ווייצ`יץ` לשלוש שנים במכבי .

ברק א.

New member
ווייצ`יץ` לשלוש שנים במכבי .

ווייצ`יץ`: ``חתמתי לשלוש שנים`` ניקולה ווייצ`יץ` אישר כי חתם על חוזה לשלוש שנים במכבי תל אביב. על אפשרות צירופו של חוסיין בשוק הוא אומר: ``אם מכבי רוצים אותו, הרי שמדובר בשחקן טוב`` הפורוורד/סנטר הקרואטי של ספליט, ניקולה ווייצ`יץ` (23, 2.11 מ`), אמר בשיחה מקרואטיה כי חתם על חוזה לשלוש עונות במכבי תל אביב. קודם לכן ניהל ווייצ`יץ` מגעים מתקדמים עם אלופת הסופרוליג, וכעת אושרה החתימה על החוזה ארוך הטווח. ווייצ`יץ` אף אישר כי לתל אביב יגיע עימו מאמן כושר פרטי. ווייצ`יץ`: ``קוראים לו יוסקו ולאסיץ`, והוא אכן היה מאמן הכושר שלי בספליט``. לשאלה האם קיים סעיף שיחרור ל-NBA בחוזהו , השיב ווייצ`יץ` : ``למרות שיש לי אפשרות להשתחרר ל-NBA, המטרה שלי היא לשחק במכבי תל אביב בשלוש שנים הקרובות. חתמתי במכבי במטרה להישאר``. כאשר נשאל על כוונותייה של מכבי להחתים את חוסיין בשוק , ענה : ``לא ידוע לי על כך. אם מכבי החליטו להחתימו, זה מראה שהוא שחקן טוב. יצא לי לשחק נגדו השנה, ואכן מדובר בשחקן יעיל``. בהמשך גילה ווייצ`יץ` עניין רב במחמאות שחלק לו בשוק, בראיון שקיים אמש הסנטר הטורקי . ווייצ`יץ` הודיע כי הוא יגיע לישראל מיד אחרי אליפות אירופה לאומות, שתתקיים בספטמבר.

למעלה