וויזלי גירל.... לא לשמוח כל כך מהר!!!!!!! ביום שלישי גם אין פרק של קטנטנות!!!!!!!!!
ל לנצח nir New member 28/3/02 #1 וויזלי גירל.... לא לשמוח כל כך מהר!!!!!!! ביום שלישי גם אין פרק של קטנטנות!!!!!!!!!
ו וויזלי_גירל New member 28/3/02 #2 ניר, עוד לא למדת שקוראים לי טלי? אתה לא צריך לקרוא לי וויזלי גירל... מה??????? אין קטנטנות ביום שלישי??????? וואי??????? למה?????? פורקה( )?????????????? TaLi
ניר, עוד לא למדת שקוראים לי טלי? אתה לא צריך לקרוא לי וויזלי גירל... מה??????? אין קטנטנות ביום שלישי??????? וואי??????? למה?????? פורקה( )?????????????? TaLi
ו וויזלי_גירל New member 28/3/02 #3 ניר, עוד לא למדת שקוראים לי טלי? אתה לא צריך לקרוא לי וויזלי גירל... מה??????? אין קטנטנות ביום שלישי??????? וואי??????? למה?????? פורקה( )?????????????? TaLi
ניר, עוד לא למדת שקוראים לי טלי? אתה לא צריך לקרוא לי וויזלי גירל... מה??????? אין קטנטנות ביום שלישי??????? וואי??????? למה?????? פורקה( )?????????????? TaLi
ו וויזלי_גירל New member 28/3/02 #5 מה????????? בני אלף!!!! שימותו שימותו שימותו!!!!!!!!! מזה אין פרק???? מוציייייייי!!!!!!!!!!! גרררררררררררר!!!!!! *שונאת חגים* TaLi
מה????????? בני אלף!!!! שימותו שימותו שימותו!!!!!!!!! מזה אין פרק???? מוציייייייי!!!!!!!!!!! גרררררררררררר!!!!!! *שונאת חגים* TaLi