נראה לך ? הזבל הזה?
זה רק פינק היא עשתה את הכל בתקופה שהיא עוד היתה ממוסחרת IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIImmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm coming up so u better get this party started ----- לאאאא לאלא לאלאללאלאלא פשוט לא ושוב לא לאלא - וכן אני יודע שזה של פינק פלויד , מה הנקודה שלך? שאת רוצה לחסוך מאנשים ללכת למאמרים? הא ? הא ?! IS THAT IT ?! עד שסוף סוף סוף סווווף אני משקיע מזמני בהנהלת הפורום הזה והוספה למאמרים שלו ... אני מקבל ביקורת Oh yeah i know what u thinking את חושבת שזה קל ? הא ? לנהל פורום.. את חושבת שאני יכול לעשות מה שאני רוצה איתו את חושבת שאני שולט בו כאוות רוחי אבל את טועה ! את לא יודעת כמה סבל וכמה כאב אני עברתי לפני שקיבלתי את הפורום הזה. כמובן שכל קשר בין הכאב והסבל שעברתי לקבלת הפורום הוא אינו קיים, אבל זה אל משנה את העובדה שהיו בחיי כאבים "תשמע פינק פלויד אייסי!" "פינק פלויד זה טוב אייסי!" "מתי כבר תיגמל מהפיטמה שלי אייסי?" u think its easy??!!?! well i´d like to see YOU give it a shot ! come on lets see !