במגבלות התקציב. חפש את הטורים הראשונים של הסטונס והביטלס משנות השישים, למשל, ותראה לאן הם הגיעו.

מורנא007

New member
התכוונתי

שהסיכוי לראות אומן רוק בריטי בארה"ב במרכז היבשת (חוץ משיקגו וטקסס) בתקופה הקרובה הוא די נמוך, אבל בהחלט לא אפס. הגזמתי בהודעה למעלה.

למעלה