וויזת עבודה

kandidat

New member
וויזת עבודה

קודם כל בשעה טובה עברתי מבחן ממשלתי לאחיות בשעה טובה. היגשתי בקשה להגירה ב05.2006 . אני מבין שיקח עוד הרבה זמן עד שייצרו איתי קשר לכן מצאתי מקום עבודה בב"ח. אשמח לקבל תשובה על שאלות הבאות. 1.כמה זמן לוקח מרגע הגשת הבקשה לוויזת עבודה ועד התשובות של בדיקות רפואיות 2. האם יש אפשרות לקדם את ההגירה ולעזוב עם PR ביד. 3.זה שאני ברשימת מקצועות ccupations under pressureוזר לי במשהו כרגע?

הדברים במצבך זריזים מאד.

ברגע שתקבל מבית החולים מכתב הצעת עבודה מלווה בהמלצת HRSDC , תוכל לפנות ולקבל את הניירת של הבדיקה הרפואית. מרגע הבדיקה אצל הרופא עד שהרופא מקבל את תוצאות המעבדה והצילומים עוברים 10 ימים, אם הרופא שולח את התוצאות מייד, תוך 6 שבועות אתה מקבל את הזימון להדבקה של הויזה בדרכון. את רישיון העבודה אתה מקבל בנקודת גבול מייד עם ההתייצבות שם. המצאות המקצוע שלך ברשימת המקצועות פירושה שבית החולים ימתין מעט מאד זמן לקבלת חוות הדעת של HRSDC' ואולי אפילו כבר קיבל כזו כללית ביד. כמה חודשים אחרי שתתחיל לעבוד, עם המעסיק מרוצה, הוא ייתן לך מכתב שהוא מעוניין שתעבוד אצלו בקביעות. אם תקבל את המכתב כל עוד הבדיקות הרפואיות עדיין בתוקף, תוכל לקבל את ה PR תוך חודשיים שלושה. כל מה שתצטרך לעשות, הוא לשלוח את מכתב המעסיק לשגרירות ותבקש להעביר את התיק לעיבוד מועדף. מזל טוב לרגל קבלת הצעת העבודה. היכן בית החולים?

kandidat

New member
sunnybrook

תודה על התשובה המהירה.אעדכן בהמשך לגבי מה שקורה.

למעלה